Bildirim
Uçak mühendisi olduktan sonra pilotluga geçiş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Evet Amerika'ya gidip yapanlar vardı ama yine eğitim masrafı oluyor sanırım. -
THY'nin belirlediği bazı mühendisliklerden'de mezun olursan yine pilot olma şansın var . İlla uçak mühendisi olmana gerek yok .
@Einstein
İTÜ (İngilizce) Uçak Müh. kaçla kapamıştı ? -Sıralaması neydi *hatırlıyor musun ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boeing* -- 3 Eylül 2012; 20:18:22 > -
ılk 10 bın tahmınen itü amerıka felan degıl galıba net bılmıyorum bnde thy de 15 yıl calısmak zorun kalıyorsun ve o ücreti maaşından kesiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uçak Mühendisliği MF-4 36 36 489,03374 503,71268
Uçak Mühendisliği (İngilizce) MF-4 36 36 495,48330 516,17671
http://img06.blogcu.com/v2/images/orj/y/g/s/ygslys/ygslys_1342814423117.jpg
Sıralama olarak şöyle bir şey de buldum ama bu okul puanı eklenmeden sanırım.
@silkman123:
O dediğin eğitim için uçak mühendisi olmana gerek yok. -
bana bi arkadaş sölemişti 15 ay egıtım alıp pılot olabılırmısım pekı ucak muhendıslıgınde Pılot kadar para kazanabılırmıyım sonucta turkıyede suan ucak uretımı yok dıye bılıorum yapılmaya baslanırsa ozel sırketlerde uretmek ıster ve muhendıslere ıhtıyac olur dusuncesındeyım sızce ??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Thy'nin pilotları İTÜ Uçak-Uzay Fakültesi hocaları eğitiyor. Bu nedenle İTÜ Uçak ya da Uzay Müh. bölümlerini tercih etmekte fayda var pilotluk için.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X