türkiyede bu bölümü okuyup böyle şirketlere girmek çok zor olur mu? |
uçak mühendisliği okuyup boeing veya airbusta çalışan var mıdır

-
-
yukarı
-
yukarı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben araştırırken denk geldim baya girene ama genelde itü mezunlarıydı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam siz nereyi yazdınız şimdi çok kararsizdiniz
Tekil kişilerle konuşuyorsak olmama ihtimali yok zaten. İlla birileri olur ama zorluk kolaylık bir şey diyemem.
Şu kişiyi buldum mesela 2 dk aramayla https://www.linkedin.com/in/sema-simsek-4684bb20/
-
LinkedIn den mezun araştırması yapın,en doğru bilgi için
hala kararsızım. ama büyük ihtimal ilk sırada ODTÜ havacılık olacak.
anladım hocam, hayırlısı olsun
Hocam tıklayınca ağınızı genişletin uyarısı yapıyor profillere linkedinde çözümü nedr
Hocam bu hatayı ilk kez duydum.Ama random birilerine bağlantı isteği yollayabilirsiniz,muhtemelen düzelir.
Ayrıca DH TYT AYT Grubu var LinkedIn de oradan bağlantı sayınızı arttırabilirsiniz
Yuh, beyin göçü diye buna derim.quote:
Orijinalden alıntı: White DeathTekil kişilerle konuşuyorsak olmama ihtimali yok zaten. İlla birileri olur ama zorluk kolaylık bir şey diyemem.
Şu kişiyi buldum mesela 2 dk aramayla https://www.linkedin.com/in/sema-simsek-4684bb20/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DC5E01768Hocam tıklayınca ağınızı genişletin uyarısı yapıyor profillere linkedinde çözümü nedr
bağlantılarını arttırman lazım. aynı sirkette çalışanlara istek yolla mesela
-
up
-
Buradan mezun olduktan sonra almanya/fransa'dan fena olmayan bir yüksek ile mezun olursan airbus'ta rahatlıkla iş bulabilirsin. Tabii ki ingilizce ve almanca veya fransızca lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X