Bildirim
Uçak Teknisyeni
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kardesim, ingilizcen iyi seviye ise korkacagin bi durum yok.. aksi taktirde is bulamazsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İng geliştirmek için ne yapabilir önerileriniz var mı hazırlık okumadım
quote:
Orijinalden alıntı: mehmtcinr
İng geliştirmek için ne yapabilir önerileriniz var mı hazırlık okumadım
liseli biri olarak size birkaç şey söyleyebilirim sanırım hazırlıkta ingilizce okutuyorlar yani ingilizceniz ne kadar iyi ise o kadar öndesiniz ayrıca ingilizcenizi geliştirmek için bence ingilizce film izleyebilirsiniz diye düşünüyorum -
Teşekkürler öneri için
Hazırlık okuma şansın varsa oku eğer yok diyorsan imkanın varsa yurt dışına git. O da olmadı yabancı dizi, oyun gibi şeylere yönel. Beyninden geçen kelimelerle düşünürsün, bazı şeyleri İngilizce düşünmeye çalış. Her cümle kurduğunda İngilizcesini de düşün.
Teşekkürler öneri için
Kardeşim öyle yada böyle iş bulursun önemli olan iş bulduktan sonra kendini geliştirmen
İnş kardeşim iş bulurum 6 ayda yardımcı teknisyen yetirtikleri için ondan iş sıkıntısı yaşayabilirim diye düşünüyorum...
Yok hayır öyle düşünme. Ben Eskişehir Sabiha Gökçen T.E.M.L uçak govde motor mezunuyum. Thy teknikte çalışıyorum. Dediğin gibi 6 ayda sözde teknisyen yetiştiriyorlar. Ama buradaki sivil havacılık mezunu arkadaşlarıma da her zaman dediğim gibi sizin gerek donanım gerek çalışma şekli olarak yeriniz çok ayrı. Herkes farkında
Yeni açtığım konuda hem ders olarak hem modül sınavları olarak bilgi paylaşacağım. Takipte kal
Teşekkürler yorumun için bi nebze olsun içim rahatladı
Takipteyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmtcinr -- 4 Nisan 2015; 2:49:36 >
Thy de işe girmek istiyorsan dünyanın en iyi İngilizce konuşan ve en iyi teknisyeni ol gene de torpilin yoksa bir şeyin sahibi olamazsın diğer şirketlere yönelmeni tavsiye ederim.
Thy istemiyorum sun ya da Pegasus istiyorum inş olur..
Bende Eskişehir Saniha gökçen 2012 mezunuyum. Çoğu arkadaşım işe girdi, özel firmada girenler yardımcı teknisyen olarak Başlıyor ve belirli Tecrübe ve sınavlardan(modül) sonra teknisyen olabiliyorlar. Dert etme yani . Bu arada kayserideyim okumaya calısıyorum bende ama lisede uyuyarak geçmeye benzemiyor üniversite tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X