Bildirim
uçan adam sabri.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bak güzel kardeşim bak şeker kardeşim bu adam da bildiğimiz ya psikolojik bir rahatsızlık var ya da sağlam rol kesiyor.Bu adamdan salak kim biliyor musun bunu televizyona çıkartanlar çok açık net. -
şekerrcik sen sinirlenme hemen .konuya odaklan.bende biliyorum gerçek olmadığını .ama herkes görsün bu ****leri.bunların yüzünden çoluk çoçuk tv karşısında yozlaşıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevercollapsed -- 31 Ocak 2015; 13:48:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: nevercollapsed
şekerrcik sen sinirlenme hemen .konuya odaklan.bende biliyorum gerçek olmadığını .ama herkes görsün bu ****leri.bunların yüzünden çoluk çoçuk tv karşısında yozlaşıyor.
Bunu gormeyen kaldimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nevercollapsed
sinirlenmedim la nerden çıkardın özellikle sana bir demedim yani yanlış anladın beni diyeceklerim o televizyon sorumlularınaa
-
Mağara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu yeni ellaammmm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X