bu aracı tanıyorum,zaten sahibinden de ilanı vardı birzamanlar.
çok uzun zamandan beri bu araba var,fiyatı çok yüksekti,belki çok acil birşey olmuştur diye düşünmüştüm ama çok uykum gelmiş galiba.
Bakalım kaç aklı evvel bu ilana atlayıp , kaç para kapora kaptıracak.Sitemizde daha önce dolandırılmış arkadaşları tenzih ederim onların çoğunluğu akla mantığa yatkın ilanlarla dolandırılmıştı.Bu düpedüz üçkağıtçılık , bakalım sonu nereye varacak.Saygılarımla...
quote:
Orijinalden alıntı: synax1234
Bakalım kaç aklı evvel bu ilana atlayıp , kaç para kapora kaptıracak.Sitemizde daha önce dolandırılmış arkadaşları tenzih ederim onların çoğunluğu akla mantığa yatkın ilanlarla dolandırılmıştı.Bu düpedüz üçkağıtçılık , bakalım sonu nereye varacak.Saygılarımla...
bir de cep telefonu şirketlerinin ''ARAN-KAZAN'' kampanyaları var... arandıkça kontör kazanıyorsun...
quote:
Orijinalden alıntı: soldier_of_fortune
bir de cep telefonu şirketlerinin ''ARAN-KAZAN'' kampanyaları var... arandıkça kontör kazanıyorsun...
Onu bilmiyordum Yuh be tokatçılığında bir adabı var yahu , nasıl ayırt edebileceğiz bunları diyeceğim , sizin de cevabınız işte böyle ilanları aramayarak diyeceksiniz haklı olarak Saygılarımla...
Sorun sahibinden.com'da..
Sırf ilan sayısı için bu tip abuk ilanlara onay veriyorlar..
quote:
Orijinalden alıntı: Lazarotti
Sorun sahibinden.com'da..
Sırf ilan sayısı için bu tip abuk ilanlara onay veriyorlar..
Bunu arayanın akıl sağlığından şüphe ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme