Şimdi Ara

Ücret Karşılığında Öğrenciye Vize için basit bi Oyun yapacak Arkadaş Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayr öğretmenliği bölümünde okuyorum. grafik ve tasarım alanında uzmanlaşmak hedefim ama java net beans programı ile vizeden geçebilmem için basit bi oyun yapmam ve kodlarının ne işe yaradığını anlatan bi rapor hazırlamam gerekiyor. Öğrenciyim sonuçta basit bi oyunu makul bi ücretle kardeşinize yardım edebilir misiniz? otur kendin yap diyebilrsiniz ama ben programlamadan anlamıyorum tasarım alanında uzmanlaşmak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

• Oyun ne oyunu? Açıklar mısın biraz oyunu?
  • 6 rdykdryk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 30 Nisan 2013; 15:57:29 >
  • basit bişey olsun dedi hoca ama sayı tahmini kadar basit değil herhalde. bunun gibi bi oyun
    http://barisvelioglu.net/2010/02/08/ping-pong-oyunu-1-asama/
  • Özel mesaj yollandı.
  • yt jxrseytu se se

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 30 Nisan 2013; 15:58:11 >
  • daha kodların anlatımı vize için, oyunun kontrolü de final için kullanılacak ve vize için 3-4 hafta final için de 7-8 hafta var. valla java dersini devam almıyorum. ben awt kullanılabilir mi kullanılmaz mı onu öğrenir size haber veririm. sadece dersi devam alan arkadaşdan öğrendiğim kadarıyla netbeans programında olması gerekiyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.