Şimdi Ara

Ücretiz HD Kanalları Nasıl İzlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
13.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dsmart hd almıştım 2 sene giriş paketı ucretsız şimdi 2 senem doldu hd kanalları kapatmışlar izliyemıyorum abone olmam lazımmış normal kanal d seyretmek ıstesem bılmem kaçıncı kanalda euro d var ordan ızleyın dıyorlar.

Şimdi ben bu hd kanalları nasıl bedava izlerim normal bır receıver alsam hd olanlardan izliyebılırmıyım

• Normal bir HD receiver ile şu an turksattan TRT HD,TRT1 HD, Atv HD, A haber HD, Semerkand HD, Beyaz Tv HD yi ücretsiz izlersiniz. 15 Temmuzda devreye girecek denen ama ileri bir tarihe ertelenen 4A uydusu devreye girdiğinde Fox HD, Show HD, Ülke Tv HD, Kanal A HD, Kanal 7 HD, Tvnet HD, Kanal D HD, Star HD, A Haber HD, A Spor HD, ATV HD, Bugün Tv HD, KanalTürk HD
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

Normal bir HD receiver ile şu an turksattan TRT HD,TRT1 HD, Atv HD, A haber HD, Semerkand HD, Beyaz Tv HD yi ücretsiz izlersiniz. 15 Temmuzda devreye girecek denen ama ileri bir tarihe ertelenen 4A uydusu devreye girdiğinde Fox HD, Show HD, Ülke Tv HD, Kanal A HD, Kanal 7 HD, Tvnet HD, Kanal D HD, Star HD, A Haber HD, A Spor HD, ATV HD, Bugün Tv HD, KanalTürk HD

yanı 4 a uydusu devreye girince bu kanallarıda bedava izliyebılıcez
    Fox HD, Show HD, Ülke Tv HD, Kanal A HD, Kanal 7 HD, Tvnet HD, Kanal D HD, Star HD, A Haber HD, A Spor HD, ATV HD, Bugün Tv HD, KanalTürk HD

kanald ve star hd yıdemı izlicez para vermeden dsmarta
  • D-smart platformunda izlemen lazım tıpkı TRT ve Atv ve AHaber gibi. Ama 4A ne zaman devreye girer belli değil. tabi o zamana kadar patronlar bastırıp en çok izlenen kanalları ücretsiz olmasını engellemezse.
  • quote:

D-smart platformunda izlemen lazım tıpkı TRT ve Atv ve AHaber gibi. Ama 4A ne zaman devreye girer belli değil. tabi o zamana kadar patronlar bastırıp en çok izlenen kanalları ücretsiz olmasını engellemezse.

2 yıllık gırış paketım bıttı hemen kapatmışlar star ve kanal d hd yı ona çözum arıyorum parayla uye olmak ıstemıorum madem 4/a ya geçince bu kanallar kanal d hariç hepsi ucretsız olucak neden uye olayım fılm seyretmıyorum bişey yapmıyorum
  • Bende modüllü HD D-smart vardı fiyattta anlaşamadım, star ve Kanal D HD olarak ayarlıydı şu an o kanallarım kapalı ama seyretmem gerekirse kanal sıralamasında ilerlerde SD olarak bulup izliyorum. 4A gelsin diye bende bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanjk

quote:

D-smart platformunda izlemen lazım tıpkı TRT ve Atv ve AHaber gibi. Ama 4A ne zaman devreye girer belli değil. tabi o zamana kadar patronlar bastırıp en çok izlenen kanalları ücretsiz olmasını engellemezse.

2 yıllık gırış paketım bıttı hemen kapatmışlar star ve kanal d hd yı ona çözum arıyorum parayla uye olmak ıstemıorum madem 4/a ya geçince bu kanallar kanal d hariç hepsi ucretsız olucak neden uye olayım fılm seyretmıyorum bişey yapmıyorum

vatandaş böyle düşünup uyeligini kapatir diye ne yapip edip o bedava denen kanallari yeni uyduya koydurmayacak platform sahibi medya patronlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer
    vatandaş böyle düşünup uyeligini kapatir diye ne yapip edip o bedava denen kanallari yeni uyduya koydurmayacak platform sahibi medya patronlari

Şimdiden indirim ve reklam kampanyalarına başladılar, uydudan haberi olmayanları 24 - 30 aylık paketlerle abone yapacaklar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Şimdiden indirim ve reklam kampanyalarına başladılar, uydudan haberi olmayanları 24 - 30 aylık paketlerle abone yapacaklar.

Milletin dünyadan haberi yok.. uygun gibi fiyatları gösterip 24 ay bağımlı yapıyorlar insanları.. Sonra da dediğiniz gibi şu hd kanallar hepsi ücretsiz olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamRiver
    Milletin dünyadan haberi yok.. uygun gibi fiyatları gösterip 24 ay bağımlı yapıyorlar insanları.. Sonra da dediğiniz gibi şu hd kanallar hepsi ücretsiz olacak..

Milleti boş ver uydunun ne zaman devreye gireceğini ne TÜRKSAT ne de Tuyad'dakiler bilmiyor :D

Birde şöyle bir şey var herkesin her şeyi bilmesi beklenemez, teknolojiyle internetle arası olmayan adam belki haberlerde gazetede yeni uyduyu duymuştur ama merak edip ilgilenmemiştir.
  • quote:

Milleti boş ver uydunun ne zaman devreye gireceğini ne TÜRKSAT ne de Tuyad'dakiler bilmiyor :D

Birde şöyle bir şey var herkesin her şeyi bilmesi beklenemez, teknolojiyle internetle arası olmayan adam belki haberlerde gazetede yeni uyduyu duymuştur ama merak edip ilgilenmemiştir.

Televizyon izleyen herkes bence haberdar olmuştur. Tüm kanallar 15 Temmuza kadar bangır bangı bağırarak yeni frekanslarımız diye yayın yaptılar. Ama dediğin gibi millet bu ne demek frekans değişiyor da diyebilirler Türksat devreye girsin ama şu paralı platformda hd yayın yapan kanallar ücretsiz şekilde hd yayın vereceklerse turksat 4A başlasın yayıan yoksa gerek yok

• Televizyon izleyen insanlar frekans değişecek yazısını görünce " O ne ola ki" demiştir. Frekansın ne olduğunu bilende kanalın ücretsiz HD yayına geçeceğini bilmeyebilir.
  • quote:

Normal bir HD receiver ile şu an turksattan TRT HD,TRT1 HD, Atv HD, A haber HD, Semerkand HD, Beyaz Tv HD yi ücretsiz izlersiniz. 15 Temmuzda devreye girecek denen ama ileri bir tarihe ertelenen 4A uydusu devreye girdiğinde Fox HD, Show HD, Ülke Tv HD, Kanal A HD, Kanal 7 HD, Tvnet HD, Kanal D HD, Star HD, A Haber HD, A Spor HD, ATV HD, Bugün Tv HD, KanalTürk HD

Ücretsiz HD yayın yapacak kanallara Kanal D dahil değil maalesef....

Bilginize
  • 4A hizmete girsin de Kanla D eksik kalsın
  • show, fox ve star da kesin değil diye biliyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanjk

quote:

yanı 4 a uydusu devreye girince bu kanallarıda bedava izliyebılıcez
    Fox HD, Show HD, Ülke Tv HD, Kanal A HD, Kanal 7 HD, Tvnet HD, Kanal D HD, Star HD, A Haber HD, A Spor HD, ATV HD, Bugün Tv HD, KanalTürk HD

kanald ve star hd yıdemı izlicez para vermeden dsmarta

o iş şimdilik yattı
    dijital platformlar ulusal kanalların hd versiyonlarının şifresiz yayınlanmaması için ağır baskı oluşturdu

(özetle : türksata kanalların hd frekansının kirasını ben veriyorum sen kime sordunda şifresiz yayın vermeye kalktın dediler olay karıştı )

turksat dediği ile kaldı
    hd kanalları asnırım bir süre daha HD izleyemeyeceğiz..

• hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bencede durum

• echelon34 kullanıcısına yanıt
    Olmasa da olur.
  • Millet gitti aya.bunlar hala yaya.

• serkanjk kullanıcısına yanıt
    Süre dolduktan sonra kanal d ve star hd nin olduğu yerlede sd yayın olarak atanamıyor mu benimde sözleşme bitecek bu kanalların sd yayınlarını nasıl alacağız?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.