Şimdi Ara

Ücretler ve ödemeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, direksiyon sınavımı geçtim ve bugün kursa gidip 50 tl karşılığında dosyami aldım. Bu ücreti sorduğumda verilmesi zorunlu diye belirttiler. Birkaç sorum olucak:

1) 50 lira almaları yasal mı? Böyle bi dosya bedeli var mı?

2) Dosyayı aldıktan sonra ödemem gereken tüm ücretleri Ziraat bankası na gidip tek seferde ödeyebilir miyim? Yoksa hem banka hem vergi dairesine mi gitmem gerekiyo?

3) kan grubu kartım var ama doğum zamanında hastanede çıkarılan kart. Üstünde tc kimlik numaram yazmıyo sadece ad soyad ve doktorun adı soyadı imzası var. Bu geçerli olur mu?

4) randevuyu en erken aralık ta olduğu için o zaman aldım. Daha erkene bulma ihtimalim var mı önümüzdeki günlerde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1) Aldıkları 50 lira yasal değil
    2) ziraat halkbank vakıfbank tüm ücretleri aliyor . Halkbankta sıra pek yok o yüzden ben ordan yatırdım
    3)imza ve doktor ismi varsa sorun olucağını zannetmiyorum
    4) ara ara kontrol edersen erken tarihlerde bulabilirsin belki

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERFECTH37 -- 28 Aralık 2016; 6:54:34 >
  • PERFECTH37 kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl kat ve kat fazlasını aldınız? Ben de kursa birşeyler yapmak istiyorum. Bimer e şikayet ettim ama pek tatmin etmedi açıkçası

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERFECTH37 -- 28 Aralık 2016; 6:54:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.