Şimdi Ara

ÜCRETSİZ 1 AYLIK S SPORT PLUS KODU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
3
Favori
2.610
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anketi doldurarak ücretsiz 1 aylık S Sport Plus üyeliği kazanabilirsiniz. Kodun, anket sonunda belirttiğiniz e-mail adresine 24 saat içinde gönderileceği belirtilmiş.

Anket, 29 Mayıs Pazartesi günü saat 23:59'a kadar yayında olacaktır.

Anket linki: https://tr.surveymonkey.com/r/ssportplus

Herkese iyi seyirler dilerim.

• Dikkatli olun sanal kart yazın, kartı silmeye izin vermiyor.

• nba konferans finalleri var, izlenir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • F1 sezonu için güzel oldu. Umarım yarınki Monaco GP'ye kadar kod elimize ulaşmış olur :) Konu için teşekkürler.

• Katıldık bakalım. Akşama doğru gelir kod..
    Teşekkürler

• Rica ederim, iyi seyirler dilerim tekrardan herkese.

• Anketten birkaç saat sonra kod geldi (bu arada anket sonunda "ssport üyelik mail adresinizi" girin yazıyor ancak önceden üye olmanıza gerek yok, ben sıfır bir mail adresi yazdım ve kod geldi).

F1 Monaco sıralama turlarını izledim, bir ay içinde de 3 adet F1 yarışı var takvimde vu bunları izleyeceğim, yoksa futbolla hiç alakam yok.

Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana kod gelmedi

• Banada gelmedi kod sabah anketi doldurmuştum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben bu anketi her çıktığında yaptım. Çoğuna gelmedi. S sport tr deki en garip kurumlardan birisi. Her ay farklı bir yerden ücretsiz kod alıyorsun, kim para veriyor buna.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kodlar yarına kaldı. Gün içinde gelir. Gereksizlere de bakın.

• kod gelen oldu mu bana hala ulaşmadı

• Gelmedi maalesef. Sanırım kişiye özel oldu.

• NEWEST kullanıcısına yanıt

Hocam bana anketin bilgisi mail olarak gelmişti ve o mail adresi ile doldurmuştum anketi ancak ona kod hala gelmedi maalesef. Daha sonra ona kod gelmediği için ikinci mail adresimle doldurdum, ona geldi kod. 1-2 gün içinde kod gelmeyen varsa farklı bir mail adresi ile denesin lütfen.

• burak240561032 B kullanıcısına yanıt

Hocam kodların son kullanım tarihi 29 Mayıs'tı... Konunun içeriğini okumadan 3 aylık konuyu hortlatmanız doğru değil.

• burak240561032 B kullanıcısına yanıt

Gidin onlardan kullanmaya devam edin hocam o zaman. Süresi geçmiş kodları kullanabilmeniz, aylar önce bitmiş olan bir sıcak fırsat konusunu en üste çıkarmanızı doğru kılmıyor. Birilerinden kod "dilenecekseniz" bunu forumdaki diğer kullanıcıların vaktini çalmadan yapın! Zira konu üste çıkınca birçok kişi güncel sanıp konuya giriyor...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.