Şimdi Ara

Ücretsiz 1 Yıllık Mubi Üyeliği (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
165
Cevap
26
Favori
56.440
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim mubi aboneliği de sonlandırılmış.

• 2018, 2019,2020 model Samsung smart tvsi olanlar samsung promotions uygulamasından 90 gün ücretsiz mubi alabiliyor.

https://www.samsung.com/tr/mubi-90gun-hediye-kampanyasi//

• Arkadaşlar konuya güncel bir bilgi yazmak istedim kendi deneyimlerimden yola çıkarak. Burada bazıları Scribd üyeliğini iptal edince Mubi üyeliğinin de iptal olduğundan bahsetmişler. En başta Scribd bir ay üyelik veriyor biliyorsunuz. Ancak ben üyeliğimi kapatmayı her denediğimde bana 1 ay daha ücretsiz uzatma teklifi sundu. Kapatma nedenime uygulamayı kullanmamam ve pahalı olması demiştim. Zaten Mubi iptal olacak diğeriyle deyip tereddüt yaşayanlar varsa bu yolu deneyebilirler. Tabi bu ücretsiz uzama durumu ne kadar sürer ya da sizde olur mu bilmiyorum ama ben 4 aydır bu şekilde devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhhesap0238 -- 8 Haziran 2021; 20:18:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 yıllık üyelik durumu hala devam ediyor mu güncel midir?

• ben sımdı denıldıgı gıbı uye oldum

mubi de bu sekılde dıyor

Bir defaya mahsus, 4 Haziran 2022, Cumartesi tarihinde sona erecek VIP üyeliğin bulunuyor. Zamanı geldiğinde otomatik olarak yenilenen ücretli üyeliğe geçebilmek için şimdiden bir plan seçebilir ve ödeme bilgilerini girebilirsin. Bu sayede MUBI'de bir gün bile kaçırmayacaksın. Ancak, hesabının anında ücretlendirileceğini hatırlatmak isteriz.

acaba 1 yıllık uyelık mı aldım  

• Paylaşım için teşekkürler.

• üyeliğim sonlanmış, neden böyle bir şey yapıyorlar?

• Benim üyeliğim de iptal edilmiş. Zamanım var nasılsa çok diyip bir çok filmi izleyemedim :( Yöntem artık çalışmıyor da maalesef..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efekcr kullanıcısına yanıt

Çalıştı

• nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yaptınız

• efekcr kullanıcısına yanıt

aynı şekilde, scribd ye üye olup,https://www.scribd.com/login?return=%2Faccount-settings%2Fbundles adresinden mubi kodu alarak. yine 2 ay filan götürür artık.

• denedim oldu burada artık mubi üyelik yeri ilk önce scribd üye olun sanal kart ile üye oldum sonra sıldım sanal kartı daha sonra scribd üyeliğinizi iptal edin kartınızdan para cekılmesin diye daha sonra asagıdakı linkten mubiye üye olun üye olurken kart bilgisi vs istemiyor 1 yıllık hediye veriyo

• Benim üyeliğim vardı ama silinmiş üyelik 2022 mayısa kadar geçerliydi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mogolo kullanıcısına yanıt

hocam. papara sanal ile denedim olmadı. üstelik sanal kartımda da 50 tl yüklüydü. scribd üye olamadık bi türlü

• Netflix varken pek ilgimi cekmedi bu.

• Yapamadım ben maalesef prepaid ön ödemeli kart kabul etmiyoruz diyor. Hesabı paylaşmak isteyen olursa çok sevinirim akademik deneysel filmler hoşuma gidiyor şifreyi değişmeden uslu uslu kullanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

denedim oldu burada artık mubi üyelik yeri ilk önce scribd üye olun sanal kart ile üye oldum sonra sıldım sanal kartı daha sonra scribd üyeliğinizi iptal edin kartınızdan para cekılmesin diye daha sonra asagıdakı linkten mubiye üye olun üye olurken kart bilgisi vs istemiyor 1 yıllık hediye veriyo

1 tl limitli sanal kart ile denedim. 30 gün scribd 1 yıl mubi ücretsiz tanımlanıyor. hatta scribd de fiyatların yüksekliği nedeniyle iptal ediyorum dediğinizde ek olarak 30 gün teklif ediyor. Birkaç kez denedim iptal kısmını sadece bir kez ek 30 veriyor yani toplamda 60 gün oluyor. Kartın limiti düşük olduğu için nasılsa çekemeyecek bu nedenle scribd üyeliğini iptal etmedim.

• Üyelik sonlandirilmis

• Dostlar, şimdi benim Aralık'a kadar ücretsiz üyeliğim var zatenn. Bunla kaydolup hesabım silinsin istemiyorum. Son durum konusunda bir bilgilendirme alabilir miyiz?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.