< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ücretsiz 1 Yıllık Mubi Üyeliği (6. sayfa)
-
-
üyelik almıştım ama iptal oldu galiba? Sizde durum nedir bir yıllık aldığınız üyelikler iptal mi? Daha önce üyelik sayfasında 2022 ocak ayına kadar derken 25 tl ye aylık al yada 7 gün ücretsiz dene diyor.
-
konuyu yeni gördüm, teşekkürler. 1 yıllık üyelik aktif oldu.
-
2022 den nisan 2021 e çekilmiş benimki de. -
Benim de aynı şekilde... -
Al işte demiştim, herkes üyelik açtı ve sonunda bitirdiler :)
-
Bende hala 13 Ocak 2022 gözüküyor
-
Benim üyelik halen Ocak 2022 görünüyor. Değişiklik yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teastrainer -- 5 Şubat 2021; 21:10:50 > -
Sanırım bitti :(
-
hala devam ediyor. 1 yıllık aldım az önce...
-
konu için teşekkür ederim, 1 yıllık üyelik aldım.
-
sicribd üyeliğinizin iptalini ara ara kontrol edin. Kapattım zannetmiştim meğerse iptal prosedürü sayfalarca sürüyormuş.
Gelen mesajla sonuna kadar gidip kapattım.
-
Ben de üyelik açtım, bir yıl aktif oldu fakat scribd'i iptal edince yanıyor mu promosyon? Son durum nedir? Tam anlayamadım yazılanlardan.
-
benim Nisan 2022 olan üyeliğim 2021 e çekilip sonlandırılmış sanırım herkesin başına gelecek bu durum
-
benim de sonlanmış
-
quote:
Orijinalden alıntı: kefSonradan Edit: Aboneliği hemen iptal ettirirseniz ücretsiz promosyonu da geri alıyormuş, bunu göz önüne alarak işlem yapın.
Haberiniz olsun, abone olduktan sonra hemen iptal ederseniz 90 günün üzerine bir 30 gün daha ekliyor. Bu 30 günü alıp yine iptal etmeyi denerseniz de "gel iptal etme, bir yıl boyunca ayda 15,99₺ ye kullan" diyor.
Normalde böyle şeyleri unutmamak için hemen iptal ederim ama 4 ay sonrasına alarm kurdum, beğenirsem aboneliği devam ettiririm, beğenmezsem de o zaman iptal ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Linkler çok eskiymiş yeni üye oldum üyeliği kapattırdım değişik bir site. İçerik türkçe bile değil konuyu açan arkadaş için teşekkür etmeyeceğim malsef
-
içeriğin türkçe opsiyonu var, sinefiller için iyi bir sitedir, arşiv niteliğindedir.
değerini bilene lugat oalrak değerlendirilebilir.
-
Scribd şöyle diyor:
When your Scribd membership is canceled, any Scribd Perks that you redeemed will either self-expire after a period of time or automatically cancel at the same time that your Scribd subscription is canceled. Scribd Perks are only available for as long as your Scribd subscription remains active.
Kısacası scribdi iptal ettirirsen mubi de aynı zamanda veya bir süre sonra iptal olacaktır diyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X