Kredi kartı ile deneyin hocam. Banka kartları sorun çıkarıyor. Kredi kartı ile sanal kart açıp sorunsuz aldım. |
Ücretsiz 3 Aylık Discord Nitro + 2 Aylık Game Pass Ultimate (2. sayfa)
-
-
Hayır, yeni bir üyelik olması lazım.
-
Aldım teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aldık ama kullanamadık
ben alamadım arkadaşlar karta hata veriyor çözümünü bulan olursa paylaşırsanız sevinirim
-
son bir iki gündür almaya çalışan herkese bu hatayı veriyor.
-
Benim pc yeni olduğu için 1 aylık game pass hediyesi var ama daha aktif etmedim yazın ederim diye. Ben bunu alsam kullanabilir miyim?
Sonradan bende bulunanı aktif edebilir miyim?
Banka kartıyla mı deniyorsunuz?
-
Bende de aynısı oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben iki ayrı sanal kredi kartıyla denedim 'kartın işlenmesi sırasında hata oluştu 'diye uyarı veriyor
-
Teşekkürler.
-
Ben kodu alabildim ama redeem edemiyorum bu hata geliyor websitede de xbox appinde de. Çözümü bilen var mı?
-
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faydalandım hocam, teşekkür ederim.
-
Aynı discord hesabı için birden fazla kez yararlanabiliyor muyuz?
-
yan hesapta gamepass kodunu kullanırsam ana hesaptan oyunlarımı oynamaya devam edebilir miyim
-
İkisinide aldım teşekkürler, ayrıca papara sanal ilke sorunsuz çalıştı ve kart daha ödeme yenilenmeden silinecek zaten.
Ben daha önce GamePass aylık 1 TL ultimate denemesini kullanmıştım, bu 2 aylık kod hesabımda geçerli olur mu?
@Afrojack214 @bykutluay @Premiumbird @real07 @AcarTRTR
Gamepass kodunu yeni hesapta mı kullandınız?
Daha önce 1tl'ye deneme ayı kullandınız mı?
-
Yeni hesapta kullandım hocam
Faydalandım, teşekkürler. Sorum şu ; 36 Ay live gold alıp üstüne bu kodu girsem ultimate olur mu?
Youtube premium için üye oldum ikisine de, meğer o bitmiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X