Bu soruyu Gamepass konusunda sormuştum, yapan olduğunu söyleyen olmuştu. "12 aylık live kod tanımladıktan sonra 2 aylık deneme gpu koduyla toplam 14 ay gpu elde ettim" |
Ücretsiz 3 Aylık Discord Nitro + 2 Aylık Game Pass Ultimate (3. sayfa)
-
-
Eski hesaplarda kullanabilir durumda bizzat yeni aldım. Sorun cıkmadı denilenleri yaparsanız oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mesaj icin teşekkürler çalışıyor kodu aldım
-
Çok çok teşekkürler. Dun PC game pass bitmişti. Bugün bu kod ile ultimate oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevcut hesabınızda aktif abonelik yoksa kodu kullanabilirsiniz. İyi oyunlar herkese.
teşekkürler
-
biraz zor üye oldum. 2 yerde kredi kartı bilgilerimi girdim ama başardım sağolun...ödeme yenilemeyi iptal etmeyi unutmayın sonra üzülürsünüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epica06 -- 29 Ocak 2022; 18:25:44 > -
discord nitro alımı için son tarih ne zaman?
-
Arkadaşlar bende mac olduğu için alamadım. Nitro windowsa iniyor sadece sanırım. Ne yapabilirim?
-
Tarayıcı üzerinden deneyin hocam.
Daha önce sanal kartla denemelerime rağmen alamamıştım ücretsiz kullanımı. Az önce tekrar denedim sanal kart bakiyesini 12 tl yaptıktan sonra kartı kabul etti nitro için. hem 3 aylık discord nitro hem de 2 aylık gamepass aldım. Teşekkürler
Ek edit: Ayrıca gamepass avantajlardan 3 aylık ücretsiz youtube premium aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxcy -- 30 Ocak 2022; 3:9:52 > -
Bu kampanyadan bağımsız daha önce başka bir kampanya sayesinde Discord Nitro üyesi olmuş ama şu anda Nitro üyeliği bulunmayan birisi kendi hesabına 26 liraya Discord Nitro alsa yine 2 aylık Game Pass Ultimate gelir mi? Deneyen varsa diye sordum.
-
Güzel paylaşım, teşekkürler.
-
geliyor hocam.
ama dikkat edin üyelik bittiği an hesabınızdan kalkıyor kupona erişiminiz bende öyle oldu...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski bir xbox hesabi ve hic abonelik tanımlı değil. Bu sekilde oluyor mu
Evet.
Arkadaşlar bu steelseries programı bende soruna neden oldu, sebebin bu olduğunu zor buldum. Hizmet ana bilgisayarı adı altında windows ses vardı ve acayip cpu kullanıyordu cpu kullanımım %100 oluyordu. Diğer ses uygulamalarıyla uğraştım çözülmedi sonra driverlar kısmına bakınca bunun da orada olduğunu gördüm. Kaldırayım bakalım dedim direk kesildi sorun. Sizde de olduysa bu programı kaldırıp deneyin derim.
Uplayalim parayla satanlara karşı.
Evet bende de soruna neden oldu program, cpu kullanımı sıkıntısı olmadı fakat başka programları bozdu. En sonunda format atmak zorunda kaldım, keşke bu yorumu daha önce görseydim belki çözerdi sorunu
-
Çok iyi bir fırsat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Callofkinq -- 6 Şubat 2022; 19:48:26 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X