Arkadaşlar, vakıf, kuveyt türk, finans bank üç kart denedim üçünü de discord nitro ödemesini yapamadım. Onay kodu geliyor, girdiğimde yine aynı sayfa başa sarıyor. İNİNAL kart ile oldu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliKulaBey -- 6 Şubat 2022; 21:3:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ücretsiz 3 Aylık Discord Nitro + 2 Aylık Game Pass Ultimate (4. sayfa)
-
-
İkinci bir discord hesabı üzerinden nitro aldığımızda alacağımız 2 ay gamepass hediyesini mevcut gamepass üyeliğimize tekrar ekleyebiliyor muyuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır. Abonelik bitince tekrar aktif edebilirsiniz.
-
6 aylık live gold alıp üstüne yapılmıyor sanırım. deniyorum olmuyor.
-
devam ediyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gamepass’deki oyunları kesinlikle deneyin derim.
Bir hafta önce yaptık devam ediyordu.
tesekkurler aldim. ea playe kodu girmeey calisiyordum ki sonra xbox uygulamasindan girmem gerektigini farkettim. bunun disinda butun launcherlari pcye indirmistim bunu da indirdik tam oldu :)
-
Live gold'dan dönüşen yıllık gamepass bulunan hesapta olmadı. Daha önce kampanya kullanılmış olduğundan da olabilir.
-
bu hediye hala devam ediyormu çünkü bende gözükmüyor daha yeni aldım nitroyu gelirmi yoksa yapmam gereken birşeymi var
-
ediyor, az önce aldım. bir aşamada yanlış yapıyor olabilirsin. yeni bir discord hesabıyla dene
-
benimde aynı sorun nasıl çözülüyor bilen var mı
-
slm,bu durum halen gecerli mi?
-
maalesef 8 martta sona ermiş siz birkaç saatle, ben ise birkaç günle kaçırdık
bu arada sadece discord nitro için almış olan ve gamepass kodunu kullanmayacak olan varsa bana iletebilir mi?
-
mrb dostum. gamepass ile hala ilgileniyorsan dm atabilirsin
-
pm attım
-
Kesin olarak bitti mi kod dağıtımı? İkinci elde 30 40a satmaya çalışanlara karşı açtığım konuyu kapatayım duruma göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Moments sekmesine geldiğimde boş bir ekranla karşılaşıyorum. Halen alınıyor mu acaba?
-
aynı hatayı alıyorum.
bitti sanırım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X