Şimdi Ara

Ücretsiz - Ansys Eğitimi (İngilizce) Cornell University

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
7
Favori
3.439
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 haftalık ücretsiz Ansys eğitimi; sertifika almak isterseniz $49 karşılığında kayıt olabilirsiniz (şahsi görüşüm gerek olmadığı yönünde)

https://www.edx.org/course/a-hands-on-introduction-to-engineering-simulations

Neler öğrenilecek?

• Big ideas in finite-element analysis and computational fluid dynamics
    • Fluid dynamics simulations using ANSYS Fluent™
    • Structural mechanics simulations using ANSYS Mechanical™
    • Mathematical models underlying simulations
    • Building simulations of real-world applications using ANSYS® software
    • Verification and validation of simulations including checking against hand calculations
    • How to approach engineering analysis and simulations like an expert

• teşekkürler...
  • Ls-dyna vardır umarım
  • Valla çok iyi oldu bu ya. Tam ihtiyacım olan zamanda teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel paylaşım teşekkürler
  • Teşekkürler.

• güzel haber teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Preply ingilizce eğitimi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler bu senede ansys fluence lazımdı bana sertifika olayına ne dersiniz lazım olur mu

• teşekkürler
  • Tam da ihtiyaç anında yetiştin, teşekkürler.
  • Ecevit-61 E kullanıcısına yanıt
    Başlangıç seviyesinde eğitim alıp bunu sertifikalandırma taraftarı değilim, iş görüşmesi esnasında bu program çok önemli ise şayet şirket ya sınava tabi tutar ya da sözlü soru yöneltir, bir ihtimal de yaptığınız projeyi/analizi anlatmanız istenir.

Benim bitirme ödevim Ansys’te burkulma analizi idi, görüşmelerde onu anlatmıştım ve başka bir görüşmede de sözlü mülakata cevap vermiştim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Analizde en iyi program ama Türkiyede bu program işe yaramaz tırt analiz yapmayı öğrenmeden analizi ansys te yapmak falcılık yapmakla aynı
    neye göre doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: daddario_tel

Başlangıç seviyesinde eğitim alıp bunu sertifikalandırma taraftarı değilim, iş görüşmesi esnasında bu program çok önemli ise şayet şirket ya sınava tabi tutar ya da sözlü soru yöneltir, bir ihtimal de yaptığınız projeyi/analizi anlatmanız istenir.

Benim bitirme ödevim Ansys’te burkulma analizi idi, görüşmelerde onu anlatmıştım ve başka bir görüşmede de sözlü mülakata cevap vermiştim.
    hocam merhabalar,

bu tarz bir eğitim almayı planlıyorum yurtdışında herkesce ismi bilen bir üniversiteden uzaktan eğitim ile sertifikalı kurs alıcam. Ama teknik bir eğitim yerine liderlik, proje yönetimi vs gibi birşey

İş görüşmelerinde çok işime yarıyacağını düşünüyorum. Benim elimi çok güçlendirebilir. Doğru mu düşünüyorum fikriniz varmı?

• Blizzard Days kullanıcısına yanıt
    Hocam,

Anlatacaklarım şahsi gözlem, deneyim ve görüşümdür, kesinlikle doğrudur diye iddia etmiyorum; aksi fikir çıkarsa saygı duyarım.

Türkiye için konuşacak olursak sertifika, diploma, eğitim... çığırından çıkmış durumda ve çoğu kurum için döner sermaye kapısı haline gelmiş. Peki mesleki olarak kendimizi mi geliştirmeyeceğiz? Tabi ki hayır; ama niyet eğitim ise ücretsiz birçok kaynaktan faydalanabiliriz, amaç belge ise o işi yapmaya çalıştığınızda elinizdeki kağıt parçasının bir işe yaramadığını acı bir şekilde tecrübe edeceksiniz. Eğer vakit kısıtı varsa ücretli kanallara yönelmek tabi ki mantıklı, burada da iş size düşüyor, eğitim alacağınız yer ve program içeriği iyice irdelenmeli, mümkünse o eğitimi almış kişilerle eğitim kalitesi hakkında görüşülmelidir.

Yurt dışı için konuşacak olursak eğitim olayı bizdeki gibi tamamen para odaklı mı bilemem; ama MOOC (Massive Open Online Courses) gibi sistemlerde araştırma yapıldığında, sistemin felfesine tamamen ters bir sonuç elde ediliyor; amaç eğitimde fırsat eşitliği (ücretsiz eğitim, herkes için eğitim) iken MOOC'tan faydalanan kişilerin eğitim düzeyi lisans ve üstü seviyesinde (beyaz yaka) olduğu tespit ediliyor.

Spesifik örnek vermek gerekirse; proje yönetimi, planlama, üretim teknikleri vb kursları MMO üyeler için ücretsiz olarak düzenler, bulunduğunuz ilde yoksa çevre ile gerekirse bir-iki günlüğüne gidip bu eğitimlerden faydalanabilirsiniz (Bursa'daki eğitim için 1 günlüğüne İzmir'den otobüsle gidip gelmiştim) Kocaeli, Bursa, İzmir MMO bir ara çok aktif idi, şu an güncel durum hakkında bir bilgim yok. Üniversitelerin ya da şehir tiyatrolarının yaratıcı drama gibi atölyeleri olur, onlara katılım sağlayıp durumsal farkındalık, empati, liderlik vb geliştirebilirsiniz.

Eğitim tabi ki alınmalıdır; ama hangi yoldan aldığınıza dikkat etmeniz gerekir. Size satılan hayallere değil, içeriğe ve hedefinize odaklanmanız gerekir.

Son olarak şunu belirteyim, aldığınız sertifikanın antetinde yazan kurumun herhangi bir etkisi yok. Siz soru sorulduğunda o eğitim hakkında doyurucu cevap veremediğiniz sürece İK için elinizdeki belgenin kağıttan bir farkı yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.