Acaba mağazanız var mı. Bende lexmark var ama bilgisayar vista olduğu için sorun çıkartıyor daha kurmadım kurunca deneyeceğim.
demo mürekkep için ayın 11 inde öm gönderdim ama ses yok kampanyanız bittimi acaba ?
Mürekkepleriniz gönderilmiştir, kampanya devam etmektedir. Lütfen en yakındaki Aras Kargo şubesine sorunuz.
evet kampanya bitmemiş bugün 3.75ytl kargo ücretini ödeyerek ürünü aras kargodan teslim aldım güzelce paketlenmiş şekilde geldi ilginize teşekkür ediyorum. mürekkebi deneyip en kısa zamanda sonuçları burda paylaşırım.
dün siyah mürekkebi deneme fırsatım oldu sonuç gerçekten mükemmel hemen bir set sipariş ettim oda bugün elime ulaştı. firma gerçekten bu işi profesyonelce yapıyor ve çok ilgili bu yüzden teşekkür ediyorum.
kampanyanız devam ediyorsa bana da gönderirmisiniz. pm.
numune mürekkepler 2 gün içinde elime ulaştı testetmedim daha ama akıcılığı çok yüksek kağıda bir kaç damla damlattım renk tonunu çok beğendim kargoda 4 ytl satıcı arkadaş gerçektende çok ilgili daha evvelde hermesajıma çok hızlı bir şekilde geri dönmüştür zaten ggidiyor sitesinde profil yorumlarından belli nasıl bir insan olduğu teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: cescesor
Maalesef kartuşlarınızın tahmini mürekkep seviyelerini gösterecek şekilde resetlenmesi hakkında bir bilgimiz yok. Şu ana kadar internet üzerinde HP 350, HP 351 nolu kartuşların resetlenmesi ile ilgili bir bilgiye rastlamadık.
peki ben mürekkeplerin ne kadar kadlığını nasıl öğreneceğim...? 2.sorun ise mürekkebi şırınga ile kartuş içine enjekte ederken ne kadar dolduğunu ne kadar doldurmam gerektiğini nerden bileceğim...?
Mürekkebin tükendiğini kağıttaki grafiklerin belirsizleşmeye başladığında anlayabilirsiniz. Dolum için HP 350'ye 3,5 ml HP 351'e 4,5ml (3 renk x 1,5ml) koymanız yeterlidir. Fazla doldurursanız mürekkep ya üstten taşacaktır ya da alttaki püskürtme ağzında birikme yapacaktır. Yazıcıya takacağınız kartuşun alttaki metal püskürtme ağzında birikme olmadığı sürece mürekkep basabilirsiniz. Önemli olan fazla doldurmamak, normalden az doldurulması problem değil. Fazla doldurulduğunu da dediğim gibi; üstten ya da alttan taşma yaptığında hemen fark edeceksiniz. Mürekkebi çok yavaş enjekte ederseniz taşma seviyesine geldiğiniz zaman hemen durabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: cescesor
Mürekkebin tükendiğini kağıttaki grafiklerin belirsizleşmeye başladığında anlayabilirsiniz. Dolum için HP 350'ye 3,5 ml HP 351'e 4,5ml (3 renk x 1,5ml) koymanız yeterlidir. Fazla doldurursanız mürekkep ya üstten taşacaktır ya da alttaki püskürtme ağzında birikme yapacaktır. Yazıcıya takacağınız kartuşun alttaki metal püskürtme ağzında birikme olmadığı sürece mürekkep basabilirsiniz. Önemli olan fazla doldurmamak, normalden az doldurulması problem değil. Fazla doldurulduğunu da dediğim gibi; üstten ya da alttan taşma yaptığında hemen fark edeceksiniz. Mürekkebi çok yavaş enjekte ederseniz taşma seviyesine geldiğiniz zaman hemen durabilirsiniz.
çok teşekkür ederim ilginiz için.
teşekkür ederim mürekkepler gelmiş dün...
benim elime sipariş verdigim set geldi teşekkur ediyorum.Ama bir sorum olacak kartuşları duzgunce doldurdum. mavi yazı pembe ::: sarı yazı ise turuncu cıkıyor acaba kartusummu bozuk ?.
Yaşadığınız sorun kartuşunuzun bozuk olmasından kaynaklanmıyor. Anladığım kadarıyla renk haznelerinin yerlerini karıştırmışsınız. Eğer karıştırmadığınızdan eminseniz sorunu kartuşun püskürtme ağzında arayın. Çünkü kartuş fazla doldurulduğu zaman mürekkep alttaki ağızda birikip karışıyor ve renk tonları bozuluyor. Burayı silip yukarıdan bir miktar mürekkebi geri çekmek sorunu çözecektir. Temiz bir kartuş peçeteye bastırıldığı zaman 3 renk çizgi halinde yan yana görünmelidir. Bazı kartuşlarda ise alt alta 3 nokta şeklinde görünür. Bu renkler yanlışsa haznelere yanlış mürekkep enjekte edilmiştir.
İstemiş olduğum ücretsiz dolum seti Cescesor'un elinde Canon mürekkepleri bitmiş olduğu için bir kac gün gecikmeli elime geçti, ancak dolum mürekkepleri düzgün paketlenmiş ve doluma hazır şırıngalar içinde akmadan geldiler.
Canon IP4200 için mürekkep dolumu delik açmak gerektiği ve akma problemini önlemek için ön deliğin kapatılması gerektmesi nedeniyle umduğundan biraz daha zahmetli oldu. Ancak dikkatli olunduğunda sorun yaratmayacak bir işlem, ben acelecilikten dolayı elime bir miktar mürekkep bulaştırdım .
Baskı sonuçlarına gelecek olursak orijinal mürekkebinden bir farkı olmadığını rahatça söyleyebilirim. İddia edildiği gibi oldukça kaliteli ve sorunsuz baskı alabiliyorsunuz. Ücretsiz deneme fırsatı sunduğu için Cescesor'a teşekkür ediyorum, en kısa zamanda dolum seti ısmarlayacağım.
pm attım.. banada gönderirseniz teşekkür ederim
mesaj atalı bir hafta oldu ama mürekkepler gelmedi eğer kampanyanız bittiyse bitti diyin lütfen...
Afedersiniz, sizinki gözden kaçmış olmalı. Başka bir konu başlığı altındaki istekler yüzünden fark etmemiş olabiliriz. Pazartesi günü numuneleriniz gönderilecektir.
pm attım, numunelerinizden kaldı ise gönderebilirmisiniz.
iyi çalışmalar.
PM attım, tester mürekkeplerinizden hala kaldıysa stoklarınızda ben de istiyorum. Kampanya için teşekkürler..