Şimdi Ara

ÜCRETSİZ CESCESOR KARTUŞ DOLUM MÜREKKEBİ! - KULLANICI TESTLERİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
1
Favori
20.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca kargo ücretinde problem yok bilginize cescesor un dediği gibi 3.78 ytl
  • Selamlar. Bu foruma da konu açmışsınız yeni gördüm. GG'deki satışlarınızın ilk zamanlarından müşterinizim. (dogukanhazar, belki hatırlarsınız) Kendi baskı testlerimi de paylaşmıştım, bir süre ilanlarınızda da kullanıldı. Diyeceğim o ki, şu ana kadar başka marka denemedim ama deneme ihtiyacı da duymadım. Çünkü bu mürekkepler oldukça iyi. Renkler orjinaline çok yakın. Yalnız benim yazıcım eski model olduğu için biraz daha "kalın" siyah mürekkep istiyor, onu başka bir şirketten litrelik olarak aldım. En son alışverişimizde aldığım siyah mürekkepler, şu kartuşları ufak HP'ler için tam uygundu (benim litrelikten koyarsam onlar tıkanıyor). Yazıcınız eskiyse siyah kartuşunuz akma yapabilir, bunu almadan önce Polimer kullanıcı isimli GG üyesi olan cescesor ile konuşabilirsiniz. Uzun lafın kısası, kesinlikle tavsiyedir.
  • Arkadaşlar bende bugün kendim gidip bizzat dükkanından mürekkepleri satın aldım. Dükkan sahibi çok beyfendi ve ilgili biri sanki bu işi yardım için yapıyomuş gibi inanın sizle bi arkadaş gibi konuşum yorumlarınızı önerilerinizi alıyor, bire bir görüştüğünüzde bu kadar dürüst, ticaretle uğraşan insan var mı diye şaşırıyor insan. Mürekkebiyle doldurduğu kartuşlardan önümde deneme örnekleri aldı hatta bana aldırttı. Keşke daha fazla ihtiyacım olsaydıda alsaydım diye düşündüm walla. Herkese tavsiye ederim çünkü gördüğüm kadarıyla bu satıcı müşteri memniyetsizliğiyle karşılaşırsa kendisi o müşteriden daha çok üzülecekmiş gibi :) . . .
  • Kargoyu kendim teslim almadım ama az önce öğrendiğime göre mürekkeplerim gelmiş.
    Çok teşekkürler.
    En kısa zamanda deneyip sonuçları paylaşacağım.
  • çok teşekkürler benimde mürekkepler gelmiş yakın zamanda test etmek istiyorum ama merak ettiğim kartuşlar tam bitincemi dolum yapmam gerekiyor

yazıcım = mp210

kartuşlar pg-37 siyah, cl38 renkli
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinolampx

çok teşekkürler benimde mürekkepler gelmiş yakın zamanda test etmek istiyorum ama merak ettiğim kartuşlar tam bitincemi dolum yapmam gerekiyor

yazıcım = mp210

kartuşlar pg-37 siyah, cl38 renkli

yok aga tamamen bitmeden doldur yoksa kartuştaki sünger donar ve kullanılmaz hale gelir
  • üst resimdeki canon orjinal mürekkeplere ait Pg-37 ve cl-38, resimleri tarayınca daha belli oluyor normalde foto kağıt üzerinde ikisini yanyana koyunca nerdeyse aynıydı çok başarılı buldum set olarak sipariş vermeyi düşünüyorum

ÜCRETSİZ CESCESOR KARTUŞ DOLUM MÜREKKEBİ! - KULLANICI TESTLERİ

• Test ürününü dün ikindi vaktine yakın talep etmeme rağmen 24 saat bile geçmeden elime ulaştı. Hemen ilk işim HP officejetime doldurmak oldu. Öncelikle müşteri memnuniyetine yönelik bu çalışmaları gayet olumlu ve gayet hızlı bir sistemleri var.

Test e gelince. Mavi renkle ilgili bahsedilen ton farkı ile ilgili belirgin bir fark göremedim hatta hiç bir fark göremedim. Her manada 4 - 4 lük. Yalnız beni düşündüren tek bir nokta var, fotoğraf baskısında keskinlik konusunda sanki problem var gibi geldi, renk geçişleri ile olarak, ama öyle belirgin bir şey değil bu, Sanatçı gözü diyelim buna.

Gerçektende başarılı bir ürün. Merak ettiğim bir nokta var? Bu ürün yerli sermayemidir? Eğer öyle ise daha da mutlu olurum.

Saygılar.
  • Merhaba;
    Bundan bir kaç ay önce gg üzerinden 4 kit olmak üzere sipariş etmiştim, ikisini ben kullandım diğer ikisini de arkadaşlarıma tavsiye ettiğim için onlara almıştım. İki pakette bulunan 150 ml siyah mürekkepten aşağı yukarı 35-40 ml kadar kaldı ve ben şu ana kadar baskılardan memnunum ayrıca tekrar almayı düşünüyorum.
    Ancak son bir kaç gündür bir sorunla karşılaşıyorum tabiki bu sorun tamamen benden kaynaklanıyor ve ben buna çözüm bulmak için en iyi yerin burası olacağını düşünüyorum. Canon MP170 serisi bir yazıcı kullanıyorum, kartuşları resetlemek için bir program kullandım ve bunu başardım da. Ancak bir iki defadan sonra benim tahminim cihazın firmwire'ına zarar verdim. Hem cihazın LCD göstergesindeki dili değişti (dilin sırpça olduğunu düşünüyorum) hem de renkli baskıda maviyi neredeyse hiç kullanmıyor. Yanlış mı doldurdum acaba diye tekrar baktım, doğru doldurduğuma eminim ki bunu daha önce defalarca yaptım.
    Şimdi benim sorum, bu cihazın firmwire'ını fabrika çıkışına döndürebilirmiyim, döndürebilirsem nasıl döndürebilirim. Ya da bu sorundan yeni bir yazıcı almak zorunda kalmadan nasıl kurtulabilirim. İlgi gösteren herkese şimdiden teşekkür ederim. (Bunun yeri burası olmayabilir ama burada cevap bulabileceğimi düşündüğüm için yazdım, kusura bakmayın).

Düzenleme: İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmaralıterbiyeci -- 25 Haziran 2008; 15:32:59 >

• Ürünlere kesinlikle güvenebilirsiniz.Bu marka altında kalitesiz hiçbirşey yok bizzat denendi.Ve şiddetle tavsiye edilir...
  • merhaba iyi çalışmalar iyi satışlar
    eğer promosyon kampanız devam ediyorsa katuşlarınız denemek isterim...
    şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dfdtmh -- 2 Temmuz 2008; 22:36:38 >
  • Numune kampanyamız devam etmektedir. Mürekkeplerimizin kurumaya karşı direnç olarak diğer mürekkeplerden farkını anlamak için ilk düzgün çıktıyı aldıktan sonra 3 hafta bekleyip tekrar çıktı alabilir ya da 1 hafta kadar güneşte bekletip solmaya karşı dayanıklılığını orjinal mürekkeple kıyaslayabilirsiniz.

İlginiz için teşekkürler
  • pm attım ve cescesordan bir adet dolup kiti sipariş ettim :)

ancak sorum şu gittigidiyorda sitenizden daha ucuza satıyorsunuz.GG dan bende alım satım yapan bir kullanıcıyım.GG satışlar üzerinden bir miktar almakta sitenizde böyle birşey olmasa gerek.
    Sizcede bir çelişki değil mi?
    Bunu sormamın nedeni ben gg dan satış yaptığınızı bilmiyordum bilseydim oradan alırdım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geekking -- 3 Temmuz 2008; 8:27:29 >
  • benim hp 52 80 için mürekkepler şırınga içinde geldi ,ama ben bunları 2 adet kartuşa nasıl dolduracağım bana yardımcı olurmusunuz,sağolun...
  • pm attım teşekkür ederim
  • PM attım teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DENSITY -- 7 Temmuz 2008; 21:15:56 >
  • 5 Temmuz 2008 de pm attım araya cumartesi ve pazar girdi. ona rağmen bugn elime geçti kargo. gerçekten muntazam bi şekilde paketlenmiş ve kargolanmış. şırıngalar bile ayrı ayrı bantlanmış. bu şekilde ciddi bir çalışma için çok teşekkür ederim. test sonuçlarımı yakında buraya eklerim. yanlız elime geçen ürün zaten kaliteyi ortaya koyuyor. tekrar teşekkür ederim iyi çalışmalar
  • Pm atmıştım ev 2 gün sonra mürekkepler elime ulaştı teşekkür ederim

Şunu söylemeliyim ki çok güzel bi şekilde paketlenmiş 4 adet mürekkep ve 1 adet kalem muntazam bi şekilde hazırlanmış valla helal olsun böyle hizmet bu zamanda

Mürekkepleri deneme şansım şimdilik yok yazıcımın bordu(board)yanmış galiba bakalım ne zaman gelcek

deneme için bekleyip resimleri mutlaka koyacağım teşekkürler bu zamanda böyle hizmet için
  • hp c4280 marka yazıcımın içinde bulunan kartuşlarının kalan mürekkep seviyelerini nasıl öğrenebilirim....?
  • Maalesef kartuşlarınızın tahmini mürekkep seviyelerini gösterecek şekilde resetlenmesi hakkında bir bilgimiz yok. Şu ana kadar internet üzerinde HP 350, HP 351 nolu kartuşların resetlenmesi ile ilgili bir bilgiye rastlamadık.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.