Şimdi Ara

ÜCRETSİZ CESCESOR KARTUŞ DOLUM MÜREKKEBİ! - KULLANICI TESTLERİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
20.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben iki arkadaşımın tavsiyesi ile Epson Sx215 yazıcım için az önce full takım sipariş verdim. (indirimdeymiş ayrıca) deneyip göreceğiz bakalım nasıl ama sıkıntı olacağını sanmıyorum. kartuşlara servet yatırmaktan bıktım artık. kendi resimlerimi basmak istiyorum...
  • cescesor 10 numara kampanya yapmış özellikle otoresetli kartuşlarda yarıyarıya indirmiş ihtiyacı olan değerlendirsin kargo sadece 1tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: zokur

cescesor 10 numara kampanya yapmış özellikle otoresetli kartuşlarda yarıyarıya indirmiş ihtiyacı olan değerlendirsin kargo sadece 1tl

Ben de daha yeni canon mg 5350 ve cescesordan bir takım kartuş seti ile mürekkep aldım.Hemen bir heves kartuşları doldurdum ilk dördü iyiydi ama en son mavi rengi doldurdum ve olduğu gibi mürekkep dışarı aktı ve her yer mahvoldu.Daha sonra yeniden doldurdum oda biraz aktı ve hemen dolum tıpasını taktım.Akma durdu galiba.Kartuşları yerine taktım, bir kaç foto bastım,güzeldi ama daha sonra siyah renkli bir sayfa word belgesi yazdırmak istediğimde önceleri çok silik-okunamayacak kadar-daha sonra da boş kağıt çıkardı.Henüz orj kartuşları takmadım bile.Şu renkli yazıcı hevesim yine yarım kaldı diye düşünmeye başladım.Ne yapmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: hassan01

quote:

Orijinalden alıntı: zokur

cescesor 10 numara kampanya yapmış özellikle otoresetli kartuşlarda yarıyarıya indirmiş ihtiyacı olan değerlendirsin kargo sadece 1tl

Ben de daha yeni canon mg 5350 ve cescesordan bir takım kartuş seti ile mürekkep aldım.Hemen bir heves kartuşları doldurdum ilk dördü iyiydi ama en son mavi rengi doldurdum ve olduğu gibi mürekkep dışarı aktı ve her yer mahvoldu.Daha sonra yeniden doldurdum oda biraz aktı ve hemen dolum tıpasını taktım.Akma durdu galiba.Kartuşları yerine taktım, bir kaç foto bastım,güzeldi ama daha sonra siyah renkli bir sayfa word belgesi yazdırmak istediğimde önceleri çok silik-okunamayacak kadar-daha sonra da boş kağıt çıkardı.Henüz orj kartuşları takmadım bile.Şu renkli yazıcı hevesim yine yarım kaldı diye düşünmeye başladım.Ne yapmalıyım?

Kartuşlardan kaynaklı bir sıkıntı olabilir veya dolumu hatalı yapmışda olabilirsiniz.Canon yazıcıların kartuşları ve baskı kafaları çok hassas yapıya sahipdir.kartuşlardan hafif fazla mürekkep damlaması(basınç) dahi olsa yada kartuş içersinde yeterli hava basıncı olmaz ise; yazıcı kafası düzgün çıktı veremiyor.
    Cescesor'la irtibata geçiniz, yardımcı olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: iwd35

ben iki arkadaşımın tavsiyesi ile Epson Sx215 yazıcım için az önce full takım sipariş verdim. (indirimdeymiş ayrıca) deneyip göreceğiz bakalım nasıl ama sıkıntı olacağını sanmıyorum. kartuşlara servet yatırmaktan bıktım artık. kendi resimlerimi basmak istiyorum...

kartuşlar siparişimin ertesi günü geldi, gerek fotograf gerekse dokumanlarda hiçbir sıkıntı yok. sonuçlar mükemmel.
    epson sx-215 i olanlara gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.