Şimdi Ara

Ücretsiz Grafik Tasarlanır.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ücretsiz grafik tasarlayacağım. İsteklerinizi alttaki şablonu düzenliyerek yapınız lütfen.

Boyut: (Verirseniz iyi olur vermesenizde olur.)
    Yapılacak: (Logo, imza, banner, wallpaper, vs..)
    Yazılar: (Örnek: MCS altına Color)
    Yoğun olmasını istediginiz renk: (örn: Mavi. yada karışık'da olur.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGate -- 18 Temmuz 2013; 19:26:12 >

• Günceldir.
  • işimiz duserse geliriz.

takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiCaprio

işimiz duserse geliriz.

takip

Tabiki :) kapımız açık
  • hocam kendimi geliştirebileceğim bir kaynak önerebilir misin ? :) yani kaynak derken ücretli olanlardan değil, internetten video olarak. çok ağır olmayan ingilizce kaynaklar da olabilir .. valla yardımcı olursan çok makbule geçer hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgndkgn

hocam kendimi geliştirebileceğim bir kaynak önerebilir misin ? :) yani kaynak derken ücretli olanlardan değil, internetten video olarak. çok ağır olmayan ingilizce kaynaklar da olabilir .. valla yardımcı olursan çok makbule geçer hocam :)

Zamanla istek yapa yapa çözmen lazım, destek.10tl.net de başladım ben. tek bir yerden tek çalışma yaptım o kadar, o sitedehttp://www.sigtutorials.com/ idi. Destekden ögrendim herşeyi sanada tavsiye ederim istersen. Youtube den merak ettiklerini bakmalısın, mesela yazı içine resim ekleme yada resme bla bla efektini verme istersen sana yardım edebilirim. özel den ulaşabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGate -- 28 Haziran 2013; 20:27:39 >

• quote:

hocam kendimi geliştirebileceğim bir kaynak önerebilir misin ? :) yani kaynak derken ücretli olanlardan değil, internetten video olarak. çok ağır olmayan ingilizce kaynaklar da olabilir .. valla yardımcı olursan çok makbule geçer hocam :)

Dostum 5 yıldır Photoshop kullanıyorum. İlk zamanlardaki tasarımlarımı göstersem gülmekten ölürsün.. o kadar beter. Kendini geliştirecek en büyük kaynak "zaman" dostum. Ben yetkinforumun desteğinde grafik isteklerine bakıyordum. Daha sonra grafiker olarak calismaya basladim. Rütbe kazandım orada. Yani her gün 25-30 tane calisma yap. Gün gectikce gelişirsin. İnternette PSD dosyaları var, onları indirip efektleri alabilirsin. Photoshop cs2 kullanıyoru ben. İlk günden bu zamana kadar cogunlukla onu kullandım.Arada bir cs3 kullanmışlıgım oldu. Sonra PC 'ye format attım ve cs2 den devam ettim. Dediğim gibi zamanla büyük gelişme gösterirsin. Dene, denemekten korkma. Yüzlerce calışma yap. Hiç usanmadan. Ve birde dostum varsa bir kaç calısmanı at istersen bu konu başlığının altına bizde yorumlarımızı,eleştirilerimizi söyleyelim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • d.nowitzki D kullanıcısına yanıt
    hocam çok içten yazmışsın ben de anlatayım kendi olayımı kısaca :), şimdi bende geçen sene başlamıştı bu heves. işte o zamanlar cs falan bilmiyorum tabi. neyse işte bi yerden cs4 buldum indirdim. paint gibi bişey bekliyodum ben. ama ps yi açtığımda baya karışık geldi. sonra googleden bakarak arka plan değiştirmeyi öğrendim. ama çok amatörceydi. yani olduğu gibi kesip başka fotoya yapıştırıyordum, çok bariz belli oluyordu orjinal olmadığı. neyse sonra bi iki arkadaşın resminde saç rengini kıyafet rengini falan değiştirdim bi şekilde. ama sonra unuttum falan çok uzun bi süre kullanmadım psyi. şimdi okulun kapanmasına 1-2 ay kala bi yerde yine reklamı denk geldi. neyse yine indirdim psyi. ama bu kez cs6 versyonunu indirdim en günceli diye. sonra youtubeda falan videolar aradım. bulduğum güzel şeyleri indirip masaüstünde "ps dersleri" diye bi klasöre attım. ama 4-5 haftadır falan kullanmıyodum hala. sonra en son 2-3 gün önce internette gezerken bi resim denk geldi. resim yazılardan oluşan guy favkes maskesiydi. yazılarda da anonymous yazıyodu. sonra dedim vay be adamlar ne güzel yapmış keşke ben de yapabilsem falan. neyse tekrar bi ps isteği başladı bende. foruma açtım bi konu o yazı olayını nasıl yaparız diye. sağolsun bi arkadaş yyardımcı olmaya çalıştı. bu arada ben de başka bir konuda bir site keşfettim. sitede adam baya efekt falan anlatıyodu. girdim sitedeki videoları indirdim, makale şeklidne olanları da m.word dosyalarına attım. şimdi ordan takip ede ede bi şeyler yapmaya çalışıyrorum. 4-5 tane foto yaptım dünden beri. ama hocam şimdi şunu sorayım ben; ben yaptığım fotoları yaparken videoyu açıyorum, adamın yaptıklarını kendi fotomda yapıyorum. yani aslında ben bişey yapmıyorum gibi geliyo bana. adamın yaptığını ben başka bir fotoya yapıyorum. acaba bunun bi faydası olur mu yine ? yoksa sadece başkasının yaptığını taklit mi etmiş olurum ? kendimi geliştirmeme bi katkısı olur mu ? bir de şunu farkettim bazı şeyleri birden fazla resme yaptım ve 2. 3. denemelerde bazı yerleri videodan bakmadan kafamdan yapmaya başladım. bu sanki iyiye gidiyorum gibi :) yorumunu bekliyorum hocam .:)

• Konu kendini aştı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGate -- 29 Haziran 2013; 20:41:28 >
  • quote:

hocam çok içten yazmışsın ben de anlatayım kendi olayımı kısaca :), şimdi bende geçen sene başlamıştı bu heves. işte o zamanlar cs falan bilmiyorum tabi. neyse işte bi yerden cs4 buldum indirdim. paint gibi bişey bekliyodum ben. ama ps yi açtığımda baya karışık geldi. sonra googleden bakarak arka plan değiştirmeyi öğrendim. ama çok amatörceydi. yani olduğu gibi kesip başka fotoya yapıştırıyordum, çok bariz belli oluyordu orjinal olmadığı. neyse sonra bi iki arkadaşın resminde saç rengini kıyafet rengini falan değiştirdim bi şekilde. ama sonra unuttum falan çok uzun bi süre kullanmadım psyi. şimdi okulun kapanmasına 1-2 ay kala bi yerde yine reklamı denk geldi. neyse yine indirdim psyi. ama bu kez cs6 versyonunu indirdim en günceli diye. sonra youtubeda falan videolar aradım. bulduğum güzel şeyleri indirip masaüstünde "ps dersleri" diye bi klasöre attım. ama 4-5 haftadır falan kullanmıyodum hala. sonra en son 2-3 gün önce internette gezerken bi resim denk geldi. resim yazılardan oluşan guy favkes maskesiydi. yazılarda da anonymous yazıyodu. sonra dedim vay be adamlar ne güzel yapmış keşke ben de yapabilsem falan. neyse tekrar bi ps isteği başladı bende. foruma açtım bi konu o yazı olayını nasıl yaparız diye. sağolsun bi arkadaş yyardımcı olmaya çalıştı. bu arada ben de başka bir konuda bir site keşfettim. sitede adam baya efekt falan anlatıyodu. girdim sitedeki videoları indirdim, makale şeklidne olanları da m.word dosyalarına attım. şimdi ordan takip ede ede bi şeyler yapmaya çalışıyrorum. 4-5 tane foto yaptım dünden beri. ama hocam şimdi şunu sorayım ben; ben yaptığım fotoları yaparken videoyu açıyorum, adamın yaptıklarını kendi fotomda yapıyorum. yani aslında ben bişey yapmıyorum gibi geliyo bana. adamın yaptığını ben başka bir fotoya yapıyorum. acaba bunun bi faydası olur mu yine ? yoksa sadece başkasının yaptığını taklit mi etmiş olurum ? kendimi geliştirmeme bi katkısı olur mu ? bir de şunu farkettim bazı şeyleri birden fazla resme yaptım ve 2. 3. denemelerde bazı yerleri videodan bakmadan kafamdan yapmaya başladım. bu sanki iyiye gidiyorum gibi :) yorumunu bekliyorum hocam .:)

Dostum öncelikle şunu söyleyeyim sana PS'yi asla bırakma. Yani aralar ver tabii ki, yapmadığın günler olacak elbet. Ama uzun aralar verme, sonra herşeyi unutursun gider. Video konusuna gelince kafan rahat olsun. Bende öyle cok yaptım zamanında. Gelişmene cok yarar sağlayacaktir. O efekti dediğin gibi daha sonra yardım olmadan farklı çalışmalara uygulayacaksın. Bu şekilde gelişmene çok yarar sağlar. Öyle düşünme, bol bol video izle ve çalışmalarına uygula :)

• Tamam lütfen konuyu aşmayalım, zaten ö.m ile geliyorlar bare konu kirlenmesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.