Şimdi Ara

Ücretsiz Kredi Risk Raporu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
16
Favori
30.925
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saçma sapan birşey bu doğruluğuna inanmıyorum.

480 puan çıktı benim öyle birşey olmasına imkan yok, 63000 lira kullanılabilir kredi gösteriyor..

bir sürü kredi kartım var 10bin - 15bin - 20bin limitli

nasıl oluyoda 480 çıkıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: tahaak

Halkbank'ın internet bankacılığını kullanarak ayrıntılı kredi puanınızı öğrenebilirsiniz. Ücretsizdir.

halkbank ın en sevdiğim hizmeti, kredi risk raporu ve skorunu ücretsiz sunması.

findeks zam yapmış. 2.3 lira olan hizmet, 7.5 liraya yükselmiş.

hizmet iyi de canı isterse gönderiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yollamıyor ki. yollayana kadar istiyorum ben de helal olsun yine de. sonuçta bedava hizmet sunuyorlar

• 1640 puanım vardı. ev kredisi çektim. 3 ayda 1900 puan olmuş...
  • Bir şey öğrenmek istiyorum.Bu siteye üye olmak lazım mı kredi notumuzu öğrenebilmek için?Üye olmadan da öğrenebiliyor muyuz?
  • Güncel Notunuz
    1.715
    Kredi Limitleri (TL)
    215.241
    Borçlar (TL)
    95.043
    Kredili Ürünler
    13 ÜRÜN

• 1700
  • Findeks Durumunuz (01.05.2014)Güncelle

Güncel Notunuz

1.799

Kredi Limitleri (TL)

3.000

Borçlar (TL)

398

Kredili Ürünler

1 ÜRÜN

Ne demek anlamadım
    Kime borcum var ne zaman kredi çekmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahaak

E-devlet menüsünde

E devlet menüsünde böyle bir şey yok maalesef
  • 1809 çıktı.

6 ay daha borcum var. s
    onra bankanın ortasında "özgürlüüükkkkk!!" diye bağırıp, kaburgalarımı açıp, derin bir nefes alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsn_can

quote:

Orijinalden alıntı: coda

Arkadaşlar sürekli puanınızı sorgulamanızda puanı düşüren etmenlerden birisi..buna göre hareket edin.

bu konu ile ilgili bir dayanağınız var mı ?

Şubedeki müşteri temsilciside aynısını söyledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

yollamıyor ki. yollayana kadar istiyorum ben de helal olsun yine de. sonuçta bedava hizmet sunuyorlar

inexo seni anlıyorum

Halkbank'ın bir tek bana garezi var zannediyordum. Demek ki kimseye yollamıyormuş. Bir de üstüne üstlük hizmetimizden memnun musunuz diye aradılar 3-4 hafta önce. KKB raporunu yollamadılar ki nasıl memnun olayım?
  • coda kullanıcısına yanıt
    Findeks kredi puanının %20'sini de yeni kredi arayışı oluşturur. Her ne kadar sizin Findeks üzerinden sorgulama yapmanız, kredi notunuzu etkilemiyor olsa da, bankalara yaptığınız kredi ve kredi kartı başvurularının sisteme aktarılmasıyla kredi puanında düşüş meydana gelebiliyor. Öte yandan yeni kredi ve kredi kartı kullanılması da, puanı 200 kadar düşürebiliyor. Ödemeler düzenli oldukça, puan da 3 - 6 ay içerisinde eski seviyesine geliyor.

http://paranya.com/kredi-puanimi-nasil-yukselttim/

Kredi notunu etkileyen 3 önemli unsur:

1) Ödeme performansı

2) Yeni kredi arayışı

3) Kredi kullanım yoğunluğu

Ödemeler düzenli, kredi başvurusu az, kredi kullanımı sınırlı oldukça; puanınız en az riskli seviyelerde dolaşacaktır. yarın bir gün büyük bir kredi çekeceğinizde sorun yaşamazsınız.

• Ayrıntıları buradan öğrenebilirsiniz
    http://nasilyapalim.com/ucretsiz-kredi-risk-raporu-nasil-sorgulanir.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogretmenokan O kullanıcısına yanıt
    linke ad soyad bilgisi yazılmıyor neden;?
  • arkadaşlar önce kkb sayfasına tıklamanız lazım ordan findeksi seçeceksiniz daha sonra o meni çıkıyo zaten tc ve isim otomatik geliyor
  • Vaio kullanıcısına yanıt
    Çok normal bankalar sizi tanımıyor. Bu yüzden notunuz yüksek çıkmaz. Ancak bu kredi alamayacağınız anlamına gelmez. Yıl 2014, yaşı 30'a yaklaşmış biri bankacılık sistemine dahil olmamışsa, hala nakit çalışıyorsa akıllara başka şeyler gelir yanlış anlama. Adı üstünde risk raporu bu. Her zaman gerçek durumu yansıtamaz ancak bir fikir verir. Gelir belgenle beraber gösterirsin evinin tapusunu, ispatlarsın kendini, paşa paşa alırsın krediyi canını sıkma. Ayrıca akıllı ve sorumluluk sahibi bir insan için bankalar iyi bir destekçi olabilir. Öyle Allah düşürmesin demek doğru değil. 20 yıl önce kaç kişi ev sahibiydi şimdi kaç kişi ? Bütçene göre hareket edersen niye sorun yaşayasın. Saygılar.
  • KKB puanının nasıl sorgulanacağını bazı arkadaşlar anlayamamış. KKB üzerinden gitmeyi başaramayanlar olabilir. İlk mesajda da değişiklik yapılmalı.

1.www.findeks.com adresine giriyorsunuz (KKB'nin bireysel hizmet sitesi)
    2. Ana sayfada "Findeks Kredi Notunu Anında Öğren" yazan yerin karşısına kimlik numaranızı girip Sorgula diyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1656 çıktı iyimi bu ne oluyor şimdi.

kredi kartı limitim 1000tl yükseltirlermiki bu puanla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 28 Eylül 2014; 16:15:42 >
  • Bu borç kısmındaki toplama; güncel kredilerin dışında, an itibari ile ödeme tarihi gelmemiş kredi kartı borcunu da yansıtmışlar sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.