Şimdi Ara

Ücretsiz Kredi Risk Raporu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
16
Favori
30.925
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

az daha gayret
  • 2dir deniyorum tırt cevap yok
  • Benimki de 1809 çıktı Türkiye ortalamasının üstündeymişim ama tüm borçlarımı da tıkır tıkır ödeyen biriyim.....
  • Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

KKB puanının nasıl sorgulanacağını bazı arkadaşlar anlayamamış. KKB üzerinden gitmeyi başaramayanlar olabilir. İlk mesajda da değişiklik yapılmalı.

evet biraz kafa karıştırıcı bulmuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 29 Eylül 2014; 1:07:25 >
  • 700 çıktı. migrosa bilgileri bırakırız garanti arar, a101 e bırakırız bank asya arar.. bunlar bizim için büroya başvurdukça sanki biz arıyormuşuz gibi puan düşüyor.
  • Bende 1900 çıktı. Genelde düzenli bir ödeme yaparım sanırım ondan. 11.ooo tl limit 3 kredi vs. gibi bir liste sanırım oldukça doğru kredi için başvurumda 1900 gibi birşey söylemişti bankacı.
  • Sanki çok üreten,çok çalışan,çok tasarruf eden,çok verimli bir milletmişiz gibi bir de 24 saat televizyonda,radyoda,basında milleti kredi almaya ittiriyorlar...
    İyice borçlan,gırtlağa dek borçlan ki adam seni adamakıllı avucuna alıp istediği yere sürsün...
  • Yıllardır kredi kartı kullanırım ve ne yaptığını bilir şekilde kullanırım geciktirmem. İş bankasından kredi çektim ve onuda 2 ay sonra sıfırlayıp kapattım. Şu an sadece kredi kartı harcamalarım ve taksitleri var ödediğim. Bunun dışında düzenli maaşım ve maaş hesabımda bi miktar nakitim var. Puan neden 1600 çıkar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aville

Çok normal bankalar sizi tanımıyor. Bu yüzden notunuz yüksek çıkmaz. Ancak bu kredi alamayacağınız anlamına gelmez. Yıl 2014, yaşı 30'a yaklaşmış biri bankacılık sistemine dahil olmamışsa, hala nakit çalışıyorsa akıllara başka şeyler gelir yanlış anlama. Adı üstünde risk raporu bu. Her zaman gerçek durumu yansıtamaz ancak bir fikir verir. Gelir belgenle beraber gösterirsin evinin tapusunu, ispatlarsın kendini, paşa paşa alırsın krediyi canını sıkma. Ayrıca akıllı ve sorumluluk sahibi bir insan için bankalar iyi bir destekçi olabilir. Öyle Allah düşürmesin demek doğru değil. 20 yıl önce kaç kişi ev sahibiydi şimdi kaç kişi ? Bütçene göre hareket edersen niye sorun yaşayasın. Saygılar.

bankacılık sistemine ilk başta onlar beni almamıştı garanti kredi kartı talebime red verdi zamanında çok içerlemiştim bu duruma neden bana kart verilmedi diye ama iyiki verilmemiş diyorum allaha şükür onlara ihtiyacım olmadan evimi arabamı aldım geçimimi sağlayabiliyorum şimdide ben girmiyorum onların sistemine :) sadece para kartım var faturalarım o krat ile otomatik ödemede içindeki param ile harcamalarımı yapıyorum yoksa yapmıyorum. Eşimin evlenmeden önce aldığı kredi kartı var sadece onu kullanıyor geliri neredeyse olmayan birine 20 bin liralık kart vermişler bana vermemişlerdi :) Allah düşürmesini kendi durumum için söylemiştim tabiki yeterli nakiti olmayan evini almak için illaki kredi çekmesi gereki ki bence kira ödemekten çok daha akıllıcadır ödediğin faizi evin değerini arttırmasıyla kapatıyorsun zaten. Ama keyfi normal harcamalar için allah düşürmesin onların eline etrafımda ihtiyaç kredisi veya kredi kartlarını zamanında ödemeyerek borçları kat kat artan onlarca kişi var

• ben kimlik no giriyorum. çıkan ekrandan benden hala doğum tarihi, vs gibi bilgiler istiyor, sonuçlar sms ile mi geliyor?
  • ne işe yarıyor bu? sonuç ekranında 4 tane sonuç çıkıyor onları da anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

Yıllardır kredi kartı kullanırım ve ne yaptığını bilir şekilde kullanırım geciktirmem. İş bankasından kredi çektim ve onuda 2 ay sonra sıfırlayıp kapattım. Şu an sadece kredi kartı harcamalarım ve taksitleri var ödediğim. Bunun dışında düzenli maaşım ve maaş hesabımda bi miktar nakitim var. Puan neden 1600 çıkar?

kredinizi erken kapatmışsınız.puanı yüksek tutmak için durumum olsa da kapatmam krediyi, zamanında öderim yavaş yavaş. bir bankacı arkadaşım söylemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çohiyimiş

quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

Yıllardır kredi kartı kullanırım ve ne yaptığını bilir şekilde kullanırım geciktirmem. İş bankasından kredi çektim ve onuda 2 ay sonra sıfırlayıp kapattım. Şu an sadece kredi kartı harcamalarım ve taksitleri var ödediğim. Bunun dışında düzenli maaşım ve maaş hesabımda bi miktar nakitim var. Puan neden 1600 çıkar?

kredinizi erken kapatmışsınız.puanı yüksek tutmak için durumum olsa da kapatmam krediyi, zamanında öderim yavaş yavaş. bir bankacı arkadaşım söylemişti.

İmkanım vardı kapattım ilerde sorun yaşamamak adına. Puan için fln değil zaten kendi rahatım içindi :)

• halen ücretsizmi bu uygulama? tc no yazınca üye girişi yapılan sayfaya yönlendiriyor. giriş yapıyorum kredi notu sorgulama yerinde ücret çıkıyor 4 tl.
  • bana mesaj gelmiyor nedendir acaba? seciyorum numarayı oylece kalıyor...
  • Ben inanmam bu kredi notuna arkadaş, Halkbank hizmeti ise hiç inanmam. Geçen kredi başvurusu yaptım veremeyiz kötü sicile sahipsiniz diyor. Bugüne kadar yaklaşık 12tane kredi çektim, Hemen hepsini erken kapattım, kredi kartı geçikmesi senede bir ya oluyor ya olmuyor onda bile asgarisini yatırıyorum. Sicilimi bozan nedir diyorum takibe düşmüşsünüz diyor. Hangi bankaya ait hangi kartım hangi kredim söyleyin gidip dava açayım diyorum burada gözükmüyor diyor. Asıl bomba olan şu; bireysel emeklilik ürünümüzü alırsanız ve 2 adet otomatik ödeme talimatı verirseniz krediniz çıkar diyor. Ulan demin ne diyodun şimdi ne diyosun. Bireysel emeklilik mi düzeltecek benim sicili. Bankayı soyup soğana çeviren hırsız müdürünüzün kredi notu bizim gibi ödemesini zamanında yapan memurdan yüksek. Maksat başka bu yüzden inanmam bu bankaya, ürününü de kullanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan526 -- 30 Eylül 2014; 19:07:55 >

• Daha önce çalıştığım bankalar zaten arayıp kredi verelim diyor. Geçenlerde Halkbank ın kredi kampanyası vardı uygundu da ama cin olmadan adam çarpmaya kalktılar.
  • 1552 çıktı. üstleik her ay asgari tutarı ödediğim halde artmış. nasıl iş anlamadm
  • 1097 çıktı geçen ay 1198 puandı, kredi kartı başvurusu yaptım reddedildi 101 puanım gitmiş:))))
  • bu puanın anlamı ne ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.