Şimdi Ara

Ücretsiz Kredi Risk Raporu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
16
Favori
30.919
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: @bdullah

quote:

Orijinalden alıntı: phidias

Yapı ortalama olarak şöyle işlemekde,

Kredi kartınızın son ödeme tarihinde tutarını ödeyip - ödemediğiniz minimum değil tam öderseniz puan kazanırsınız.
    Üzeriniz de kredi varsa son ödeme tarihinde ödeyip ödemediğiniz minimum değil tam öderseniz puan kazanırsınız.
    Olumsuz sonuçlanan kredi başvurunuz varsa puan kaybedersiniz.
    Olumsuz sonuçlanan kredi kartı - ek kart v.s. başvurunuz varsa puan kaybedersiniz.
    Bankayla hiç alakanız yoksa sadece kredi kartı kullanıyorsanız puanınızın düşük olması gayet normaldir. Çünkü puan kazanacak bir faliyette bulunmuyorsunuzdur.
    Kredi kartınızın minimum tutarını öderseniz puan kaybedersiniz.
    Kredinizin minimum tutarını öderseniz puan kaybedersiniz.

Üniversite zamanında ödemediğim 300 liralık bi iş bankası kartı vardı. Daha doğrusu dönem sonu unuttuğum. Banka okulun ordaki adresime tebligat falan yollamış. Haberim yok. Telefona mesaj attığı gün gidip tamamını ödedim. Tabi borcun üzerinden 3 ay geçmiş oldu. Takibe girdi. Totalde noter masrafı vs 400 civarı ödedim. Kart kapandı.
    O günde olan şuanda devam eden bonus kartın limiti 12000 civarında. Diğer bankalarla total risk olan limitim 16000 civarı.
    Kredi puanı 680 civarında. Az bi yükselme oldu aslında. 640 falandı. Bunu nasıl yükseltiriz.
    Şuan aylık kart ödemem 4000-5000 arası. Gününde %100'ü ödeniyor 3 yıldır.

Kart ödemelerinize aynı şekilde devam edin. İmkanıız varsa başka bir bankadan başka bir kart daha çıkartın. İlk başvuruda puanınız biraz daha düşücektir. Küçük limitli birşey isteyin ve %100'ünü ödemeye devam edin.
    Birde uygun fiyatlı kredi çekebilirseniz meblanın bir önemi yok sadece düzenli tam ödemelerle rahatlıkla yükseltebilirsiniz puanınızı. Ama çok düşük iyi bir ivmelenmeyle 2 yılda 1600 civarına gelip kredibilitenizi 100.000 tl'ye kadar çıkartabilirsiniz.

Ayrıca ilk kartınızdan dolayı yaşadığınız 5 yıl içerisinde puanınıza etkisini kaybedecektir. O yüzden bu süreç dolduğunda iyi bir yükselme yaşayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phidias -- 26 Eylül 2014; 11:29:11 >

• www.jj.am W kullanıcısına yanıt
    61.982 tl borcunuz mu var ?
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Tamamı konut kredisi borcu hocam günü geldiğinde ödüyorum.

Yaklaşık 10 senedir KK kartı kullanıyorum ödeme tarihini max 3 defa geçirmişimdir onlar da max 3 gündür. Her zaman %100 ünü öderim hatta hesabımda küsürat para kalmasını hiç sevmem hemen kredi kartına yollarım. Bu nedenle sanırım tam puanım var.
  • 1590 geldi. Garanti cep şubesinde defalarca küfür ettim ama puan düşmemişler. Bu gün arayıp Finansbank'a da edeceğim kredi kartı konusunda yalan söyledikleri için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: www.jj.am

Tamamı konut kredisi borcu hocam günü geldiğinde ödüyorum.

Yaklaşık 10 senedir KK kartı kullanıyorum ödeme tarihini max 3 defa geçirmişimdir onlar da max 3 gündür. Her zaman %100 ünü öderim hatta hesabımda küsürat para kalmasını hiç sevmem hemen kredi kartına yollarım. Bu nedenle sanırım tam puanım var.

yukarda bi arkdaş daha paylaştı , malesef çok borclu yaşıyoruz, aldığımız arabalar evler hiçbiri bizim değil , ve bunu gören araç firmaları da saçmasapan fiyatlar çıkartıyor
    işte buna üzülüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: coda

Arkadaşlar sürekli puanınızı sorgulamanızda puanı düşüren etmenlerden birisi..buna göre hareket edin.

bu konu ile ilgili bir dayanağınız var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsn_can

quote:

Orijinalden alıntı: coda

Arkadaşlar sürekli puanınızı sorgulamanızda puanı düşüren etmenlerden birisi..buna göre hareket edin.

bu konu ile ilgili bir dayanağınız var mı ?

Yoktur tabii ki. Birinden duymuştur, şehir efsanesi şekilde yayılır. Öyle saçma şey olur mu, sorguladıkça düşüyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1809 puanım var. Önümüzdeki 1-2 ay içinde konut kredisi çekmeyi düşünüyorum. Bu not önemli mi nasıl faydalanabilirim.
  • munans kullanıcısına yanıt
    http://kredimerkezi.blogspot.com.tr/2008/05/kredi-sorgulama-inquiries.html

"Sorgulamalar, kredi raporunda 2 sene kalır. Bir sene içinde ortalama 3-4 sorgulama normaldir. Sorgulamaların fazlalığı kredi skorunuzu düşürür. Her kredi sorgulaması 2-3 puanınıza mal olur."

Ayrıca eşim bankacı ilk ondan duymuştum böyle bir durumun olduğunu.
  • Eşimin puanı benden yüksek çıktı :)
  • zırt pırt mesaj atıp arayarak ön onaylı krediniz hazır, kullanabilirsiniz dediklerine göre notum yeterince yüksek

tablette isim tam girilmiyor soru, tel vs çıkmıyor. böyle uyumsuz sitelere kıl olup direk kapatıyorum. insan yaptığı siteyi çalışıyormu diye kontrol eder yahu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batmışım ama haberim yok

FİNDEKS
    KREDİ NOTUNUZ
    1039
    ORTA RİSKLİ
    Türkiye Geneli Durumunuz

Sizin notunuz 1039

Türkiye Ortalaması

Üzgünüz. Türkiye ortalamasının altındasınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan1907

quote:

Orijinalden alıntı: Lukany

1724 çok iyi

Ücretsiz Kredi Risk Raporu

hocam senin ekranda güncel puan yanındaki tarih de güncel benimki mayıs ayına ait.. güncelle diyince ödeme seç.eneği çıkıyor neden acaba

Önceden sorgulama yapmış olabilir misin ? Hocam anladığım kadarı ile 1 kez sorgulama ücretsiz ancak ikincisi paralı birde sorgulama yapmamak sanırım daha iyi benim 1751 olan puan 1724 e düştü.

•  Ücretsiz Kredi Risk Raporu
  • 1724 çıktı
  • 1689 çıktı benim de
  • Ücret istiyor ilki için de mobildeyim

• Bana çok saçma geldi bu olay zamanında garantiye başvurmuştum üniversiteden yeni mezun olmuştum ve ssklı olarak çalışıyordum kredi kartı verilmemişti . Sonra babam adıma ek kart çıkarttı onu kullandım arada bu yaşıma (29) kadarda hala almadım. Kredi kartını pekte kullanmam tüm paramı garanti para kartıma yüklerim lazım oldukça oradan kullanırım taksit vs yaptırmam şimdi ev(330 bin) ve araba(46 bin) aldım kredi vs kullanmadan hiç kimseye kuruma borcum yok banka hesabımda param var düzenli yatan maaşım var ama notum hala 1715 ve kredi limitim 0 bu nasıl olur :)
    ben kredi istesem vermeyeceklermi demek oluyor bu allah düşürmesin zatende merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaio -- 26 Eylül 2014; 17:20:19 >

• İdare eder.. 1809 point
  • Bende neden ücret istiyor anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.