Öncelikle bu konu başlığı sadece burda bahsedilen programa aittir. Apartman yönetim sistemi, web sitesi, uygulaması satıcıları reklam ve pazarlama amaçlı mesaj yazmasınlar. Aradığını bulmak isteyenlerden ağır küfür yedikleri belli ve kulakkları çınlatabilir. Böyle konulara b.. sineği gibi üşüşüyorlar. Programa birden fazla yönetim tanımlanabilir. Bir yönetim altına birden fazla blok ve bağımsız bölüm tanımlanabilir. Gelir-Giderler işletme defteri bazlı olup, muhasebeleştirme yıllık dönemler halindedir. Gelir giderleri alt kalemlere göre takip etmenizi sağlar. İşletme defteri sayfalarını hazır yazılı çıktı olarak verebilir. Banka hesap hareketlerini toplu içe aktarabilir. Gelirlere(aidatlar-diğer) kısmi yada parça parça ödeme kabul ve takip eder. Gecikmiş ödemelerin ödenen kısmına anında gecikme tazminatı uygulayabilir. vb. daha birçok kolaylaştırıcı özellik vardır. Saygılarla. Mantıklı istek ve taleplerinize açığım. Gerekirse whatsapp üzerinden yazarak ulaşmanız tercihimdir. bilgisayar bilişim | bbnet Apartman Site Kooperatif Hobi Bahçesi Yönetim Programı https://www.bilgisayarbilisim.net/konular/apartman-site-kooperatif-hobi-bah%C3%A7esi-y%C3%B6netim-program%C4%B1.149078/< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exelsior -- 1 Kasım 2024; 9:29:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ücretsiz Masaüstü Apartman Yönetim Programı
-
-
Bu mesajın altına başka apartman site yönetim programı, sitesi vs reklamını yapmak için yazanının.... Kendilerine kendim ve konuya gelen araştırmacılar adına birçok duyulmamış ağır küfür hediye ediyor ve bunları hayal gücünüze bırakıyorum. Bi bitmediniz. Az karakterli, şerefli olun, yazmayın buralara.
Ayrıca normal vatandaş gibi ılımlı başlayıp yine işi reklama bağlayanlarda yukarıdaki gruba dahildir. Forumlara üye olup böyle konu başlıklarını müşteri avı için kullanıyorlar. Normal vatandaş gibi tavsiye veriyor şark kurnazları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exelsior -- 17 Ocak 2021; 18:42:25 > -
Programınızı deniyorum zaman zaman çok sıkıldığım anlar oldu ön tanımlarda ve ön tanımları kaydederken zorlanmadım desem yalan olur. takıldığım konu işletme defteri tanımı nasıl olacak toplam 26 satır var standart olan defterde 1.satır nakil gelen değere ayrılıyor son satır ise toplam yeküne ayrılıyor net kalan 24 satır bu durumda 26 satırmı tanımlamam gerekir yoksa 24 satırmı.? şimdiden çok teşekkür ederim
-
Aslında elinizdeki işletme defterine bağlı olan bir durum. İşletme defterine yapıştırılacak olan çıktıyı deneyerek ayarlayabilirsiniz. Gerekirse önizleme ekranı açıldığında tasarımını değiştirebilirsiniz. Çok geç oldu ama kusura bakmayın.
-
Programa eğer aktif edilir ise otomatik gecikme tazminatı uygulamayı ekledim. Bir aidat son ödeme tarihinden sonra ödenirse geçen gün kadar belirlenen oranda gecikme tazminatı kaydı işliyor.
Üstelik toplu gecikme tazminatı hesaplama, henüz ödenmemiş borçlara anlık gecikme tazminatı hesaplama gibi işlevler de ekledim.
Ayrıca sürekli a4 gelir-gider işletme sayfalarını da ekledim. İster işletme defteri sayfalarının veri kısmını çıktı alıp işletme defterine yapıştırın, isterseniz sürekli a4 olarak noter onaylı sayfalara çıktı verin.
Bu programın bir de excel elektronik tablosu var. O kısmı excelde yaptım çünkü o işlemler için excel daha pratik. Orda apartman bağımsız bölümleerinin m2 değerlerini girerek hangi daireye ne kadar aidat düşeceğini otomatik hesaplama var. Bu aidatın ne kadarı sarfiyat ne kadarı demişbaş otomatik hesaplıyor. Sadece günü geldiğinde giderleri faturaları va giriyorum. Aidat belli olduktan sonra access programında toplu olarak aidarı tanımlıyorum. Çok pratik.
Ayrıca excell tablosunda banka hesabına yapılan ödemeleri accesa programına otomatik işlemek için bir dönüştürücü de var. Yani diyelim 1 ay oldu, hesap hareketlerinşn dökümünü alıp burda işleyince otomatik access programına akttarmaya hazır hale geliyor. Normalde tek tek işlemek çok zaman alan birşey. Access de sadecd hangi ödeme hangi borca gidiyor belirtmek kalıyor.
Daha birçok mükemmel özellikler ekledim ama onlar ayrıntı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Apartman yönetim programını güncelledim ve nasıl kullanılır anlatım videoları da ekledim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X