Şimdi Ara

Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
38
Favori
57.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhabalar. Bugun Ziraat Bankasi'ndan 0.89 oraninda 10 yillik kredi kullandim. Konuyla alakali sorusu olanlar bana yazabilir. Banka asagidaki ucretleri benden kesti. Sorum su ki bunlari iptal edebilir miyim? Iptal edersem eger bankanin herhangi bir yaptirimi olabilir mi? (Kredi fazia orani degisimi gibi) Cunku bankaci israrla bu bir paket dedi. Bu ucretlerin yaninda fatura talimati ve zorunu kredi karti da almak zorunda kaldim. Konuyla alakali yardimci olacak arkadaslarin yorumlarini bekliyorum. 0.89 krediyle alakali sorulari da ben cevaplayabilirim.

Kesilen ucretler

Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı

• Ağustos ayında konut için kredi çekeceğim. 280.000 TL.

Vakıfbank müşterisiyim. Şu sıralar 150.000 TL limit üstüne kullandırılmadığını okuyorum. Böyle birşey var mı hocam, bilginiz var mı?

• Merhaba,

Evet Vakifbank öyle bir uygulama yapıyormuş. Diğer bankalara bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksitli nakit avans çekmek kredi puanını düşürür mü? Bilgi verebilir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kredi çekmiş gibi düşün.. düşürür

• Mexxwelll kullanıcısına yanıt
    Asıl merak ettiğim daha sonrasında gecikmesiz ödendiğinde puanın yukarı yönlü hareket edip etmeyeceğiydi. @sukruciger hocam bilgi verdi sağ olsun.

• BerkantEser kullanıcısına yanıt
    Düzenli ödemede fazlasını kazandırır örnek veriyorum 1400 findeksin varken nakit avans çektiğinde 1250 ye düştüğünü varsayarsak diğer tüm borçlarını zamanında ödediğinde nakit avans dahil fazlasını kazandırır.

• Mexxwelll kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirme için.

• merhaba, nakit blokeli kredinin taksitlerini bloke ettirdiğimiz miktardan ödeyebilir miyiz?

• Merhabalar, ben de bir soru sormak istiyorum. Mevcut aracımı değiştirmek istiyorum. Mevcut aracım 550-600 bin arası, alacağım araç 850 bin. Sıfır olarak alacağım. Fakat BDDK’nın düzenlemesi nihai fatura bedeli 800 bin üzeri için maksimum %30 24 ay taksit diyor. Bu nihai fatura bedeli benim ödeyeceğim nakit için mi geçerli yoksa direkt 850 bin mi? Ben hesabımı 300bin kredi 48 ay vade için yapmıştım. 50 bin bayi indirim gösterse fatura 800 bin çıksa en azından 36 ay vadeli kredi çekebilir miyim? Cevaplarsanız sevinirim.

• Bankadan konut kredisi çekilirken yapılan Özel Konut Sigortası kapsamında evde yaptırılacak tadilatlar için nasıl bir yol izlemeliyiz?Bir kaç tesisat işi, zor açılıp kapanan pimapenler ve çelik kapıda ayarsızlık var. Bu gibi işlerin banka aracılığıla nasıl yaptırabiliriz

• Aa111 A kullanıcısına yanıt
    Blokeli tutari vade Sonuna kadar kullanamıyorsunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lj.23 kullanıcısına yanıt
    Araç Markasına ve bayii’ye göre değişir ama son zamanlarda bu şekilde faturalandırma yapmaktan kaçınıyorlar.ÖTV kaçırma muhabbetlerinden dolayı denetimler arttı.Bir de size böyle bir güzellik yaparlarsa 15-20 binlik opsiyon satabilirler :) en güzeli bayii ile görüşün derim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Enpara 50bin
    Vakıf 9bin
    Ziraat 35bin

Bu krediler benim için avantajlı görünüyor. Sorum şu;
    Bunlardan birini çekersem diğer bankadan kredi çekememe ihtimalim var mı?

• alfista A kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Lks tutarınız kadar çekebilirsiniz. Böyle bir risk var

• Hocam,

Findeks notum 1400 kusurlerde daha konut kredisine başvuru yapmadım. Devlet memuruyum, herhangi gecikmiş ödemem vs yok. Limit artırımı ve yeni hesap nedeniyle findeks puanım düştü. 280 bin TL konut kredisi cekicem ama red yemekten korkuyorum, aylık gelir 12k, eşimin de 7 k. Hane gelirini baz alarak başvuru yapabiliyor muyuz. Ya da esimin üzerine kredi başvurusu yapabilir miyiz?

• Merhaba,

Her ikinizin bordrosunu bankaya verin. Yüksek ihtimal çıkacaktır. SiZin not limit artırımı değil de yeni bir kredili hesap açılmasından düşmüştür

• Aa111 A kullanıcısına yanıt

Maalesef borç bitmeden oradan ödeyemiyorsunuz.

• Gravicy G kullanıcısına yanıt
    Bankalar şubeler aracılığı ile açabiliyor, bi Akbanka falan uğrayın derim ama kmhı puan için açacaksanız hiç açmamanızı tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.