Şimdi Ara

Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
38
Favori
57.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba yukarıdaki arkadaşın bahsettiği kredi limiti olayı nedir? Benim de gelir o civarda ve findeks üzerinde kredi limiti 110.000 yazıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fthtsn34 F kullanıcısına yanıt

o kredi limitiniz degil hocam sahip oldugunuz hesapların toplamı

mesela 25k kredi kartı 25k ihtiyac krediniz varsa limit 50k görünür

• pisst0n kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son üç ayda sigorta girişim bulundu lakin öğrenciyim kredi çekebilir miyim? Findeks skorum 1533. Enpra kullanıyorum orada bulunan birikimin 5te1 kadar kredi istedim ancak vermedi. 10k civarı 24 veya 36 ay nasıl kredi çekebilirim.

• Merhaba.
    Findeks notum 1272 ve toplam kredi limitim 22 bin TL. Kredi puanım yükselsin diye 6 ay vade ile 10k kredi çekip hepsini gününde ödeyip kapattım. Banka 60k onaylı krediniz var isterseniz 149.500 TL ye kadar onaylatıp kullanabilirsiniz dedi. Kesin mi diye sordum bankacıya evet kesin kullanırsınız dedi. 140k başvurdum red geldi. 60k başvurdum yine reddettiler :D sonra 25k olsun beri kredi kullanayım dedim o da red geldi sonra.
    Kredi limitimi bir türlü yükseltemiyorum. Sadece garanti bankasında 1 aylık hesap hareketim minimum 100 bin TL. Fakat o bankadaki kredi kartı limitim bin TL. Aracımın deposunu bile dolduramıyorum bu kartla . O bankada dolar hesabım var Euro hesabım var ve hesaplarım hareketli. Hiçbir şekilde de borcum yok hiçbir bankaya. Bu hacmi nasıl yükseltebilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Findeks puanim 1815 ve 150 bin kullanılan kredi ve 320 bin limit görünüyor. Araç kredisi çeksem banka 300bin vermez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon Fighter -- 11 Eylül 2022; 19:22:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şair-i Maderzat Ş kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız kredi kartı ya da kmh ürünlerini ne kadar zamandır kullanıyorsunuz ?

Bir de sicilinizde olumsuz birsey var mi?

Garanti bankasında en az 6 ay parayi tutun bol bol harcama yapın yanı kartı doldur boşalt yapın bir süre sonra kendileri teklif edecektir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dragon Fighter kullanıcısına yanıt
    Kredi puanı tek basına yeterli değildir sadece bir kıstas bu tarz kabaca yüksek sayılabilecek krediler de gelirinize ve ödeme alışkanlıklarına bakarlar.Olumsuz durum yok ise kullanabilirsiniz genelde gelirinizin %70’ine kadar verirler.Daha fazla kullanmak isterseniz galeri vb yerlerden finansmana başvurabilirsiniz.300 bin kredi istediğinize göre alacağınız araç icin 24 ay kredi kullanabilirsiniz gibi duruyor bu da odeyeceginiz taksitlerngelir dengesini bozabilir demek o yüzden şube temsilciniz var ise görüşmeniz faydanıza olacaktır.

• sukruciger S kullanıcısına yanıt

2010 yılından yapı kredi kartım vardı bir anlık sinirle onu iptal ettim. Şimdi en eski kartım 2016 tarihli. Sicilimde 1 defaya mahsus 2019 yılında kanuni takip var. Başka bir şey yok. Garanti hesabımda sürekli para tutuyorum. Ama hiçbir şekilde değişmiyor.

2010 yılına ait kartı kapatmanız kötü olmuş çünkü bu kart size referans olacaktı.Eski ürünler notunuzu çok daha hızlı yükseltiyor.Kapattığınız banka ile görüşün bazen eski kartları tekrar aktif edebiliyorlar.Garanti bankasının limit açmama nedeni kanuni takibiniz gibi görünüyor ödemeleriniz düzenli olur ve sorun yaşamaz iseniz ancak 2024 den sonra düzgün olarak limit artışi yapmaları muhtemel görünüyor.

• teşekkürler cevaplarınız için.

Bugün tekrar kontrol ettiğimde 1318 olmuş kredi notum. Herhalde dediğiniz gibi o 2019 yılındaki kanuni takip önümü kapatıyor. 5 yıl geçmeden limit yükseltmiyorlar mı? 6 ay önce 10 bin kredi kullanıp düzenli şekilde yatırdım kkb puanım artsın diye. Ama findeksteki toplam limitim hiç yükselmedi. 21.250 bin hala.

Şu görseldeki borcun 9 binini ödediğim halde henüz güncellenmemiş. Borç limit oranını da düşük tutacağım artık.

Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı

Yukarıda da yazıldığı gibi orada yazan limitler sadece sizin şu an kullandığınız kmh hesapları ve kredi kartı limitlerinizin toplamıdır. Yani orası sizin alabileceğiniz kredilerin üst limiti değildir, şu an kartınız bulunan limiti gösterir; ve puan yükseldikçe o limit yükselmez. O limitin yükselmesi için örneğin kredi kartı limitini artırma başvurusu yapmanız gerekiyor. Ayrıca bu bilgiler anlık olarak değil 1-3 gün içerisinde güncelleniyor.

Merhaba,

Garantideki paranızı vadesiz hesapta değil, vadeli hesapta tutun

Hocam findeks notunuzu şuan borç-limit oranınınız baskılıyor büyük ihtimalle. Banka bazında müşteri limitinizi ayrıca kontrol etmek lazım. Limit konusunda bir çok etken olabilir ama sanırım geliriniz asgari ücret bu yüzden limitiniz böyle. Kredi konusunda başvurularınızı bankacılık uygulamaları üzerinden değil de direkt şube üzerinden yapmanız.

hocam garantiyi bilmiyorum ama annem 7 ay önce takip yedi akbank 1300 liralık kartı 16 bine çıkardı

• JustFema J kullanıcısına yanıt

bağkurluyum hocam, 4 çalışanım var. Ama bireysel müşteriyim. Asgari ücretten kat be kat fazla kazanıyorum. Ama belgeleyemiyorum. Bankada gelirim ne görünüyor bilmiyorum, bugün gidip güncelleyeceğim. Belki işe yarar.

• erhanvb kullanıcısına yanıt

Tavsiyeniz üzerine mobil uygulamadan Küçük bir meblağ tl olarak vadeli hesap açtım hocam şimdi.

• Bugün garanti bankasına gidip 1000 tl olan kart limitimin nedenini sordum “biz bilemeyiz” dedi. Gelirim sizde ne kadar görünüyor dedim “sadece kredi başvurusu girerken yazabiliyoruz” dedi. E diyorum 140 bin kredi tanımladınız vermediniz, bari kart limitimi yükseltin… sonra mobilden 2500 tl başvurdum red geldi.

Bir süre bu işleri takip etmeyi bırakıp mevcut kartlarımın borçlarını sıfırlayıp bir şey kullanmayacağım. Sadece para transferi yaparım.

Hocam eğer anlayışlı ve düzgün birisine denk gelirseniz yüksek bir gelir yazar. Sen tüm bu durumları gayet açık ve net olarak anlat. Sonrasında mevduat ve birikimin olduğunu göster. Eminim ki yüksek limit alırsınız.

• Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.