Şimdi Ara

Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
813
Cevap
38
Favori
57.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam benim iş yerim lalelide. Burada milyon liralar dönüyor hemen hemen her müşteride. Herkesin dolar Euro hesabı var. Bağcılara falan taşısam şubemi değişir mi acaba? Yani benim şubemde milyonlarca kredi dönüyordur. Kargo şirketleri, ihracat firmaları, kirası yüksek mağazalar vs herkes oradan işlem yapıyor. Herhalde o yüzden benim 100-200 bin liramı iplemiyorlar diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şair-i Maderzat Ş kullanıcısına yanıt

Zannetmiyorum hocam. Laleli'ye şubesine verilen limit oranı daha yüksektir. Siz bankaya gidin ve durumunuzu anlatın. Eğer ki olumsuz bir durum yaşarsanız ona göre başka bir yol önerelim sizlere.

• JustFema J kullanıcısına yanıt

Hocam gittim zaten şubeye. Burun ucuyla cevap verdi danışman hanım abla. Niye bin tl limitim var diyorum, diğer bankalarda kredi kartlarınız var ise bizim bankamız size daha düşük limit verir o kartları kapatıp gelin demeye getirdi. Zaten en yüksek limitim denizbank 8250 TL. Yanlış anlaşılmak istemem ama hiçbir geliri olmayan x kişisine bile benden yüksek limit tanımladıklarını gördüm. Bir yerde hata yapıyor olmalıyım ama ne olduğunu bilmiyorum Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı 

bugün 16.30 da findeks danışmanıyla randevum var. bakalım neler önerecek hocam...

Hocam inanırmısınız aynı olayı ben 1 yıldır yaşıyorum.Garanti'de limitim 3000 tl takıldı ve 1 yıldır artmıyor şubeye defalarca gidiyorum gelir belgeliyorum hiçbir şekilde arttırmıyorlar umursamıyor bile şube çalışanları.Diğer bankadaki limitiniz yüksektir düşürün tekrar gelin diyorlar.Garantiyi saldım tamamen çünkü işime yaramıyor.Findeks danışmanı ne tavsiyeler verdi acaba size.

• Mekolibs kullanıcısına yanıt

Şaşırtıcı. Gelirinizi belgeledikten sonra limit artışının olmaması. Normal şartlar altında bir kredibilite oluşturtan sonra otomatik limit artışı ile geliriniz 4 katından fazla limite sahip olabilirsiniz. Ama burada banka personelinin tutumu çok önemli. Şuan öğrenci olmama rağmen toplam 40B kredi kartı limitim ve aktif bir kredim var. Krediyi henüz ağustos ayında çektim.

Hocam şöyle aklıma gelen bir şeyi söyleyebilirim. Bankanız yoğunluğu az olan ve sizlerle ilgilenebilecek bir şubenize gidip konuyu aktarırsanız ve muhasebecinden gelir bilgisi yüksek bir bordro veya maaş yazını alıp bankaya öyle gidin.

Hocam bende anlayamıyorum gelirini belgeleyemeyenler 20 30 bin limiti oluyor.2 Farklı şubeye gittim yakın zamanda aynı şeyi söylediler ilgilenmiyorlar bile.Otomatik artarsa artar artmazsa yapacak birşey yok diyorlar sisteme bağlı deyip yolladılar.

Saçmalık hocam. Cep şubeden limiti artışına başvurdunuz mu? Birde kaç başvurunuz var?

Benim kanuni takip 2021 yılında kapandığı için 2026 da silinecek dedi findeks danışmanı. Bir de vergi levhalı işveren olduğum için maaş yazısı alamıyorum maalesef.

Findeks danışmanının söyledikleri; borç limit oranına dikkat et ve ödemelerini geciktirme. Burada yazılanları söyledi yani. 1-2-3 ay sonra bu şekilde gidersem similasyona göre puanım sadece +50 artıyor. Nakit ihtiyacım yok nasılsa bu şekilde devam edeceğim belki limitlerim ortak artar. Çünkü bu sistemin nasıl ilerlediğini kestiremiyorum.

edit : 2011 yılından beri kullandığım enpara kredi kartımın limiti 3250 tl. 11 yıldır aynı kartı kullanıyorum ama limit artmıyor. findeks danışmanı da bir şey söyleyemedi. kanuni takip yüzündendir diye geçiştirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şair-i Maderzat -- 13 Eylül 2022; 17:51:47 >

Hocam belki bankalar limit verirken kanunu takipten dolayı limit artışına yanmış olabilirler. Ama daha önce sizin gibi kanuni takipte olan arkadaşım blokeli kredi kartı aldı ve 6 ay sonra limiti direkt olarak 13B çıktı. Temmuz ayında zamdan sonra tekrar talep etti cep şubeden 19B limit verdiler.

Mesela 6 ay önce denizbank aradı, kart gönderelim mi dediler, olur dedim 8250 tl limitli kart gönderdiler.

geçen ay garanti bankası 60k verelim dediler, hatta isterseniz 149500 e kadar arttırıp kullanabilirsiniz dediler. 140 bin istedim red geldi. keşke 60k isteseydin dedi bankacı kadın. yahu dedim sen dedin bana bunu :) sonra 60k istedim yine red geldi. e o zaman boş çevirme 25 ver dedim bari kredi ödeyeyim limitim artsın o da red geldi.

1 ay bekleyeceğim. sonra tekrardan limit başvurularına devam ederim Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı 

Hocam ne limit verirlerse alın. Göz mü çıkarır sankiÜcretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı  Anında direkt.

bankanız garanti mi?

3 ay içerisinde 50 puan çok az değil mi hocam

bizim durumu göstereyim

Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı

yapıkredi kart ve avans hesabı açtık orada 976 düştü sonra tekrar toparladı

Cep şubeden başvuru yaptım hocam toplam başvuru sayım son 6 ay içerisinde 3 kere.Son başvurum şubeden yapıldı.Hatta bankacı arkadaş cep şubeden hiç başvurma dedi boşuna gel buradan yapalım dedi.Hiç bir şekilde açmıyor limit.

• pisst0n kullanıcısına yanıt

Evet hocam garanti

garanti ise hiç uğraşmayın hocam. limit konusunda daha tilt banka görmedim.

akbanka tek başvurumda 20k yaptılar

garanti 12 yıldır 2600 tl

• Denizbank kartıma da limit başvurusu yaptığımda red geldi. 6 aydır aktif kullanıyorum ve hemen hemen her seferinde kartın toplam borcunu ödüyorum ama limit yükseltmediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şair-i Maderzat -- 13 Eylül 2022; 20:14:39 >

Bana da az geldi ama findeks danışmanı simülasyon üzerinden bakıp öyle söyledi. Eğer kartlarınızın borcunu gününde ve bu limitlerle ödemeye devam ederseniz 50 puan artar dedi. Bana da çok az geldi. Çünkü geçen ay 1999 olan puanım bu ay 1318 olmuştu. Önünüzdeki ay 1400+ olur diye düşünüyordum

Evet hocam yaklaşık 4 yıldır aynı limitte kaldı.Adamına göre muamele yapıyor heralde.Tamamen saldım.Yok kartı ay içinde 2 kere takla attırın limitini bilmem ne fayda etmedi hocam hiç.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.