Şimdi Ara

Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
38
Favori
57.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, bir sorum olacak. Su an biliyorsunuz sadece 50000 TL ve alti ihtiyaç kredilerine 36 ay taksit yapılıyor. Şimdi ben A Bankasından 36 ay kredi çekip sonra aynı gün B bankasına 50000 TL 36 ay kredi çekmek istesem sorun yasarmiyim acaba. Kredi notum ve gelir durumumuzda akıntı yok. 50000 TL üstü 36 ay verilmediği için sorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @askinmutlu

Şu an bu limitler çok sınırlıyor, bunun da etkilerini görücez bence ekonomide ileriki aylarda. 50k çekince puan'ı ne kadar etkiler bilmiyorum ama hemen ardından çekemeyeceğiniz kadar düşürebilir puanı. Kredi çekişlerinde düşen puan daha hızlı topluyor diye biliyorum ama yine de bir kaç ay sürer heralde kendine gelmesi. Ödeme düzenlerine, limit/borç miktarına ve gelirinize de bağlı tabii.

• askinmutlu A kullanıcısına yanıt
    Yeni ürün açılışları notu düşürür limit oranını arttırır o yüzden pek vermeyebilirler ve de ek masrafları va 2 kere ödemek zorunda kalırsınız. Benim 1700 lerde olan puanım 2 krediden sonra 1300 lere düştü herşeyi düzenli ödememe rağmen. Borç limit oranım %100 lere yaklaştı. Ben senin yerinde olsam 100 bin çekerim, 4 lira yerine 5,5 öderim aylık ama 1 yıl önce bitmiş olur. İlerde kapatmak istersen anaparan daha az olmuş olur 36 aya göre.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nikriz Rüyası kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Yaptrım tabi ki uygulanır. Bu şeylerle uğraşmayın.

• Merhaba şu araç kredileri verilmiyor deniyor. Hangi banka araç kredisi uygun bir şekilde verir acaba ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @erhanvb Hocam merhaba, sizin yönlendirmeleriniz ile birlikte, biraz da dikkat ederek 500 olan findeks puanımı 1450' ye çıkarabildim. Artık findeks paketiyle de güncel anlık puan durumumu kontrol edebiliyorum .Geçen hafta ufak bir kredi çektim (7.000 TL -12 ay vadeli) puanım hemen 1329' a geriledi.

Sormak istediğim, önümüzdeki ay elime bir miktar para geçecek. Bununla 3 adet ufak tutarlardaki KMH hesaplarımı ve bu son çektiğim henüz 1 taksidini ödediğim kredimi kapamak istiyorum. KMH ' ların acılma tarihi de cok eski değil, ortalama 3-5 ay..

Sizce bunu yapmak puanımı ne yönde etkiler?

Amacım puanımı 1500 üzerine çıkarmak (1-2 ay içinde konut kredisine başvurmam gerekebilir )

Sizce ufak ufak günüde KMH ve kredi taksitlerimi ödemeye devam mı etmeliyim yoksa bunları kapatarak borç limit oranını düşürüp, biraz daha kredi limitimde boşluk mu yaratmalı yım?

Teşekkürler, saygılar..

Ekleme: Bu arada borç-limit oranım %91 Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holden12 -- 5 Ekim 2022; 15:16:49 >

• holden12 H kullanıcısına yanıt

Merhaba,

kmh borclarini kapatın. Ama krediye dokunmayin

• hocam işte limitten yüklü bir limit tanımlandı bana konut kredisi çekecegim notumuda düşürmek istemiyorum ama işte limitti kullanıma açsam ama herhangi bir kartlarda veya kmh limtlerinde bi değişiklik yapmasam kredi notu mu etkiler mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreyurt999 -- 5 Ekim 2022; 21:31:23 >
  • Selamlar.
    Kredi kartı limitim 15.000. Bu ay harcamalarım arttığı için yaklaşık 14.000'ini kullandım ve borç oranım arttığı için kredi notum düşmüş. Bankalar devamlı ön onaylı esnek hesap limitiniz hazır mesajları gönderiyor. Esnek hesap açılması kredi notunu düşürür mü? Yoksa hesapları açıp o paraya dokunmasam, limit-borçluluk yüzdesi düşeceği için notum yükselir mi?

• fthtsn34 F kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Yeni hesap acilirsa bir miktar düşer. İlerleyen zamanda eski haline gelir. Kredi kartı borcunu düşürmediğiniz sürece notunuz yükselmez.

• emreyurt999 E kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Eger iste limit yeni bir hesap acilisiysa düşer. Bence dokunmayin.

• Birde hocam güncel notum 1352 hiç bı yere borcum yok bı miktar param var dolarda vadelide 1500e kolay yoldan nasıl çıkarabilirim acaba önerin var mıdır

• Merhaba,

Kredi kartının %10'unu her ay kullanın ve son ödeme tarihinde ödeme yapın. Dolar vadeli hesabınız kalsın. Vadesini bozmayın.

Notunuz orta derecenin üstünde. 1500'e çıkarmanın yolu biraz sabır. Findeks aylık raporlarınızı görsem daha sağlıklı yorum yapabilirim.

• Hocam bedelli askerlik için kredi çektim ama parayı yatırana kadar TL'de tutmak yerine vadeliye yatırmayı düşünüyorum. Bununla ilgili kredinin amacı dışında (yatırım amaçlı, dolar altın alımı vb.) kullanılmayacağı ile ilgili bir yazı onayladım mecbur olarak. Her yere baksam da bunun cezası veya yaptırımıyla ilgili bir detaya rastlayamadım. Bu konuda bilginiz var mıdır?

• Drummer0 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Şu ana dek bir yaptırıma uğrayan görmedim. Ama bu olmayacağı anlamına gelmez. BBDK tespit ederse krediyi hemen geri ödemenizi isteyebilir. Ek olarak da bankacılık sisteminde ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

• İnsanların kredi vadelerini limitlediğinde millet yetersiz geldiği için bi kaç ay arayla 2 kredi çekmeye yönelecek. E haliyle ilk çektiği krediyi de ikinciye kadar eriyen ekonomiden korumak için yatırımla saklayacak. Sonra da yatırım da yapamazsın yasak diyor. Süper.

• Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı
    Hocam kredi notunu 1435e kadar yükselttim yakın zamanda açılan kredi kartlarinin kapanmasıyla kimseyede borcum yok ama çıkmıyor dahada 1500e ulaşmanın başka bı yolu var mıdır acaba

• Bankalarda bilgileriniz güncel mi

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.