Şimdi Ara

Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
813
Cevap
38
Favori
57.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Erhan bey nakit avansı tercih etmiyorum diyorsunuz peki sizin tercihiniz hangisi olur ve sebebi nedir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mexxwelll kullanıcısına yanıt

ben Kmh'ı tercih ederim.

• Hane geliri 22 bin , Kredi taksitim 25.000 , Şartları zorlayıp dahada kredi çıkarmı diye internet şubelerinden uygun olan kredilere başvurdum 50000/24 + 50000/12 olmak üzere 2 kredi daha kullandım. Şimdi 35 bini buldu taksit ödemelerim. Kredi katlarımdada 10 bin civarıda taksitli nakit avans ödüyorum.

Bir çok banka yeni kredi, kredi kartı başvurularımı reddediyor, tüm bu şartlara rağmen bana kredi veren banka çıkarmı acaba.

• değerli hocam,

bankada 1 yıldır hesabı olan hesabına sürekli para giriş çıkışı olan aktif olarak atm kartıyla alışveriş de yapan,

daha önce hiç banka ile işi olmayan birinin,

kk ve kmh alabilmesinin pratik bir yolu var mıdır?

bordro gelir belgesi vb hiç bir şey yok, bi

teminatlı kredi kartı diye bir şey duydum, her bankanın böyle bir uygulaması var mı?

örneğin bin lira teminat yatıracağım bin lira limitim olacak gibi,

bir diğer sorum başka bir kişi için:

banka sürekli şu kadar KMH limitiniz hazır onaylı diye bildirim yolluyor,

ancak kredi kartı için böyle bir ön onaylı bildirim yollamıyor,

bir kez başvurunca red etti otomatik olarak,

bu kişinin birden çok bankada aktif kartı mevcut, daha önce de kredi çekip kapatmış, ödemeleri düzenli hi. gecikme yok

ancak banka sürekli artan tutarda KMH teklif etmesine rağmen KK vermek istemiyor bunun nedeni ne olabilir?

bir de bu kart verilmeyen kişilere başka biri tarafından ek kart çıkarılırsa, bu kartın düzenli kullanımı kredi skoru oluşmasına katkı sağlar mı?

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 30 Ekim 2022; 4:59:41 >

• Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt

garantiye ne kadar yatırırsan %40 fazla limitli kart açıyor

1k yatırmaya 1400 gibi.

• pisst0n kullanıcısına yanıt

hesap ykb de, daha önce hiç kartı olmamış kişiye de bu şekilde kart veriyorlar mı?

ykb vermezse garantiden deneyelim o zaman teşekkürler

• atakanozbaki kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Lks sistemine göre gelirin 4 katına kadar kredi alabilme şansınız var. Çok fazla limite takılmışsınız. 6 Ay sonra gibi alabilme şansınız var. Findeks raporunuzu görebilirsem daha sağlıklı yorum yapabilirim.

Saygılarımla.

• Selamlar,

Atm kart kullanımı malesef kredi skoru oluşturmaz. O nedenle Kredi kartı ve Kredili mevduat hesabı açmak şart. Nakit bloke vererek kart açan Kuveyt Türk,Türkiye finans ve ziraat var. Bunun dışında da bankalar olabilir. Ama bu 3 banka kesin vermektedir. Tabi hangi bankadan açacağınız size kalmış. Bu kart aynı kredi kartı gibi işlem görür ve kredi skoru oluşturur.Örneğin ileriye dönük düşünerek Ziraat nakit teminatlı kart almanızı öneririm. Çünkü ileride kredi ihtiyacınız olursa düşük faizle alabilirsiniz. Ama kredi almanın şartı biliyorsunuz gelir belgesi sunmaktır.

Diğer sorunuzun cevabı:

Bankaların kredi kartı verebilmesi için müşteriye önce güven duyması gerekir. Esasında diğer bankalardaki kredi kartları normalde referanstır. Yüksek ihtimalle kk alamadığı banka devlet bankasıdır. O nedenle bu kişinin şu şekilde yol almasını tavsiye ederim.Kmh hesabı alsın ve 12 aylık bir nakit avans çeksin. Ve bu avans borcunu 12 ayda ödemesini tamamlasın. Ek olarak da bir tane vadeli Dolar hesabı açıp içine 300 dolar kadar para koysun. Aynı şekilde 12 ay boyunca vadeyi hiç bozmasın. Tabi arada başvuru da yapmasın.12 ay sonunda kredi kartı hazır. O bankadan kredi kartı alamamasının sebebi limit kontrol sistemine takılıyor olması da olabilir. Diğer kartların limiti ve geliri nedir? Bu soruları cevaplayabilirseniz sağlıklı yorum yapabilirim.

• erhanvb kullanıcısına yanıt
    Neden kmh tercih ettiğinizi ben ve buradaki arkadaşları bilgilendirmek açıklarmısınız? Yani bizler neden taksitli nakit avans yerine KMH ı tercih etmeliyiz? Emekleriniz ve bizleri bildilendirdiğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

• Mexxwelll kullanıcısına yanıt

Kredili mevduat hesabı nakit içindir. Kredi kartı ise nakitten çok alışveriş içindir. Kmh'ı erken faizsiz kapatabilirsiniz. Ama kredi kartını faizsiz kapatamazsınız.

• Merhaba,
    Taşıt kredisi kullanacağım. Bunun için hane gelirini mi yoksa başvuran kişinin gelirini mi baz alıyorlar?

Ayrıca her ay aynı maaşı almıyorum. Yüksek aldığım ayın maaş bordrosu ile başvurabilir miyim?

• gokhan68 G kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Eger evli iseniz esinizin bordosuyla ve sizin bordronuzla beraber başvurabilirsiniz.

Bankalar sgk dokumu de isteyebilir. İstemeseler bile son ayin bordrosunu isteyeceklerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

300K konut kredisi kullandım fakat 80K açığım var, bunun 50K'sını İNG 12 ay vadeli 1,34 oran duyumu aldım yarın sabah ilgili banka ile görüşeceğim. Kalan 30K yı kredi kartından nakit avans düşünüyorum. Farklı bir seçenek düşünülebilir mi? Teşekkürler,

• kans1903 kullanıcısına yanıt

KMH

KMH'da limitim 28.5K maalesef..

Hocam merhabalar sabirla tek tek her soruya cevap veriyorsun.

Allah 1 degil 1000 kere razi olsun.

Isin rast gitsin hersey gönlünce olsun.

Kart saysini azaltip 2 banka 2 kart ile devam etmek istiyorum.

Suanki durumum;

Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı

Denizbank en eski ilk kartim. gerek kmh az gerekse limit cikmiyor ne yapayim?

Denizbank tamamen kapatayım mı? Yoksa acik kalsin 1000 tl gibi sembolik birsey.

Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı

Isbank hem ücretli hem ücretsiz 2 kredi kartı var.

Limitleri farkli extre farkli ödemeleri farkli ama borç ortak.

24,990 Aidatsız-27,000 Aidatı olan kartı

Ama gider 20,000 laptop alırsam

4,990 Aidatsız 7,000 Aidatli olan karttan limit kalacak!!

Ek Hesap kmh yüksek olmasi mantıklı mı?

Fatura

Kart borcu ödeme

Iban havale ek hesap (KMH) yapıyoruz ama ayni ay içinde odemek gerekiyor

Kredi karti olsa gelecek ay!

• Bankaların internet şubesinden ihtiyaç kredisine, kredi kartına ve mevcut kredi kartlı limitlerimin yükseltilmesi için sürekli talepde bulunuyorum. Belki 30 defa red yedim onaylanmadı. bu yediğim redler kredi puanımı düşürürmü.

• atakanozbaki kullanıcısına yanıt
    Olumsuz başvurular kredi puanını etkilemez fakat otomatik olarak bankalar sizi değerlendirmeden ret veriyor belki onaylanacak krediniz değerlendirilmeden otomatik mesaj geliyor bir süre bekledikten sonra yeniden deneyebilirsiniz ilgili başvurular 6 ayda bir banka sisteminden kaldırılıyor ve görünmüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi günler, eşim ve benim araba kredimiz var (8000) ve banka kart borclarimiz var asgarisini mutlaka ödüyoruz. topraktan ev alacagiz birazını nakit vereceğiz seneye ev tamamlaninca kalanida kredi çekerek ödeyeceğiz. Ancak nakit vereceğimiz kısımda eksiğimiz var. ihtiyaç kredisi cekerek yaklaşık 50000 kadar bir yılda odesek seneye çekeceğiniz krediye olumsuz bir durum oluşturur mu, birde en uygun veren yer neresi.( esimle ikimizde memuruz). Yanıtlarsanız çok sevinirim

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.