Şimdi Ara

Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
813
Cevap
38
Favori
57.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt

bloke teminatlı kartın amacı bu zaten daha önce kart almamış kişiler alıyor.

şubeye gidin 5-10 dk sürüyor işlem

• atakanozbaki kullanıcısına yanıt

kredi kartı limit başvuruları etkilemez ama kredi başvuruları/avans hesap başvuruları rapora geçiyor. çok fazla red yerseniz bankalar artık değerlendirmeden direkt red vermeye başlar

• merhaba, hiç anlamıyorum kredi kartı puan olaylarından.

günlük yaklaşık 2500 tl harcama(ayda ortalama 50 bin diyelim) ama ödemeler haftalık şeklinde(haftada bir karta ödeme yapıp limit açarım yani) olan bir kart ile ortalama kaç puan birikir aylık?

harcamalar konaklama, restoran ve market olacak. akaryakıt vs. olmayacak. sadece bu üçü.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 31 Ekim 2022; 20:51:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanvb kullanıcısına yanıt
    nakit teminatlı almaktan başka bir seçenek görünmüyor o halde hocam,
    peki ek kart alırsa bu kişi kredi skoru oluşmaz yine doğru mudur?

kmh limiti verip kk limiti vermeyen banka ykb hocam,
    aynı zamanda 1 yıl önce maaş taşındı bu bankaya,
    3 tane bankada toplam 45 bin civarı kk limiti mevcut.
    yani sonuçta sürekli şu kadar ön onaylı kmh limitiniz hazır deyip de kk vermeye yanaşmamasının nedenini merak ettim,
    olmazsa dediğiniz gibi kmh den taksitli avans seçeneği ve 300 usd formülünü deneyelim.
    teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler deneyeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Hep söylüyorum yine söyleyeyim. Eski kartlarınızı hiç bir şekilde kapatmayın. Yıllanmış kartlar şarap gibidir. Aynı bankadan 2 kart mantıklı değil. Hele iş bankası hiç değil. Birini kapatın. İşte limit diye bir hizmeti var İş bankasının. Ona başvurun. Ben başvurdum. 130.000 TL limit açtı bana banka. Bunu ister kredi kartına ister kmh hesaba tanımlayabiliyorum. Sizde bunu deneyin.

Ek hesabın yüksek olması bana göre iyi. Çünkü tüm bankalarda faiz oranı aynı. Devlet belirliyor. Bende Garanti 20.000 TL,İş bankası 9.000 TL (İşte limitten kullansam 20.000 TL olabiliyor),denizbank 5.000 TL ,enpara 3.000 TL .

Bu şekilde yüksek tutarlı kmh hesapları açmamın sebebi tamamen düşük faizle kredi gibi kullanabiliyorum. Çünkü kmh'da da 12 taksite kadar taksitlendirme var.

• Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt

Ek kartın hic bir esprisi yok malesef. Ana karta etki eder.

• Hocam bende ticari kredi ile ilgili bilgi soracağım. Yakın zamanda araç almayı planlıyorum. Araç için de yaklaşık 500 bin tl kredi kullanmak istiyorum. Ancak gördüğüm kadarıyla araç kredilerinde vadeler 12 ay. Ticari kredi kullansam bu rakam için 24 veya 36 ay kredi kullanabilmem şuan mümkün olur mu? Taşıt kredisi olmak zorunda değil, farklı türde kredi de olabilir. Yorumlarınızı bekliyorum.

• fthasln F kullanıcısına yanıt

Farkli bankalardan parça parça kredi cekmeniz mantıklıdır. Yasa malesrf sinirladi vade surelerini

• erhanvb kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• merhabalar hocam KMH üzerinden para çekme ile size sormak istedim

ayın 1. de 1000 Tl çektim sonra 10. da 2000 Tl çektim bu çekimlerde çektim tutarların faizleri nasıl belirleniyor 1000 tl ayrı 2000 tl ayrı mı

• alfamet A kullanıcısına yanıt
    Ödeme gününüze göre faiziniz belirlenir Ay sonu ödediğinizi varsayarsak;1000 tl için 30 gün ,2000 tl için 20 gün faiz ödersiniz bu da

1000 tl için 18.75 tl
    2000 tl için 25 tl

Olmak üzere ay sonunda 43.75 tl faiz ödersiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt

tşk ederim

• Merhabalar

Vakifbanktan arsa kredisi cekmek istiyorum. Fakat bilindiği uzere Vakifbank bu ara kredi vermiyor. Sizce ne zaman kredi vermeye başlar ?

• İyi forumlar

Diyelim ki bankadan kredi çektim ve aynı bankadan çektiğim krediyle kripto para borsasına para yollayıp kripto yatırımı yaptım. Cezai bir yaptırımı olur mu? Malum bankalar döviz, kripto para vb. şeyler almayacağım diye taahütname imzalatıyor.

• Bizilshopp B kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bunu kimse bilemez. Neden verilmediğini biliyorsunuz. Malum durumlar. Tahmini yilbasindan sonra asgari ucretten sonra diye dusunuyorum

• kalemvesilgi kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Tabi ki olur. Bence bu islere girmeyin. Eğer tespit edilirse ki edilir hem krediyi pesin odersiniz hem de bankalar tarafından yaptirima ugrarsiniz.

• 52 maddelik torba yasa kapsamında tüm borçlarımı ödedim. ekim 2022 sonrası gecikmem yok e devlet risk merkezinde temizim findex puanım 760 nasıl kredi başvuru yaparım, n belgeler iletmem gerekir?

• Bana findeks raporunuzu iletirseniz sağlıklı yorum yapabilirim.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.