Şimdi Ara

Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
38
Favori
57.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eş dost hesabına yatırsak bir sorun olur mu çakarlar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak550 B kullanıcısına yanıt

Sorun olur. Riskine değmez.

• erhanvb kullanıcısına yanıt
    Hocam yakın zamanda açılan bı kartı kapattım o yansimamis hepsi güncel gerisinin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

Az önce findeks temsilcisi ile görüşmem de acilan bir kredili hesabın kapandiktan sonra ki 3 ay sonrasında puanin yavaş yavaş duzeldigini belirtti.

• Hocam merhaba, ben öğrenciyim sigorta girişim yok 2 ay önce bilgisayar almak için 8.000TL ihtiyaç kredisi çektim ayrıca toplamda 3700 TL lik kredi kartlarım bulunuyor. Hepsini günü gününe ödüyorum ancak bankalar haklı olarak kredi kartı vermiyor, her ay belli bi miktar para biriktiriyorum bu parayı nasıl muhafaza edersem yüksek limitli kredi kartı alabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnternet-Explorer -- 24 Ekim 2022; 19:57:44 >
  • Hocam merhaba, kredi kartımdan taksitli nakit avans çekmek istiyorum. Garanti bankası, 6 taksit yapıyorum ama ilk taksidi aynı gün başlatıyor. 1 ay sonra başlaması lazım değil mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kıng365 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Taksitli avans ekstreye yansır. Eğer ekstreniz o gün kesiliyorsa ondandır. Ama en iyisi müşteri hizmetleriyle görüşün. Bu arada kredi kartından nakit avansı tavsiye etmiyorum.

• İnternet-Explorer kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Öğrenci olduğunuz için yüksek limitli kart almanız imkansız.

Kredi kartından taksitli nakit avans şu anda mantıklı değil mi? 1.63 güncel faiz ve 1 Kasım itibariyle daha da düşecek. O faizle hiçbir banka kredi vermiyor.

• hocam merhaba, ayın 17sinde 1487 olan findeks puanım, bugün 1385 'e düşmüş. Ben 1500 e daha çabuk yükselsin diye kmh ve ek hesaplarımı kapattım, daha vadesi gelmemiş birkaç kredi taksitimi ödedim. Erken kredi taksit ödemem nedeniyle mi olmuştur sizce bu düşüş? Anlamadım hiç birşey..

@erhanvb

• Kmh faizleri de 1.63. Kmh kullanın

• holden12 H kullanıcısına yanıt

Erken taksit ödemeniz de biraz etkili. Sonuçta bankanın faiz zararı oluyor. Ama düşmesinin asıl sebebi kapattım dediğiniz hesaplarla alakalı. O hesapların etkisi 3 ay sonra yavaş yavaş kalkacaktır. Geçen gün findeks yetkilisi bana bunu özellikle söyledi. O kapattığınız hesapların açılış tarihleri nedir?

Hocam tesekkurler cevap icin,

Biri enparaydi acilis tarihi 2016 civari (ek hesap limit 5000)

Digeri denizbank haziran ayi (kmh 6000 taksitli kurtaran hesap)

Vakifbank esnek hesap ve yine deniz bank normal kurtaran hesaplarima da toplamda ekstradan para bulundurdum 10 bin civari

Bunlara ek olarak 2 tane denizbank kredimin taksitlerini erken ödedim, bir de vakif taksitli nakit avansimi erken ödedim.

Bir de gecen hafta vakiftan mesaj geldi, 1 kasimda 29000 olan kart limitiniz 46500 olacaktir diye.. Bununla bir ilgisi yoktur degil mi?

Son olarak (cok soru sordum ama) findeksimde belli araliklarla, denizbank tarafindan adiniza kredi basvurusu yapildi diye bildirim goruyorum, napiyor bunlar, ara ara kredi girisi mi yapiyorlar acaba bana ön onaylı kredi teklifi sunmak icin? Bunu da anlayamadim..

Saygılar.

• Hocam 1 Kasım'da taksitli nakit avans çekip hisse senedi almak mantıklı mı ve yasal mı?

Enparayi kapatmak ile iyi yapmamışsınız o sizin kredi notunuza olumlu yönde etki yapıyordu sadece Denizbank kapatmanız daha iyi olurdu her zaman yılı fazla olan bankacılık ürünleri olumlu etki yapar.Limit artışı bildirimi kredi notunuzu etkilemez limit yükselmesi de olumlu bile etkileyebilir borçluluk oranınız düştüğü.Sizin özelinizde borçluluk oranınızın artması ,nakit avans veya kmh kullanımı varsa bunlar etkilemiş olabilir.Yapay zeka olduğu için ürünlerinizin kullanımı azalmış bu da etkilemiş olabilir düşüş bence yüksek değil normal karşılanabilir her zaman artmıyor çünkü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Merhaba,

6 yıllık hesabı keşke kapattirmasaydiniz. Eski ürün kapsamında sizin puaninizi yükselten bir ürünmüş.

Puaninizin düşmesinin en büyük sebebi.

3 ay puaniniz yavaş yavaş yukselecektir. Her zaman sunu derim. Hiç bir ürünü erken ödemeyin. Zamanında kapatın. Bankalar vade öncesi kapatmaları sevmez. Çünkü bankanin gelirinden ediyorsunuz.

Limit yükselmesi kredi notunu düşürmez.

Denizbank ara ara kredi başvurusu yapiyordur. Sanırım kredileri erken ödediğiniz için yenisini vermek istiyorlardir

• Hocam merhabalar.
    Bankalar ile aram iyi sayılır.
    Mevcutta tam 4 kredi var devam eden.
    Bunu 1 tam kapatıp
    1 tanesini kısmi ödemek istiyorum.
    922 TL x27 ay
    Şimdi 10.142TL ödesem (11 Taksit) ara ödeme .

Ödeme planı nasıl oluyor?
    Normalde 922x27 ay kaldı.
    Ben bu 11 taksit ücreti ödersem
    sondaki taksitleri mi, Sıradaki taksitleri mi ödeyecek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 27 Ekim 2022; 8:12:23 >
  • Siradaki taksitleri odeyecektir.

• Hocam merhabalar. Bir şahıs şirketim bir tane de a.ş ortaklığım bulunuyor. Şahıs şirketim henüz para kazanmadı. Bir firmada da sigortalı olarak çalışıyorum. Bireysel olarak kredi çekebilir miyim? Garanti ve Vakıfbank vergi levham olduğu için bireysel kredi çekemeyeceğimi söyledi.

• BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt

Calistiginiz firmanın bordrosuyla başvurdunuz mu?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.