Şimdi Ara

Ücretsiz Oyun Kodları GOG lütfen ihtiyacı olan kullansın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Key/Gift #Diğer Kondisyon #Sıfır
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Ücretsiz Oyun Kodları GOG lütfen ihtiyacı olan kullansın

Prime Gaming'den almış olduğum ücretsiz hediye kodlardır ihtiyacım olmadığı için ihtiyacı olanlar ile paylaşmak istedim. Gerçekten ihtiyacı olanlar kullanır ise çok sevinirim.

https://www.gog.com/redeem buradan kullanıcı adı şifre ile giriş yaparak aktif edebilirsiniz iyi forumlar.

Scorn Kod: S94Y53699A3174AA6A

A Plague Tale: Innocence Kod: Y5BWD59A3E39ADA8D0

Mafia: Definitive Edition Kod: LEYR9F6FFB931B48B5

GreedFall Gold Edition Key: LCG458B30662045879

BioShock Remastered Key: D2NLA837206FB95527

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Bioshock ve Greedfall dışındakileri ben aldım, teşekkürler.

• SevenPacer kullanıcısına yanıt

Rica ederim keyifli oyunlar :)

• mutluluktur iyi insanlar. bir teşekkür edeyim ben de kullanan kullanmayan herkes için.

• Technics kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam mutlu günler dilerim :)

• Malum konu başlığı altında kodları toplayıp satan şerefsizlere bak.. Bir de böyle karşılıksız iyilik yapanlara bak.. ne garip dünya ya.

Çok sağ ol hocam, ben de kod kullanmadım ama bu iyi niyetin için teşekkür ederiz.

• sanjii kullanıcısına yanıt

Mesajınızı bildirim gelmediği için bir hayli geç gördüm hocam kusura bakmayın. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim biz gene elimizden geldikçe iyi olmaya gayret gösterelim hocam elimizden tek gelen bu maalesef.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.