Şimdi Ara

ÜCRETSİZ TEKNİK DESTEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Foruma uzun süredir üyeyim, üst düzey bilgisayar bilgisine sahibim 11 yıldır bilgisayarlarla yatıp kalkıyorum desem yeridir

Forum ahalisi için ücretsiz teknik destek vermek istiyorum. Bunu yapmaktaki amacım insanlara yararlı olabilmek.

Kayseri'de yaşıyorum donanımsal sorunları getirirseniz evimde veya ofisimde çözebiliriz.
    Yazılımsal sorunları ise teamviewer vb programlar ile uzaktan bağlanarak çözmeye çalışırım.

Başta da belirttiğim gibi herhangi bir maddi amaç veya kazanç olmaksızın bu işi yapmak istiyorum kimsenin aklına soru işareti gelmesin bir tek "Allah razı olsun" demeniz yeterlidir benim için.

Ayrıca Kayseri'de OEM pc alıpta nasıl toplayacağını bilmeyen arkadaşlara da yardımcı olurum malum Vatan Bilgisayar'ın kablo düzeni vasat.

Edit: Malum daha önceki konu kapanmıştı Yönetimle iletişime geçtim konuyu açmak için izin aldım. Sağolsun onlarda kırmayıp konuyu yeniden faaliyete soktular. Velhasıl: Teknik desteğe ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olmaya hazırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snows -- 4 Ocak 2016; 17:15:06 >

• Helal olsun hocam. Tebrik ediyorum güzel bir iş yapıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alcnarslan kullanıcısına yanıt
    Gerçekten duyarlı bi arkadaşsınız, gönülden tebrik ederim
  • Evet arkadaşlar konu kapanmıştı yeniden açıldı. Teknik destek isteyen arkadaşlar pm yoluyla ulaşabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snows

Evet arkadaşlar konu kapanmıştı yeniden açıldı. Teknik destek isteyen arkadaşlar pm yoluyla ulaşabilirler.

Hoşgeldiniz hocam bizim icin cok faydali bir konu olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amadeus_M -- 4 Ocak 2016; 22:15:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte bunlar lazım bu foruma.
    düşünmeniz yeterli teşekkürler.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Şimdiden ona yakın arkadaşla görüştüm yardımcı olmaya çalıştım. İnşallah bir mani çıkmazsa bu şekilde uzun süre sizlerle olmayı düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_113310590/tm.htm şu konuda bilginiz varsa ardımcı olurmusunuz hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.