Şimdi Ara

Ücretsiz Video Düzenleme Programı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Videoda bazı yerleri kesmek istiyorum. Arayüzü basit böyle bir program var mı? Windows 10 Fotoğraflar uygulamasında kesebiliyoruz fakat sadece baş ve son seçmemizi istiyor. Ben mesela ortasındaki 3 saniyelik bir kısmını istiyorum. Bunun için ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 6 Kasım 2018; 21:1:37 >

• Yok mu bildiğiniz arkadaşlar? Sabahtan beri arıyorum. MKV videolarında çalışacak, videonun bazı kısımlarını silebileceğim hızlı ve ücretsiz bir program arıyorum. Shotcut denedim fakat aşırı yavaş.
  • Boilsoft Video Splitter benim kullandığım en hızlı video cutter yazılımıydı. Avidemux da kullanılabilir. Eğer video formatı yeniden encode edilmezse yani birebir kopyalanırsa Boilsoft hızlı yapar fakat her video formatı için bunu yapamayabilir. Cut/trim işlemleri bazı video formatlarında uzun sürebilir bu normaldir. Bunlar dışında yazılım aranacaksa "video trimmer", "video cutter" şeklinde aranırsa alternatifler bulunabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poko001

Boilsoft Video Splitter benim kullandığım en hızlı video cutter yazılımıydı. Avidemux da kullanılabilir. Eğer video formatı yeniden encode edilmezse yani birebir kopyalanırsa Boilsoft hızlı yapar fakat her video formatı için bunu yapamayabilir. Cut/trim işlemleri bazı video formatlarında uzun sürebilir bu normaldir. Bunlar dışında yazılım aranacaksa "video trimmer", "video cutter" şeklinde aranırsa alternatifler bulunabilir.
    Çok teşekkür ederim. Elimdeki videoların srt şeklinde harici altyazı dosyaları da var. Acaba bu programlar ile önce o altyazıyı videoya ekleyip sonra da kesme işlemini yapıp hem videonun bir kısmını hem de eklenen videodaki altyazı kısmını kesebilir miyim acaba?
    ---
    Mkvtoolnix ile altyazıyı 1 dakikada ekleyip boilsoft ile yine saniyesine kesebiliyorum. Fakat şöyle bir sorun var. Boilsoft ile videonun ortasından 2 dakikalık bir kısım kestik diyelim. Çıkartırken 3 adet dosya çıkartıyor. İlki kestiğim yerden önceki kısım, diğeri kesilen yer, üçüncüsü ise kesilen yerden sonraki kısım. Yani kesilmeyen kısımları birleştirip çıkartsa harika olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 7 Kasım 2018; 18:58:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• free studio
  • poko001 P kullanıcısına yanıt
    Bailsoft video splitter ile kesiyorum fakat 5 saniye hatalı kesiyor. Başlangıç ve bitiş noktasından 5 saniye sonrayı seçmek gerekiyor. Bailsoft video joiner ile kesilen kısmı atıp kalan 2 kısım birleştirilebiliyor.
    ---
    Mkvtoolnix ile videoyu parçalara ayırdım. Daha iyi sonuç veriyor. Bailsoft video joiner ile de birleştiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 7 Kasım 2018; 23:19:55 >
  • 1ht1baron 1 kullanıcısına yanıt
    Boilsoft'un altyazı desteklediğini sanmıyorum. Boilsoft videonun sadece istenen bölümünü kaydedebilir yeni sistem kurduğumdan açıklamam mümkün değil fakat ayarları iyice araştırırsanız öğrenirsiniz. Trim/cut işlemlerinde 3-5 saniye farklar normaldir eğer tam kontrol istiyorsanız Davinci Resolve, Hitfilm Express, Adobe Premiere, Sony Vegas gibi bir editing yazılımı kullanabilirsiniz. Editing yazılımları videoları yeniden encode edeceklerdir bu da kalite kaybı anlamına gelir.
  • Movavi Video Editor Plus, basit ve kullanışlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.