Şimdi Ara

ucuz ama gecerli warmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdasla ucuz ama ii bir foto makinasi alacagim yardimci olabilirmisiniz......

• sizin gibi gençleri fotoğraf makinesi bölümünde görmek istiyoruz.
  • Fujitsu nun 500-600 arası geçerli bir fotoraf makinası var. yarı profesyonel. 1000 liraya kadar çıkarım dersen canon eos500d derim. daha daha bi ucuz halli bişey olsun dersen 250-300 lira civarı carl zeiss mercekli sony lere bakabilirsin.
  • kusura bakmayin arkadaslar ben acil oldugu icin buraya yazdim bana 250 300 civarinda bisey lzm cok acill ve ii bisey olmasini istiyorum
  • Canon Powershot A480 arkadaslar sizce bu nasl bi makina bi yorum yaparsaniz sevinirim...
  • ayrica arkdaslar samsung es 60 bu makina
  • yorumları okuyabilirsin bunun için. "Es60 samsung yorum" yaz arat google da. adamlar elbet kıyaslama yapmışlardıır. bir fikrin olur en azından.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tek cagrem burasi ....:D
  • Hocam ben media markt ta calısıyorm optik bölümünde alacaksan Panasonic F3 modeline bakabilirsin...
    fiyatı:300 tl + F2 modelide var çanta ve 2 GB hafıza kartı hediye veriyoruz fiyatı 259 TL

not:F3 modelinde HD cekim özelliği var..
  • saolun arkadaslar panasonic f3 modeli hakkinda biraz daha bilgi werirsen sewinirim kardes
  • cok saol kardes bunu alirim heralde
  • sana link verdim onu al tavsiye edilen hiçbir makine seni linkteki kodak kadar tatmin etmeyecek bir kere 10x optik zoom var hd video kaydı ama sen bilirsin
  • fujının bugun aldık arkadasıma 230 lıraya 12 mp baya kalıtelı bıseydı electro world
  • saolun arkdslar onerileriniz icin cok tsk ederim bugun gidip kodak ve panasonic makinalara bakicam tabi sizin onerdiklerinize...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.