arkdasla ucuz ama ii bir foto makinasi alacagim yardimci olabilirmisiniz......
sizin gibi gençleri fotoğraf makinesi bölümünde görmek istiyoruz.
Fujitsu nun 500-600 arası geçerli bir fotoraf makinası var. yarı profesyonel. 1000 liraya kadar çıkarım dersen canon eos500d derim. daha daha bi ucuz halli bişey olsun dersen 250-300 lira civarı carl zeiss mercekli sony lere bakabilirsin.
kusura bakmayin arkadaslar ben acil oldugu icin buraya yazdim bana 250 300 civarinda bisey lzm cok acill ve ii bisey olmasini istiyorum
Canon Powershot A480 arkadaslar sizce bu nasl bi makina bi yorum yaparsaniz sevinirim...
ayrica arkdaslar samsung es 60 bu makina
yorumları okuyabilirsin bunun için. "Es60 samsung yorum" yaz arat google da. adamlar elbet kıyaslama yapmışlardıır. bir fikrin olur en azından.
Hocam ben media markt ta calısıyorm optik bölümünde alacaksan Panasonic F3 modeline bakabilirsin... fiyatı:300 tl + F2 modelide var çanta ve 2 GB hafıza kartı hediye veriyoruz fiyatı 259 TL
saolun arkadaslar panasonic f3 modeli hakkinda biraz daha bilgi werirsen sewinirim kardes
cok saol kardes bunu alirim heralde
sana link verdim onu al tavsiye edilen hiçbir makine seni linkteki kodak kadar tatmin etmeyecek bir kere 10x optik zoom var hd video kaydı ama sen bilirsin
fujının bugun aldık arkadasıma 230 lıraya 12 mp baya kalıtelı bıseydı electro world
saolun arkdslar onerileriniz icin cok tsk ederim bugun gidip kodak ve panasonic makinalara bakicam tabi sizin onerdiklerinize...