Bildirim
ucuz ama kaliteli ve en az 10x zoom olan ve en az 7 mp olan foto varmı sn arkadaşlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
hem ucuz istiyosun hem kaliteli olmadı şimdi istediğin özelliklere göre en az 450-500 tl'yi çıkartacaksın... KODAK EASYSHARE Z8612 yada Canon sx100 yada sx110 alabilirsin... ikisi arasında SX100 derim... bunların ikinci elini bulursan temiz işte o ucuz olabilir... -
Ben bi tane sx100 buldum ikinci el. Yarın kargoyla geliyor, ama temiz midir bilemem. Ve nerelerini, neyini kontrol etmem gerekli onu da bilmiyorum. Artık şansımıza.
330 TL ya sx100... -
ben Canon S5'mi satıyorum.
bir sürü extrası var
8 Mp
12x optik zoom var
satış bölümüne bakabilirsin. -
quote:
Orjinalden alıntı: mertop
Ben bi tane sx100 buldum ikinci el. Yarın kargoyla geliyor, ama temiz midir bilemem. Ve nerelerini, neyini kontrol etmem gerekli onu da bilmiyorum. Artık şansımıza.
330 TL ya sx100...
Darty'de bu hafta kampanya vardı.
SX-100 399 liraydı ama bugün son maalesef. -
evet ben de sx100 ü ilanı gördükten bir saat sonra hiç tereddüt etmeden koşup almıştım.yalnız kodak z8612yi önermem.vatan da bir denemiştim vitrin malı olduğundan mıdır bilemem ama makineyi ne yönde oynatırsanız oynatın kamera motoru çalışıyordu içinde sanki objektifin gördüğü her nesneye odaklanmaya çalışıyor anında resmen titriyordu makine.umarım o şekilde üretilmemiştir de bozuk halidir yoksa hali duman kodak firmasının -
panasonic tz3 7mp 10x zoom ama ucuzmu bilmem araştırman lazım. -
bugün teknosaya gittim ve kodak Z8612 yi denedim ama güzel bir makine değil 10 x optik zoomu var ama zoomlayıp çekim yapim dedim simsiyah oldu fotograflar.
hadi dedim bir kaç deneme yapam dedim olmadı foto çekimi tam başarlı değil odaklıyoruz tabi makinede titreyince fotograflar kayıyor.
yani güzel bir makine diyemem. -
Revolucionare ;
bilip bilmeden yorum yapmayın
o teşhir olan cihazın ayarları yapılmadıgından sana öyle geliyor :) kamera motorunu devamlı hissetme olayın,cihaz tamamen devamlı odaklanmaya ayarlandıgı için bir gırıltı sesi gelir ve elleriniz titreşim hissedersiniz..
tekli moda ayarlandıgında öyle birsey algılamazsın
Se_co ;sanırım sen o zoom u yapıp deklanşöre basmadan önce lensin önünü elinle kapamış olabilirsin. (karanlık çıkmışmış) :D
tam bi deli saçması -
quote:
Orjinalden alıntı: bios25
Revolucionare ;
o teşhir olan cihazın ayarları yapılmadıgından sana öyle geliyor :) kamera motorunu devamlı hissetme olayın,cihaz tamamen devamlı odaklanmaya ayarlandıgı için bir gırıltı sesi gelir ve elleriniz titreşim hissedersiniz..
Se_co ;sanırım sen o zoom u yapıp deklanşöre basmadan önce lensin önünü elinle kapamış olabilirsin. (karanlık çıkmışmış) :D
tam bi deli saçması
Biraz ağır olmadı mı? -
Temel fotoğraf bilgisi herkese şart... -
şu an piyasadaki çoğu bilinen markanın ürünleri
artık çok iyi özelliklere sahip
en azından A (AUTO) moduna alıp çat çut çekebilirsiniz
yanlış modda ve yanlış ayarlarda kullanılmadıkça marka makinelerin hepsi iyidir
önemli olan aynı özelliklere fazla para vermemek gibi..
bi nevi deterjanları düşünün
yıkama sonucu aynı
ama biri 10 lira biri 15 lira gibi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graphtec -- 26 Mart 2009; 9:48:42 > -
Cık cık... Senden beklemezdim abi, A auto mu demek. Aperture Priority?
AUTO genelde yeşil renkli yazar kadranda/modlarda, yanıltıcı olmayalım
-
FUJIFIL FINEPIX S5800 tek geçerim 1 yıla yakındır kullanıyorum süper
hangi modda çekersen çek kötü resim zorrr
8mp 10x optik ISO 1600
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O KC -- 26 Mart 2009; 20:23:29 > -
quote:
Orjinalden alıntı: bios25
Revolucionare ;
tam bi deli saçması
sen bir teknosaya git sen bir kodağı incele ondan sonra gel burda yorumla.. yarım saat uğraştım o cihazla her türlü modda denedim ama nafile ama sadece normal modunda gene iyi.
ben elimi koysam o makine çekermi resmi tabiki simsiyah çıkar sadece onu tvlerin oraya yönelttim ama bana birde diyorsunki elini koymuşsundur..gördün mü de böyle deli gibi yorumluyorsun bizleri.
şimdi diyorsun tamam zoomlayıp çektiğimde neden ben bozukluk görüyorum modu ben otomatik,akşam modunda ayarladım ama farketmiyor.. zoomlayıp çekince kaliteli olanlarda var olmayanlarda var tabi bu arada cihazın genel olarak çekimi güzel ama zoomlayıp çekimlerde biraz gene bulanıklık söz konusu ondan dolayı güzel ibr makine diyemeyeceğim ama çok beklentisi olmayanlar için birşey demiyorum ama fiyatı 425 küsürdü ama hatırlamıyorum tam.tabi tvlere doğru ve bir kaç yere zoomladığım anda tabi 8*-10 o ayara kadar yada yarıya kadar geldim ama normalden neden daha karanlık çıkmasına bir ayar var diyorsunuz doğru ayarlar nedir otomatik vs demi.. cihazın içini açıpta ayarmı yapılıyor yapılıyorsa söyle o zaman.
ama ayrıca örnek çekim fotosunu isterim o başka.
birisi canon SX100 Önermiş onun fiyatı 10x optik zoom olmasına rağmen çekim kalitesi gayet güzel ama fiyatı 550-600 küsür o civarlardaydı ama media markt fiyatı öyle ama diğer yerlerde değişkenlik gösterir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 26 Mart 2009; 21:30:19 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: PlutosDaddy
Temel fotoğraf bilgisi herkese şart...
-
herneyse anlayan anladı
-
S5800'ü tek geçerim diyen arkadaştan ricam buraya birkaç tane flaşsız uzun pozladığı gece fotoğrafı koyması..Fujinin bu serisi gerçekten çok keskin fotolar çekiyor fakat düşük iso ve gündüz çekimlerinde.. Gece çekimleri bariz ölçüde kendi sınıfındaki Canonlara göre başarısız ve grenli.. -
Arkadaşı zaten banlamışlar -
quote:
Orjinalden alıntı: hacko007
FUJIFIL FINEPIX S5800 tek geçerim 1 yıla yakındır kullanıyorum süper
hangi modda çekersen çek kötü fotoğraf zorrr
8mp 10x optik ISO 1600
kaılıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X