Şimdi Ara

Ucuz Android telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

wireless paylaşımı yapma ana amacında bir telefon arıyorum. Özellikleri çok önemli değil interneti tabletle paylaşıp işimi ordan görmek istiyorum. Telefondan arama mesaj çok az internet kullanımı yapsam yeterli.

İnternette biraz aradığımda şu tür ürünler çıkıyor, önerir misiniz? Bunlar gerçekten Android içeriyorlar mı? En önemlisi de işimi ne derecede görürler? Bir de orda yazan özellikler ihtiyacım olandan da yüksek ama muhtemelen o performansı vermez diye linki yolladım, ne önerirsiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-180-tl-galaxy-s3-mini-16-gb-3g-2.cekirdek-androind-138113655/detay

• o telefon çakma. bir ay içinde elinde patlayabilir.
    bazı özellikler baştan çalışmayabilir, bazıları da ilk önce çalışıp sonra durabilir.

ikinci el htc falan ucuz olur. onlara bakabilirsin.
  • telefon çakma farkındayım da işimi görür belki demiştim, patlıyorlarsa zaten almanın anlamı yok belki imeisini kaydettirip getiriyorlardır diyordum
  • kardeşim o telefon çakma orjinali 799 tl civarlarında. kesinlikle çakma alma parana yazık olur
  • çakma telefon hiçbir şekilde işini görmez. galaxy ace falan bak bence. ya da xperia tipo, xperia miro, xpreria mini, galaxy w falan. bunlar internet paylaşılıyo mu bilmiyorum ama muhtemelen oluyodur.

bir de ucuz android telefon önerilerinin değişmezini de söyliyim adet yerini bulsun: general mobile discovery.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.