< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraHisar_03 -- 10 Eylül 2023; 14:58:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (1211. sayfa)
-
-
Pegasus kendi sitesinin fiyatları üzerinden yurt içi bileti yüzde 20indirimle alınır..
Örneğin:Pegasus firmasının kendi sitesindeki fiyat üzerinden 1000 liralık bir biletse 800 TL Ödeme yapılarak alınabilir.
Max bilet 1200
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Miles and smiles millerim ile Tokyo’dan dönerken kendime ve ek olarakta Japon arkadaşıma millerimle bilet kesmek istiyorum.(Tokyo- İstanbul)
Türk havayolları bu durumda sıkıntı yaratıyor mu? Bazı kişilerin bu sebeble hesaplarının kapatıldığını okudum.
Aynı uçakta olacağız muhtemelen tek pnr kodu verecek 2 kişi için
Bilgisi olan varsa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDifference35 -- 15 Eylül 2023; 10:13:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
21 eylül 1920 ist trabzon
24 eylül 1855 ist Trabzon
2 yetişkin 1 bebek 1 yaşında
Fiyat verebilir misiniz?
-
Sorun olmaz hocam. Arkadaşıma Bali ye gidiş dönüş uçak bileti aldım millerimle gitti geldi sorunsuz şekilde. Siz bide birlikte seyahat ediyorsunuz hiçbir problem çıkmaz 🙋♂️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En doğal hakkınız hocam, sıkıntı olmaz
-
bilet alindi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelepce -- 16 Eylül 2023; 15:36:7 > -
Arkadaşlar Merhaba
Perşembe günü İstanbul Kars arası biletleme düşünülüyor. Yardımcı olabilecek var mı?
+90 552 733 10 91 Telefon numarası İsim olarak Münür Tascan veriyor. Dolandırıcı bilet aldırıp ödeme yapmıyor. Kesinlikle iş yapmayın.
hakkım kullanıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 18 Eylül 2023; 21:14:56 > -
Arkadaşlar bu bilet işlerinde dikkatli olun benden söylemesi.
Sanırım bu forumda dahil satış yapan bir sahtekar vardı. Milletin kredi kartıyla aldığı biletleri satıyordu.
Bende 2-3 defa almıştım ve mahkemeye çağrılmıştım bilginiz olsun.
-
Kıbrıs->İzmir tek yön 2752 TL Pegasus iki adet uçak bileti için indirim sağlayabilecek varsa indirim miktarıyla beraber pm atabilir mi?
Edit: Biletler alındı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmiTr55 -- 20 Eylül 2023; 9:49:0 >
isim versen daha faydalı olur ,
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mahkemelik olmuş bir durumda nasıl isim vereyim hocam.
Adam çalıntı kredi kartı ile alıyormuş biletleri sonra ben bir akrabama da aldım bilet akrabamı araçtan indirmişler çalıntı kredi kartı ile alındı diye. Oda benim ismimi vermiş.
Sonra savcı'ya ifade verdik bir baktım benimle birlikte kaç tane daha adamın ifadesi alınmış mağdur etmiş onları da.
Aynen aşağıdaki arkadaşın mağduriyet yaşadığı olay işte. Bende bu hesaba para yatırmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 18 Eylül 2023; 20:40:34 > -
UÇAK BİLETİ >>> Yüksek tutarlı uçak biletlerinde %15 indirim >>> ÜCRETSİZ
(Not: Bilet tutarı 20.000-35.000 tl arası olanlarda indirim yapabilirim.)
(Not: Mesaj atmadan önce BU LİNK'ten biletin fiyatına bakabilirsiniz, fiyat uygunsa işlem için iletişime geçersiniz.)
(Not: Bilet benim hesaptan ve benim kartımla kesilir.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N3F3RTARI -- 19 Eylül 2023; 21:44:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
THY Mil arıyorum, toplum alım yapılır. Mil yüklü hesaplar satın alınır.
Veya ucuza bilet alabileceğini iddaa eden kişiler de ulaşabilir dm.
-
Mil satışını bilmem ama uçuşun detaylarını buraya yazarsanız teklif verenler olacaktır elbet.
Aslında bu konu eskisi kadar canlı olmamasından anlaşılacağı üzere misyonunu tamamladı gibi. Mil veripte bilet alımında soyadı kısıtlaması olmayan kartlarda milleri alternatif kullanma imkanları sundu bankalar. Eskiden forumda çok miktarda bilet temin etmiş ve mil veren kartların hemen hemen hepsini kullanmış birisi olarak söylüyorum bunu. Yani %10 indirimle bilet almak bile mantıksız geliyor şu anda. Bu yüzden özellikle ucuz bilet almak isteyen forum üyelerinin dikkatli davranması gerekiyor. Dürüst forumdaşları tenzih ederim
-
Yurt Dışı Ekonomi Sınıflara Uçuşlarınıza %25'e varan indirimlerle bilet alınır.
Yurt Dışı Comfort/Businnes Sınıflara Uçuşlarınıza %50'e varan indirimlerle bilet alınır.
Biletlerle yapılan uçuşlardan uçuş mili kazanırsınız.
-
Thy miles & smiles 15.000 mile ihtiyacım var,
Makul teklifler için geri dönüş yapan olursa sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X