Şimdi Ara

Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (1213. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.009
Cevap
1.308
Favori
1.501.912
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12111212121312141215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba,

THY ile

2 kişi için

03 Kasım sabahı IST-BCN

12 Kasım öğleden sonra BCN-IST uçuşları için fiyat alabilir miyim?

Teşekkürler

• Turk hava Yollari miles and smiles millerim mevcut, Ekonomi- Business olarak bilet alabilirim. Sadece yurtdisi THY bilete ihtiyaci olanlar yazabilir. Bulusmak isteyen olursa izmirde gorusebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaolee -- 9 Ekim 2023; 13:3:36 >
  • Yurt içi bu hafta indirimli ucak bileti almak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyn1212 -- 9 Ekim 2023; 13:7:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyarbakır Ankara y içi bilet alınır persembe cuma acildir

• -3000 liraya kadar araç kiralama işlemlerinde paraflytravel üzerindeki fiyatlardan %25 indirim yapılır.

*hepsiburadaseyahat üzerinde 2500-3000tl arası biletlerde %10 indirim yapılır (2 biletleme hakkı vardır)

-250tl değerinde pegasus hediye kartı 225tl (ödeme adımında hediye kartı kodunu girip, kalan tutarı kredi kartıyla ödeyebilirsiniz. Bakiyeli kullanımı vardır).

Not: Referanslarımı ve forum üyeliğimi inceleyebilirsiniz. Biletlere verdiğim sitelerden bakabilirsiniz. Kotamın üstündeki fiyatlardaki biletler için mesaj göndermenize gerek yoktur. Pazarlık yoktur. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 10 Ekim 2023; 11:31:43 >
  • anisiz A kullanıcısına yanıt

THY 35bin mil lazim

• Şuan THY kampanyası var mı?

Mil hariç 13.000 TL ödemem var. Buna nasıl bir indirim yapabilirim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gogogate firmasindan bilet alinir mi tavsiye edermisininiz

• Zackline1907 Z kullanıcısına yanıt

Ben alabilirim belki ama peşin ödeme yapabileceğinizi kabul etmeniz gerek.Malum artık forumda cirit atıyorlar

• 6500,7000 tl lik bir yurt dışı bileti alacağım. Mil transferi ile satacak olan varsa ya da farklı bir fırsat mesaj atabilir.

• Yurtiçi ve Yurtdışı biletlerinde indirim yapılır.

Yurtdışı biletlerinde de bazı destinasyonlara iyi indirimler çıkmaktadır.

Sadece PGS ile biletleme yapıyorum.

İndirim oranları %15-%40 arası değişmektedir.

Referans sayfam:

https://forum.donanimhaber.com/pegasus-bolbol-puan-veya-indirimli-ucak-bileti--155731098

İletişim: DM veya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doory -- 26 Ekim 2023; 13:47:19 >

• Arkadaşlar uzun süre çalışabileceğim uçak bileti tedarikçisi aramaktayım. Ayda en ez 2 kez yurtdışı uçuşum var, yurt içi uçak bileti sık almıyorum. Bu hafta içi 1 bilet tek yön istanbul jakarta bileti alacağım.

Tekliflerinizi iletirseniz sevinirim. Ödeme önce uçuş sonra ödeme olarak yapılmaktadır. Ref, isterseniz bulunduğunuz şehirdeki müşterilerimden referans almanızı sağlayabilirim. Bursa da kumaş üretimi yapmaktayım.

• Ankara-gaziantep 25 kasım gidiş 26 kasım dönüş 2 kişi yardımcı olabilecek var mı ?

• Selamlar. Amerika içi uygun fiyatli uçak bileti bulabileceğim site içerisinde bulunacak varmı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu sayfadaki bilet satıcıları arasında dolandırıcı, yalancı var.

herkez birbirinden korkar oldu. önden para yollayarak aldığım biletlerden her zaman pişman oldum. dün bir kez daha dolandırıldım.

Referansa inanmıyorum artık. bilet almak isteyen bilet alacağı kişiyi bana sorabilir.

• tedarik T kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun Hocam, sizi dolandıranları ifşa ederseniz herkes için iyi olur bence

• Dolandırıcı olmayan var mı ki forumda. Ama olay şu şekilde kanımca. Uçak bileti kısmında şirket var. 6-7 hesap birbirine bilet alıp güven sağlamaya çalışıyor. Hepsi aynı kişi😂 Hatta birbirlerini dolandırıyorlar😂 Mağdur olan satıcıdan güvenli diye millet bilet alsın diye) Yeni hesaplar açılıyor, isimler değişiyor. Takip etmek mümkün değil. Resmen network var.

Şeytanın aklına gelmeyecek tuzaklar kuruluyor. Hepsi aynı kişi. Admin log’ları kontrol etse 10 hesap aynı ip çıkacak) Ama o ihtimale karşı bile önlem alınmış olabilir😂

Mesela 3 kişi forumda birbirine giriyor, Birbirlerini dolandırıcılıkla suçluyor, tehditler falan. Screenshot’lar ile ispatlar. Sen bana şunu dedin, sen dolandırıcısın falan. Hepsi aynı kişi😂 Kafanızı karıştırmak, tuzağa çekmek için)

Burada dolandırıldım, diye ifşa yapan kişi dolandırıcı olabilir. Aklınız durur. Adamın biri çıkıyor bana 4 tane Filipinler bilet lazım diyor. 4 tane Filipinler gidiş-dönüş 150k. Sonra bilet alınmıştır diye yazıyor bir başkası. Bilet alınan, uçuşum gerçekleşti diyor) Ne yemler atılıyor, belli değil😂
    Hepsi tek 1 kişi. 😂 Çoklu kişilik bozukluğu olan biri var forumda😂

Allahın oğlu gelse bilet almam artık ben forumdan. Bilet alınan kart %99 çalıntıdır. Bir süre sonra gelip alır sizi mali şube.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 26 Ekim 2023; 20:5:22 >

• Koç_hisarlı K kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ben tavsiye ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arthura A kullanıcısına yanıt

Valla abi isim versem de boş bir sonraki mesajdaki abinin dediği gibi bunlar şebeke ve birden çok hesapları var. Korkunç derecede ahlaksız insanlar var. Eğer sizi kazıklayamazlarsa kötüsünüz.

Allahtan isimin ve kim olduğum adresim belli, rumuzun arkasına sığınan bir kişi değilim. Beni dolandıran sevinir, ben de ucuz kurtuldum diye sevinirim.

Adam bilet satışı yapıyorum diyor, telefonla konuşmaya çekiniyor. sahte isim soy isim kullanıyor, sahte (Açık hat) telefon numarası kullanıyor, başka kişilerin iban adresini kullanıyor. Bileti resmi siteden alın, yada uçağa bilmeden parasını ödemeyin. Resmi siteden aldığınızda dolandırılmamış ve karlı çıkmış olabilirsiniz.

Şirketimiz A.Ş olduğundan dolayı maaşlı olarak çalıştırmak zorundayız, Dolandırıldığım tutarı da avukata hediye edecem. Buradaki amaç 1 tl de olsa zalimin, arsızın,... yanına kar kalmasın.

• Arkadaşlar burada bir dolandırılma varsa çıkıp ifşa edin, diğer namuslu satıcıları zan altında bırakmayın.

Siteye daha yeni üye olmuş satıcılara ben de olsam bulaşmam, sonuçta hesap aç-kapa çocuk oyuncağı.

Ama benim gibi yaklaşık 20 yıllık üye ve referans linkinde tonla 10 yıl ve üzeri üyenin olumlu yorum bıraktığı kişileri lütfen zan altında bırakmayın.

Yurtiçi ve Yurtdışı biletlerinde indirim yapılır.

Yurtdışı biletlerinde de bazı destinasyonlara iyi indirimler çıkmaktadır.

Sadece PGS ile biletleme yapıyorum.

İndirim oranları %15-%40 arası değişmektedir.

Referans sayfam:

İletişim: DM veya

https://forum.donanimhaber.com/pegasus-bolbol-puan-veya-indirimli-ucak-bileti--155731098

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doory -- 26 Ekim 2023; 13:48:7 >

• 
Sayfa: önceki 12111212121312141215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.