merhaba Thy ile yurt dışı bileti arayanlar mesaj atabilirler. tüm ödül bilet alımları kendi hesabımdan alınıp vergi ödemeleri kendi kredi kartımdan yapılmaktadır. daha önce biletlerini aldığım arkadaşlarında izni alınarak numaralarını paylaşabilirim. şunda kredi kartları ile mil kazanım oranları çok düştüğü için verilen fiyatlar eski yıllarda ki malesef %50-60 seviyesinde değil. yine de normal biletin altında olacaktır. iyi yolculuklar. |
Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (1215. sayfa)
-
-
Yurtiçi ve Yurtdışı biletlerinde indirim yapılır.
Yurtdışı biletlerinde de bazı destinasyonlara iyi indirimler çıkmaktadır.
Sadece PGS ile biletleme yapıyorum.
İndirim oranları %15-%35 arası değişmektedir.
Referans sayfam:
https://forum.donanimhaber.com/pegasus-bolbol-puan-veya-indirimli-ucak-bileti--155731098
İletişim: PM veya
-
Merhaba yüzde 40 indirim ile bilet kesilir duruma göre uçuş sonrası ödeme anlaşma olursa ulaşabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
Pegasus Bolpuan satan arkadaşlara güvenmeli miyiz?
Nereden tedarik ediyorlar yasal mı başımıza sonra sıkıntı çıkar mı?
Bilen varsa bilgi verirse sevinirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10k bolbol puan alımı yapacağım. dm atabilirsiniz
-
Bolbol puan satışları legal bir şey mi daha sonrasında sorun olur mu?
-
Pegasus kendi sitesinin fiyatları üzerinden yurt içi bileti yüzde 20 indirimle alınır..
Örneğin:Pegasus firmasının kendi sitesindeki fiyat üzerinden 1000 liralık bir biletse 800 TL Ödeme yapılarak alınabilir.
Referans olarak: @prdxxxxx isimli kullaniciya 2 kişilik bilet,@ahmedfurkan isimli kullaniciya 1 adet bilet,@muyas isimli kullanıcıya 1 adet bilet @oarse adli kullaniciya 1 adet bilet alinmistir kendilerinden referans amaçlı bilgi alabilrisiniz.
♦️Not: Kendi kredi/banka kartınızla da ödeme yapabilirsiniz.
💥MESAJLARA ANINDA CEVAP VERİLIR
🌑REFERANSLARİM VE YORUMLAR İÇİN BAKINIZ:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155049242
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Transfer yapıyor musunuz?
-
Selamlar,
nisan ayına istanbul phuket gidiş dönüş alacağım tekliflerinizi bekliyorum.
-
Ben maksimumu tercih ederim)
Hepsiburada seyahat sitesinden 2500tl üstü biletlerde 250tl indirim yapılır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
20 Ocak 2024 gidiş, 27 Ocak 2024 dönüş IST-Antalya (THY) bileti için yardımcı olabilecek var mı? (3 kişi)
-
Gezkanattlan sitesi fiyatları üstünden 12 bin liraya kadar yurtdışı biletlerinize %20 indirim. Önce ödeme, sonra biletleme olacak şekilde
28 Aralık 2023 İzmir->IST Havaalanı -> 18:20
02 Ocak 2024 IST Havaalanı->İzmir -> 13:40
Pegasus
Sadece REFERANSLI kişiler fiyat iletirse sevinirim. Daha önce dolandırıldım, Havaalanında kaldım.
Önce biletleme, Sonra ücret olacaktır. Referansıma ve daha önce forumdan aldığım biletleri gösterebilirim.
-
Gezkanatlan sitesi fiyatları üstünden 14800 bin TL'ye kadar yurtdışı biletlerinize %25 indirim
90bin miles and smiles mili satılıktır. Bilet ve upgrade yapabilirim. İsteyene milleri satabilirim
Hepsiburada Seyehat üzerinden minumum 2500 TL Lik harcamaya 300 TL indirim yapabilirim. Harcama benim Kartımdan olması gerekli
Pegasus havayollarında 31 aralığa kadar geçerli puanlarımla 4 tane biletleme hakkım var.
Saw- Petersburg
Saw - Moskova
İzmir-Moskova
Petersburg-Saw
Moskova-Saw
Moskova-İzmir
Bu 6 yön Ocak ,Şubat,Mart ve Nisan aylarında seyahat etmeyi düşünen varsa gidiş-dönüş veya tek gidiş yönünde site fiyatı üzerinden tarihlere bağlı en az %25indirim en fazla %40 indirim yapabilirim. ( Eco plus seçeneği yani sadece kabin bagajı olan seçenek)
Referans donanımhaber ve ekşi sözlük üstünden verebilirim.
İlgilenen varsa mesaj atabilir.Sadece 4 tane bilet kesebilirim
45 bin bol bol puan lazim elinde olan varsa dm lutfen
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X