Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (1251. sayfa)

-
-
Dolandırıcıdır itibar etmeyin az kalsın yurtdışı 30 bin liralık bilet alacaktım forumda aratınca dün birini dolandırmış;quote:
Orijinalden alıntı: FEARTR
Merhabalar 2 yolcu için yüzde 40 indirimli uçak bileti kesilir sadece 2 yolcu için geçerlidir yurtiçi yurtdışı farketmez
https://forum.donanimhaber.com/dolandirici-bildirimi-feartr-mehmet-zahir-parla--160527675#160527675
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuzminRahTs?z! -- 23 Ocak 2025; 19:48:36 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Merhaba istediğiniz bilete 275TL indirim sağlayarak kesebilirim yaklaşık 5-6 referansım var https://forum.donanimhaber.com/pegasus-ucak-biletlerinde-alt-limitsiz-275tl-indirim--160227821 buradan da görebilirsiniz
-
Telegram sonra papara gördün mü zaten şüphelenmeye başlamak lazim
Yurt içi bile almak riskken yurtdışı almak büyük cesaret hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanberber53 -- 24 Ocak 2025; 13:35:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@ailkem Bu kişi dolandırıcı itibar etmeyin.Anlaşılan forum üzerinden bilet alınmaz herkes 3-5 fazla verip kendi alsın.Bu karaktersizler yüzünden işini düzgün yapan insanlarda zan altında kalıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dolandırıcı.
yine bazi arkadaslar dolandirilmis, bu konuyu takip edenler yada yeni dusenlere sesleniyorum; ucuza bilet bulma devri kapanmistir! zorlamayin sonra uzulursunuz. 3-4 mesaj yukarda biri 2000₺ lik biet var kim indirimli alabilir demis:) yahu arkadasim 2000 tl lik bileti de aliver artik adam sahte bilet kesse havalanindan donsen 200₺ icin degermi o riske?
eskiden ben aliyordum herkes gozu kapali aliyordu benden ama bende de o eski puanlar kalmadi bankalarin yeni sistemleri sagolsun piyasayi oldurduler. loungeye bile giremiyoruz.
gercekten elinde indirim imkani olan varsa yazsin bana ihtiyac sahibi kisilerle aralarinda kopru olacam, her turlu guvenceyi veremeyenler baska yerde avlansinlar artik once emniyet sonra hareket
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gez kanatlan sitesinden 10-15 bin TL arası yurtdışı uçak biletlerinizi %25 indirimli alabilirim. En düşük fiyatlı bileti değil, orta seviye bileti veriyor site, bu sebeple indirim oranı en ucuz bilete kıyasla biraz daha düşük olacaktır. Ödeme biletleme öncesinde yapılacaktır.
3 Şubat Adıyaman İstanbul, 1 engelli yolcu için uçak bileti bakıyoruz. En uygun teklifleri bekliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, bu akşam 8.30'da oynanacak Fenerbahçe Beko Real Madrid maçına gidemeyeceğim için 3. kategorideki kombinemi devredeceğim. İlgilenenler mesaj atabilir.
-
-
yarın veya 26 şubat amsterdam istanbul teklif alabilir miyim
-
Yaklaşık 16-17 bin civarı pegasus bol puan lazım
merhaba thy yurt dışı biletleriniz için teklif alabilirsiniz. elite yükseltmesi isteyen arkadaşlar içinde hakkım var.
-
Yurtdışı uçak biletlerinize yüzde 30 indirim yapılır. Detay için PM
Pegasus bilet alinacaktir.
referans sart
telegram ile islem kabul etmiyorum.
Whatsapp varmi bilet icin
-
ESB-MLX 01.04.2025 GİDİŞ - 04.04.2025 DÖNÜŞ
UÇAK BİLETİ ARIYORUM İNDİRİM YAPABİLECEK VAR MI?
-
Nasıl alıyoruz indirimi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X