Bu adam beni ve @Hasac ı da dolandırdı. 2500 tl bilet parasını almış. Biletlemeyi de bana yaptırdı. Bana ödeme yapmadı. |
Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (1250. sayfa)
-
-
Öncelikle magduriyetiniz adına cok uzgunum, ben bu sahıs hakkında beni kıllandırdı guven vermedi dedigimde saglı sollu muhtemelen isbirlikcisi yada bozuk saat misali 1 kez olsun duzgun alısveris yaptıgı kisiler beni hemen topa tuttu.
son 1 haftada kendime yaklasık 5-6 bilet aldım ve hicbirini baskası aracılıgıyla almadım cunku ya guven vermedi yada komik indirimler teklif etti. yahu arkadasım 12 binlik bileti bana 11 bine alcan e ben simdi 1000 tl icin mi dunyanın riskini alcam? o ucusu kacırsam koca tatil bosa gidecek sence o riski o tutar icin alırmıyım :)
bu forumdaki 15. yılım ve artık kaşarlandım, ben biriyle konustugumda o kisinin celiskili tek bir kelimesinden artık dolandırıcı oldugunu anlayabiliyorum ondan dolayı ben yanmadım ama baskası da yanmasın diye forumdan uyarma ihtiyacı duydum.
arkadaslar zaten numarasını vermeyen versede yabancı ulke numarası olan, profilinde kendi fotosu olmayan, yuz yuze islem dediginde binbir bahane uyduran, garantili bir alısveris yapamaya calısrken ya sen bana guvenmiyormusun yolla hemen kescem diyenlerden uzak durun.
şimdi forum yoneticilerine cagrımdır bu sahısları engelleyin ve ne kadar orgut uyeleri varsa baglantılı hepsinin ip sini bloklayın tekrar uye de olmasınlar.
-
Eğer adminler tarafından önlem alınmazsa bu kişiler daha çok insanın canını yakarlar. Ama yazık gerçekten çok yazık. Bu forum bu hale gelmemeliydi.
-
sen dolandırıcı bir kişisin @cptposeidon . dikkat et insansın bile demiyorum. Başka birine ait olan biletlemeyi @my_sweet_shadow ile birlikte bana aldırdınız paramı ödemediniz. Size haram zehir zıkkım olsun. Burnunuzdan gelsin. Allah acılarını çocuklarınızdan çıkarsın. bana göre çok bir para değildi ama bu haksızlığa gelemediğim için tepkimi bu şekilde dile getirdim. Diğer temiz forumdaşlarımdan özür diliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mus_ozdemir -- 10 Ocak 2025; 13:0:40 > -
sen dolandırıcı bir kişisin @cptposeidon @ . dikkat et insansın bile demiyorum. Başka birine ait olan biletlemeyi @my_sweet_shadow @ ile birlikte bana aldırdınız paramı ödemediniz. Size haram zehir zıkkım olsun. Burnunuzdan gelsin. Allah acılarını çocuklarınızdan çıkarsın. bana göre çok bir para değildi ama bu haksızlığa gelemediğim için tepkimi bu şekilde dile getirdim. Diğer temiz forumdaşlarımdan özür diliyorum.
-
bu işlemler ile ilgili bir bilgim yok , bu arkadaşların konumu MARDİN , istediklerini alamayınca bu yönteme başvurdular ,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cptposeidon -- 10 Ocak 2025; 14:40:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Halil Samet Acar ve gökçe Öztürk adına biletleme parasini kim aldı. Sen almadın mi. Bileti bana @my_sweet_shadow kestirdi. Sen niye Halil beyden bilet parasını aldın. Bunu açıklar mısın. Benim hakkımı kim yediyse zehir zıkkım haram olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine Sağır Sultan’ın bile duyduğu bir sazan sarmalı durumu olmuş. En sonunda hiçbir suçları olmadığı halde forum adminleri davalık olacaklar. Sonuçta bu tip dolandırıcılık vakalarına salık vermiş oluyorlar. Cumhuriyet savcılığına yapılacak bir suç duyurusuna bakar. İçler acısı bir forum. Dolandırıcılar fink atıyor resmen forumda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 10 Ocak 2025; 16:22:41 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba yurtiçi gidiş dönüş için uçak bileti lazım yardımcı olacak yazablrmi indirimli
Bu arkadaşın numarası lazım. 3 defa güvenle alışveriş yaptığım bir arkadaştı. Numarsını kaybettim. WhatsAppım silindiği için mesajlarına da ulaşamıyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar @ThePhenomenal07 adlı arkadaşı tanıyan varsa, kendisiyle iletişim kurmam için yardımcı olabilir mi ?
Edit : Kendisine ulaştım arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ütopist -- 12 Ocak 2025; 15:15:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba kardeşim haklı da olablirsin evet sen dişin da herkes çakal da olabilir doğrudur ama sende o zaman burdan alışveriş yapmycan degilmi anlamadım nokta neyi zorluyorsun ki kimse sana zorla al demiyor sonuçta ama tabi ucuza iş görme derdinde olunca işte sülün Osman'ın dediği gibi beni carpmaya kalkanları çarptım ben demesi ülkenin özeti aslında :) sen sitelerden indirim kovala yada düz fiyat al burda zorunda değilsin sonuçta deglmi madem ki böyle dusunuyorsun
Bu işte bir saçmalık var anlamadım. cptposeidon nickli uyeye 5000 tl degerınde ikl adet bilet aldım . Önce bir bilet aldım sonra bir bilet daha aldım . Sonra ücreti sordu dedim 3730 tl dedim iban gönderdim ve param bir dakika içinde hesaba geldi. Şimdi düşünüyorum bu adam dolandırıcı ise neden benim paramı gönderdi. Ayrıca bundan bir yıl önce aynı uyeden yine alışveriş yaptım yine problem yaşamadım. Hatta bir hafta onca yine benden bilet almak istedi önce parayı istedim tereddüt etmeden gönderdi sonra ben biletleme işini beceremedim parayı tekrar iade ettim. İsterseniz whatsapp konuşmalarını yayınlayalım. Bu dolandıran arkadaşlar savcılığa suç duyurusunda bulunsunlar adamın sonuçta adı soyadı telefon numarası belli. Aksi takdirde bu işin içinde iş var. Adam cezalı suanda kendini savunamaz. Ben kimsenin avukatı değilim fakat doğruya doğru demek yanlışa yanlış demek prensibimdir.
forum adminleri , adam afişe ederim yazmış , peşinede olaylar patlamış , kurgu olabilir.
13 yıllık üyeyi sorgusuz sualsiz atmışsınız , adminlerin bu olaydaki bağlantısı nedir ?
-
Sen de muhtemelen @cptposeidon yada @my_sweet_shadow olan kişisindir. Kullanılmayan daha önceden açılmış yedekte duran nick lerle çırpınıyorsun muhtemelen. Ben referans istemeden eski yılların üyesi diye güvenerek işlemi yaptım. Ama sonrasında beni saat 18:00 e kadar oyaladı bileti iptal ettirmeyeyim diye. Sonra da ödememi yapmadı. Bilet parasını da @Hasac nickli arkadaştan almış. bende tüm bilgiler ekran görüntüleri var. Ayrıca @Hasac a da gönderdim. O da adli süreci başlatacaktı.
-
Alakası yok dostum ben sadece forumu takip eden bir kişiyim yaptığınız pis oyunu herkes gördü, ve bunun hesabı sorulacak delillilerinle gidersin kanıtlamanı yaparsın öyle suç atarsın öğretmen olacak kişinin ya yakın arkadaşısın ya da 2. hesabısın benim ne kaptan la ne sweetle ne hasacla ilişkim var. Burada yaptığınız şey hoş değil. Hiç bir kanıtın olmadan insanlara suç attın bana da atmaya devam ediyorsun yazık ediyorsunuz kendinize gelin masum insanları da bu kötü insanlığınıza katmayın.
-
Yazıklar olsun. pis oyun demek :) Benim hakkımı kim yediyse haram zehir zıkkım olsun. Burada miktarın benim için hiç önemi yok. Ama bu yapılan oyunu sindiremiyorum. Bu yüzden de kim suçluysa cezasını çekecek. Benim kanıtlarım da var. Muhatap kimse iletişime geçsin ben tüm kanıtları sunarım.
-
hocam , yazılanları okuduğum kadarıyla iki suçlama var,
bir taraf bir ilkokul öğretmenini , taylanda 4-5 kez gitti diye ağır bir suçla suçluyor ,
diğer tarafta karşı tarafı dolandırıcılıkla suçluyor , baktığımız zaman suçlamalar çok ağır , yapılacak olan çok basit suç duyurusunda bulunulur , gerekli görülürse adminlerde sorgulanır , herkes cezasını alır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X