Şimdi Ara

Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (1252. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.059
Cevap
1.312
Favori
1.507.339
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12491250125112521253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• tüm uçak biletlerinde %15 indirim yapılır. Uçak firmasının kendi sayfasından alacağınız fiyat üzerinden indirim yapılacaktır. WhatsApp üzerinden iletişim sağlanacaktır.

Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugraa__ -- 8 Mart 2025; 16:18:15 >
  • keremmerkez K kullanıcısına yanıt

Pm sorun var herkesin nasıl yardımcı olacaksınız?

İndirim kodu falan mı birde hangi havayollarında geçerli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gezkanatlan.com sitesinde geçerli yalnızca Paris, Londra, Roma, Amsterdam, Berlin, Belgrad ve Nice'e yapılacak olan gidiş-dönüş biletlerinize sitede çıkan fiyat üzerinden %40 indirim yapıyorum.

bilet tarihleri 30.09.2025 tarihi öncesine ait olmalı. biletler ekonomi sınıfında geçerlidir. sitede girdiğinizde göreceksiniz. mesela pegasus a 20kg standart bagaj hakkı veriyor.

daha önce defalarca biletleme işlemi yaptım burada. referanslarımı inceleyebilirsiniz. ödemeyi biletlemeden önce alıyorum.

toplam 2 hakkım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitaro -- 16 Nisan 2025; 15:26:12 >
  • 2000 TL'lik hediye çeki 1200 TL STOK 4

4000 TL'lik hediye çeki 2000 TL STOK 3

10.000 TL'lik hediye çeki 4000 TL STOK 3

Süreleri 1 senedir. Güvenilir profillere ilk kod teslimi yapılır.

İçindeki bakiye bitene kadar 1 sene boyunca kullanabilirsiniz.

• 8000 tl üzeri Pegasus Yurtdışı uçak biletlerinize net %25 indirim yapılır.
    (stok:1)

Sabiha Gökçen İç ve Dış Hatlar
    İzmir Havalimanı İç ve Dış Hatlar
    İstanbul Havalimanı İç ve Dış Hatlar

Tek kullanımlık lounge.me giriş kartı ->600 TL (Stok :2 )

* (Referans güncel birçok kişiden vardır. )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheDifference35 kullanıcısına yanıt

Özel mesaj kısmında sıkıntı var, Pegasus yurtdışı için fiyat ve bilgi alacağım nasıl iletişim sağlayabiliriz ayrıca refarans bilgilerinize nereden bakabilirim.

• Paraflytravel sitesinden 3000 TL üstü otobüs/uçak biletlerinizi 700 TL indirimli alabiliriz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İstanbul Sabiha Gökçen den Cidde Uluslararası havaalanına 21.06.2026 tarihine saat 21:20 uçağına pegasustan 4 kişilik bilet alınacak, 3374 TL X 4 =13496 TL çıkıyor, bir yolcu için ekstra bagaj hakkı satın alınacak toplam 14.780 civarı çıkıyor, indirim konusunda yardımcı olabilecekler yazabilir mi, özel mesaj kısmında sıkıntı var buradan yorum olarak indirim oranı, satın alma prosedürü ve iletişim şeklini yazarsanız sevinirim.

• karizmamb kullanıcısına yanıt
    Hala arıyorsanız Telegram @axxsxx

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İstediğiniz firmadan yurtdışı biletlerinize %30 oranında indirim sağlayabilirim. Stok sayım 1.

Detay için mesaj atabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremmerkez -- 14 Mart 2025; 15:38:46 >
  • %25 indirimli uçak bileti satılır

• İstediğiniz firmadan yurtdışı biletlerinize %30 oranında indirim sağlayabilirim. Stok sayım 1.

Detay için mesaj atabilirsiniz

• burada yazanlar dolandırıcı mı değil mi nasıl anlıyoruz?

• Yurtdışı Ajet firmasından bilet alacağım. İndirim kodu veya indirimli bilet arıyorum.

• Pegasus 4750 bol bol puan
    Fiyat: 275tl (skt 30 mart)

30 marttan önce biletleme yapacak arkadaşlar alsın. 30 martta 255 puan silinecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • keremmerkez K kullanıcısına yanıt
    Arkadaştan yaklaşık 2 yıldır alışveriş yaparım. Şimdiye kadar tüm işlemlerde sorunsuz yardımcı oldu teşekkür ederim.

Fakat son olarak 2200 liralık bu kuponlardan aldım, 1220 lirasını kullandım, 980 lira kalmıştı. Arife günü için 380 liralık bir bilet aldım, gittiğimde bilet iptal olmuştu. Herhangi bir bildirim de gelmiyor. Tüm gün yolda mağdur oldum. Hem 380 liralık bilet yandı, hem de 600 liralık kalan bakiye yandı. Arkadaşa dünden beri yazıyorum fakat dönüş de yapmıyor.

• aliisahiin kullanıcısına yanıt

overbooking olabilir mi acaba? arefe günü olması aklıma overbooking'i getirdi. yani firmaların 100 koltuklu uçağa, örneğin 110 bilet satıp kafalarına göre istedikleri biletleri iptal etme hadisesi. bir diğer konu da ensesi kalın bir için yine kafalarına göre bilet iptal etmeleri. yetkililer bu iptal için ne dediler? yani sebep olarak neyi gösterdiler ve başka bir saate ya da güne uçak bilet önermediler mi? ben de arkadaştan bilet alacaktım, içime kurt düştü.

• 
Sayfa: önceki 12491250125112521253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.