Şimdi Ara

Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (1249. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ramozz , ramozz
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.001
Cevap
1.308
Favori
1.501.063
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12471248124912501251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yurtdısı otel alabilecek varsa bana yazabilir. ister parca parca ister tek kalemde toplamda 15-20 bin tl lik islem olacak puanı yettigi kadarını satın alabilirim

• Pataflytravel üzerindeki fiyatlardan %25 indirim ile uçak bileti alabilirim ödemenin yarısı peşin yarısı biletleme sonrasında olacak güncel olarak 5400 TL limitim kaldı whatshap 505 278 35 74 lütfen parafly travel üzerinden fiyata bakıp yüzde 25 iskontolu olarak işinize geliyorsa bana mesaj atın. Pazarlık mesajı yada şu bilet kaça olur tipinde mesajlar rica ediyorum atmayın. Bilet sattığım ya da satmadığım herkese İyi uçuşlar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi math55 -- 7 Ocak 2025; 23:27:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucak biletinde 7500 tl ye yakin biletlerde olmak uzere %33 ind saglanir referanslarim malum

• winzip90 W kullanıcısına yanıt

neden olmayacaağını anlatayım üstadım onlarca işlem yaptım bugüne kadar bir kişi desin ki en ufak sorun yaşadım. tabii ki siz dediğiniz gibi yapabilirisiniz kimisi için 1000 tl önemli meblağ olabilir. Son olarak da evet kralıyım buraların her anlamda

• gemi kaptanı oldugunu soyleyen @cptposeidon bu şahsa dikkat edin cok celiskili konusuyor, hatta suan bu baslıkta bilet alanların yuzde 80 ine dikkkat edin ben en az 10 kisiyle konustum henuz guvenipte biletimi alabilegim 1 kisiye bile rastlıyamadım. sanırım burası hakkın rahmetine kavustu bildigin dolandırıcıların balık tutmaya calıstıgı tezgaha dondu cok yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher47 -- 8 Ocak 2025; 11:11:46 >
  • 1 haziran dalaman-istanbul 14:20 2 kişi için biletleme lazım fiyat verecek arkadaşları dinleyebilirim  

• teacher47 kullanıcısına yanıt

Bahsettiğin @cptposeidon isimli arkadaştan hem birkaç gün önce hem de bir yıl önce alışverişim oldu kendisine bilet sattım biletlemeden önce ücreti gönderdi güvenebileceğiniz bir kişidir burada bir deliliniz yokken insanları suçlayıcı cümleler kurmanız çok yanlış . Gemi Kaptan olduğu Doğrudur biletleri yurt dışından Türkiye'ye gelen genelde yabancı şahıslara kesiyor. Lütfen mesajınızı düzeltin işinize gelmiyorsa size zorla mal satan yok

• mtasova kullanıcısına yanıt

winzip90 isimli benden de uçak bileti almaya çalıştı Paranın yarısını peşin isteyince vazgeçti sonra çamur atmaya başladı Ben de şikayet ettim şu an cezalı aklı başına gelsin elinde delil yokken ona buna çamur atmamayı öğrensin

@cptposeidon düzgün insandır. bir kaygınız veya tespitiniz varsa bunu delilleriyle paylaşınız.

• math55 M kullanıcısına yanıt

guzel kardesim ben durduk yere bisey yazmam oyledir demedim guven vermedi dedim belliki konusurken biseyler bana cok mantıksız ve tutarsız gelmiş, gercekte iyidir kotudur bilemem ama ben burda laısveris yaparken bilerek sesli gorusme yapıyorum cunku uslup ve konusma dan daha kolay karakter analizi yapıyorum. bu benim gorusum

arkadaş , hesabın çalınmış diyerek iletişim kurdu benimle ,
    böyle bişey yok.
    50 lik exprsslab kodunu (burası örnek)
    2 saatlik konuşmayla
    ben forumun eskisiyim şöyle böyle referanslarım var, bana bedava ver demeye getirdi,
    ben vermedim , anlaşamadık , görüşme bitti.
    şimdi buradan grur yaptı sanırım , karalama mesajı atıyor,

benim referans olayına çok hakim olmadığı için bilgim yok ama , bilen arkadaşlar biliyor.

şimdi sevgili arkadaşım 2 saat telefonda konuştuk , şüphelendim diyorsun,
    ilk okul
    öğtetmen olduğunu anladık , tatile gideceğini söyledin ,
    bende bu iki saatlik konuşmada bazı şeyleri fatkettim senimle ilgili , emin olmadığım bir konuda bu adam şöyledir diye buraya yazsam olurmu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cptposeidon C kullanıcısına yanıt

ikili diyaloga girmeyecegim, sen once benim refernaslarımı oyle incik boncuk satarak toplamadıgımı check et sonra gel yaz tartısalım. ben kimseye bu dolandırıcıdır demedim sadece dikkatli olun dedim sende benim icin bu uyeye dikkat edin diye yazabilirsin en dogal hakkın. ben gerekcelerim var dedim ama ne olduklarını yazmadım.

diger uyelere gelince: abicim bisey satıyorsunuz alalım diyoruz is ciddiye binip yuzyuze yapalım deyince kacıyosunuz. ozellikle turkiyede yasadıgını idda edip yabancı whatsapp numarasından yazısanlar ;)

bir gun usenmeyip buraya acıgını yakaladıgım ve suphelendigim herkesi tek tek yazacagım ulan zaten miletin parası cıkısmıyor diye burdan medet umuyor elindeki 2 kurusu da alacak kadar vicdansız olmayın bre insafsızlar!

şimdi bu arkadaş , istediğini alamayınca çirkefleşti anladığı dilden yazayım , herkes burada kendince bir fikir yürütsün.

iki saat kendisiyle telefon görüşmem oldu , satın alamadı istediğini , buralara taşıdı
    konuşmasının analizini ve bu yaptıklarını analiz ediyorum
    bu adam ilk okul öğretmeni , Tayland a tatile gidiyor .
    benim referanslarım falan yazmış
    benim gözümde insan değeri yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cptposeidon -- 8 Ocak 2025; 16:58:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cptposeidon C kullanıcısına yanıt

bak arkadasım benle ugrascaksan bugun bana senin hakkında farklı bir detay veren arkadasın soylediklerini yazarım bi daha burda satıs falan yapamazsın haberin olsun. tekrar uyarmıyacagım, dolandırıcısın demedim guven vermedin dedim zaten bugun senle diyalog yasayıp iş yapmaktan vazgecen arkadas da benzer seyler soyledi eger hakkımda yazdıgın mesajları silmezsen seni afişe ederim haberin olsun

• 11000 tl lik yabancı firma ucak biletim var mil puanı olan arkadaslar yazabilir. ucuzabilet turna gibi sitelerde indirim kodu olanlarda ulasabilir.

• Sunexpress uçuşlarında yüzde 20 indirimle bilet alabilirim. Daha önce hep kendime alırdım ilk kez fazladan puan oldu biletin tutarı çok önemli değil. Pegasusta olabilir ama uçuşu kontrol etmem gerekiyor onda. İsteyen varsa iletişime geçebilir. Bilet alınan kişiyle para gönderen kişinin soyismi uyusmak zorunda aksi halde alım yapmam. Teklifim 2 gün geçerli.

• Pataflytravel üzerindeki fiyatlardan %25 indirim ile uçak bileti alabilirim ödemenin yarısı peşin yarısı biletleme sonrasında olacak güncel olarak 5400 TL limitim kaldı whatshap 505 278 35 74 lütfen parafly travel üzerinden fiyata bakıp yüzde 25 iskontolu olarak işinize geliyorsa bana mesaj atın. Pazarlık mesajı yada şu bilet kaça olur tipinde mesajlar rica ediyorum atmayın. Bilet sattığım ya da satmadığım herkese İyi uçuşlar dilerim

• Lounge me explorer 5 li peket kodu satılıktır fiyat 3 bin TL

• @cptposeidon
    isimli üyeye puanları sattım. Kendisi ile daha önce de alışveriş yapmıştım Burada adamın hakkında ileri geri konuşanlar olduğu için bu sefer ne fiyat söyledim ne de para istedim önden
    Şu biletleri alır mısın dedi hiçbir şey sormadan direk aldım sonra kaç para dedi fiyatı söyledim bir dakika içinde ıban'a gönderdi parayı
    Diyeceğim şudur ki tanımadığınız bir kişi hakkında olumsuz ya da yaralayıcı bir yorum yapmadan önce ciddi delilleriniz olması gerekir içine doğduğu için öyle hissettiğin için kimseyi karalayamazsın
    Eğer böyle şüphelerin varsa alışveriş yapmazsın olur biter alışveriş yaptığım yapmadığım Herkese iyi uçuşlar dilerim

• @cptposeidon ve @my_sweet_shadow adlı kişiler dolandırıcıdır net. Forumda @Hasac adlı kullanıcının bilet talebine 4800 tl lik uçak biletine 2500 tl fiyat verip biletlemeyi de bana yaptırmışlar. 2500 tl ödemeyi @Hasac adlı kullanıcı@cptposeidon adlı kullanıcıya ödemiş. Sonrasında da ödemeyi bana yapmadılar. Bu iki kullanıcı şebeke yada ikisi de tek kişinin hesabı. @Hasac tarafından adli işlemler başlatılacak. Ben de biletleri iptal ettireceğim. Bu kişi yada kişilere paranızı kaptırmayın. İyi yönde yazılan yorumlar da muhtemelen fake.

• 
Sayfa: önceki 12471248124912501251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.