Şimdi Ara

Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (1247. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.011
Cevap
1.308
Favori
1.502.544
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12451246124712481249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 kişi için, İstanbul'dan Gaziantep'e 23 Ocak gidiş, 1 Şubat dönüş, mümkünse gündüz saatlerinde uygun uçak bileti bakıyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 160.000 thy mili alinacak yada 50.000₺ lik thy biletini indirimli alabilecek bir arkadas varsa ozelden yazabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaziantep İstanbul 31 Ocak veya 1 Şubat tek yön uçak biletini uyguna alabilecek arkadaş özelden yazsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mmtgs kullanıcısına yanıt

Bende bir bilet aldım ama uçuş 10 Ocakta. Bilet görünüyor şuanda. Bir sorun yaşarmıyım acaba.

• Pegasus yurtiçi bilet lazım kesen varmı

• mericx M kullanıcısına yanıt

Hocam PM atıyorum ama gitmiyor size sanırım, bilette yardımcı olurum.

• Merhaba yüzde 30/35 indrimle uçak biletiniz kesilir turnadan turna puan almak isteyen de yazabilir

• Hesabım çalınmış ve birileriyle konuşulmuş. Bi taraftan bilet alımı, bir taraftan satımı için. Beni tanıyanlar zaten numaramı bilir, kimseyle buradan alışveriş YAPMAYINIZ.

BİRİSİNE BİLET ALIYOR, KENDİSİ ALMIŞ GİBİ GÖRÜNECEK

DİĞER TARAFTAN BAŞKA BİRİSİNDEN ÖNCE BİLETİ KESMESİNİ İSTİYOR.. DOLANDIRICILINCA DA DİĞER KİŞİ MAĞDUR OLMUŞ OLACAK, SAZAN SARMALI YAPMAYA ÇALIŞIYOR ANLADIĞIM KADARIYLA.

NE BİLET ALIN, NE SATIN, NE DE ALIŞVERİŞ YAPIN! HİÇBİRİNİ YAPMAYIN BU HESABA AİT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasiledekkinasilola -- 28 Aralık 2024; 12:46:15 >
  • Bu hesap çalınma olayı nasıl oluyor arkadaşlar ben anlamadım,

Şifrenizi çok basit mi yapıyorsunuz?

Yoksa link ile fishing'e mi düşüyorsunuz?

Ya da forumda bir bug var da bunu mu buldular?

• @nesiledekkinasilola bir ustteki uyeye atfen yazıyorum; kardesim forumda nick kolay kolay calınacak birsey degildir, 2 gundur bana mil satmaya calısıyor işi sıkı tutmasam 10-20 bin liram cope gidecekti. hesabın konusan kisinin nosunu istiyorsan vereyim ama senle irtibat kurmaya calısan yada teyit etmek icin yazmak isteyen biri ne ozel mesaj gonderebiliyor nede mesajını alıntılıyabiliyor hayırdır isbirligi falan mı yapıyorsunuz ne bu gizlilik ?

• izmir-tayland 30-35 bin tl lik bilet alinacak ucuza bilet turna.com vb sitelerden indirim yapabilecek varsa yazabilir

• 7000 TL’ye kadar olan uçuşlarınız için %10 indirimli biletleme yapabilirim. Uçuş firması farketmez. Biletleme için son tarih 31 Aralık 2024. Sonrasında ilan gecersizdir. Biletlerde iptal iade olmaz. (Tarih değişikliğini isterseniz firma ile kendiniz yapabilirsiniz)

• yokmu turna yada benzerinsiteden indirimli bilet alabilecek biri ya 30.000 tl lik bilet alacam  

• teacher47 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba hangi tarihler ve Tayland’da herhangi bir havalimanı olur mu yardımcı olmaya çalışayım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mmtgs kullanıcısına yanıt

Ben kendisinden bilet aldım sorun yaşamadım. Size göre tam olarak sorun ve riskler nedir?

• WİNGS , 100K puan , 5000tl şuan , Wings kampanyalar Sana özel kısmında, kişiye özel 5X var, yarın bitiyor kullanmayan varsa , alırım

• Pegasus uçak biletleriniz 275TL indirimle kesilir. Alt limitsiz ve yurt içi - yurt dışı tüm uçuşlarda geçerlidir.

İndirim yurt içi uçuşlarda "SÜPER EKO" paketlerde, yurt dışı uçuşlarda "LIGHT" paketlerde geçerlidir.

UYARI: "LIGHT" paketlerde sadece 3KG kabin içi çanta hakkınız bulunmaktadır. "SÜPER EKO" paketli yurt içi uçuşlarda 15 KG Check-in ve 8 KG kabin bagaj hakkı mevcuttur.

Alınan bilet acente bileti değildir, ancak iptal etmeniz halinde para iadesi mümkün olmayacaktır. Bunu göz önünde bulundurarak biletinizi alın.

Bileti Pegasus hesabınıza işleyerek check-in yapabilir, uçuşunuzdan bol puan kazanabilirsiniz.

Uçuşunuz Pegasus tarafından iptal olması halinde biletinizde değişikliği Pegasus web sitesinde, mobil uygulamasında ve müşteri hizmetlerinde yapabilmektesiniz. Sadece para iadesi mümkün olmayabilir.

Siz sormadan bazı sorulara cevabım:

Bileti zararına mı satıyorum, bu işten kârım ne?

Hayır bileti zararına satmıyorum aksine yaptığım indirimden daha fazla indirimle bileti alıyorum yani siz uyguna bilet alırken bile benim bir kar oranım var ki bu kar oranı yüksek değil.

Ailemde veya yakınlarımda Pegasus çalışanı mı var neden Pegasus ve nasıl indirimli satıyorum?

Hiçbir tanıdığım Pegasus'da çalışmıyor. Bileti bulduğum bir aracı firmadan kesiyorum. Ödememi sanal kartımla yapıyorum. PNR bilgisi bana iletildiği gibi sizlerle paylaşıyorum. Bu aracı firma sadece Pegasus ve AJet biletlerini bana uyguna verebiliyor. AJet biletlerinde bazı sorunlar olduğu için sadece Pegasus biletleri satıyorum.

Neden sana güvenelim, çok az referansın var.

Doğru referans sayım az ve daha fazla güven nasıl verebilirim emin değilim. Fakat referans sayınız fazla ise maddi durumum müsaitse 1000TL'nin altındaki biletleri önden satın alıp teslim edebilirim.

• uzakdoguya bilet kesebilecek kadar mili olan arkadaslar yazabilir

• Ajet yada pegasus indirim yapacaklar pm lütfen

4ocak 2025 saw - Esenboğa gidiş dönüş alınacak.

• 
Sayfa: önceki 12451246124712481249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.