Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (1246. sayfa)
-
-
-
Sadece SunExpress’te geçerli %30 indirim için uçuş bilgilerini özel mesajdan yazınız -
4 kişi İstanbul-Diyarbakır, 20 Ocak Gidiş, 1 Şubat Dönüş uçak bileti bakıyoruz.
Fiyat çok fark ederse 1 er gün öncesi ve sonrası da olabilir.
Yolcular: 2 yetişkin, 1 öğrenci (15 yaş), 1 çocuk (10 yaş).
Yalnız, 4 gidiş 4 dönüş değil de; 4 gidiş 3 dönüş olacak.
4 gidiş 4 dönüş olursa da 1 kişinin dönüşü ücretsiz açığa alınabilmeli.
1 yetişkin kişinin ne zaman döneceği henüz belli değil.
En uygun teklifinizi bekliyoruz. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnkocakaya -- 11 Aralık 2024; 9:41:20 > -
Merhabalar
Paraflytravel sitesi üzerinden uçak biletinizi %20 indirimli alabilirim
not maksimum 3500 TL lik bilet için puanım var
Hızlı iletişim için WhatsApp 5353022968
-
İndirimli uçak bileti kesen mesaj atsın -
Ankara-Bükreş 18 Ocak sabah 04.25 uçağı için 2 kişi tek yön fiyat verebilir misiniz?
-
Parafly travel paraflytravel.com üzerinden alacağınız uçak biletine yurtiçi 100 tl, yurtdışı 400 tl indirime ek %15 indirim yapılır. -
Yurtiçi THY için bilet arıyorum yardımcı olablcek yazarsa sevinirim -
Yurtiçi kış tatili için olan otellerde net %20 indirim
Yurtiçi normal konaklamalı otellerde net %25 indirim.
Yurtdışı bütün otellerde net %30 indirim
Yurtiçi ve Yurtdışı bütün uçak biletlerinde SunExpress’te net %30 indirim.
Herhangi bir fiyat için referans link gerekmemektedir. Otel rezervasyonu için size göre uygun olduğu düşündüğünüz fiyatın bulunduğu linki veya ekran görüntüsünü mesajla bana iletmeniz yeterlidir. Limitim sınırlıdır, lütfen önceden bilgi alınız. Önce “iptal/iade” seçeneği olmayan seçenekle rezervasyon yapılır sonra ücret alınır.
Not : Otel indirimi için rezervasyon başlangıcı en son Şubat ayı sonuna kadar geçerlidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePhenomenal07 -- 15 Aralık 2024; 21:26:35 > -
Booking yada benzeri konaklama uygulamasi icin indirim kodu ihtiyacim var onerisi olan var mi ? Pragda kullanilacak -
Uçak biletiinz yüzde 30 dan indrimli şekilde alınır ihtiyacı olan mesaj atabilir -
7 kişi Medine - Istanbul 2 Nisan 2025
(1500 TL den fazla fark varsaCidde-Istanbul'da olur)
En uygun teklifinizi bekliyoruz.
-
Viyana rize 2 kişi bilet arıyorum.
31-12 Ve 2 ocak arası -
Herhangi bir fiyat için referans link gerekmemektedir. Otel rezervasyonu için size göre uygun olduğu düşündüğünüz fiyatın bulunduğu linki veya ekran görüntüsünü mesajla bana iletmeniz yeterlidir. Limitim sınırlıdır, lütfen önceden bilgi alınız. Önce “iptal/iade” seçeneği olmayan seçenekle rezervasyon yapılır sonra ücret alınır.
Not : Otel indirimi için rezervasyon başlangıcı en son Şubat ayı sonuna kadar geçerlidir. -
4000 Tl üzeri yurtdışıbiletlerinizde bilete bağlı %20-25 indirim yapılır. (Stok:1)
lounge.me uygulamasında 5 kere ücretsiz lounge’a girmenizi sağlayan (explorer paket) kod 2500 TL
(İstanbul İga İç ve Dış Hatlar ,Ankara, Antalya, İzmir ve dünyada bir çok ülkede geçerli)
Stok:1
Sabiha Gökçen İç ve Dış Hatlar ,İzmir Havalimanı İç ve Dış Hatlar İstanbul Havalimanı İç ve Dış Hatlar tek kullanımlık lounge.me giriş kartı ->500 TL (Stok :2 ) Skt:31.12.2024
-
Enuygun otel rezervasyonunda geçerli 1500 lira indirim sağlayan kod 1200 lira -
Merhaba. Bi sorum var. Lounge şifresi kişiye özel mi? Almanya’dan gelip aktarma yapacak yolcularımız var. 5 kişi alsak hepsi aynı anda kullanabilir mi? -
Not : Otel indirimi için rezervasyon başlangıcı en son Şubat ayı sonuna kadar geçerlidir. -
Merhaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X