< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (1244. sayfa)
-
-
benden gelen mesajı dikkate almayınız hesabım çalınmıştı başkası atmış o yazılanları
-
gidiş dönüş ist-new york bileti alınacak. havayolu firması farketmez. indirim yapabilecekler iletişime geçebilir.
-
Merhaba Thy biletleriniz için detayları mesaj atarsanız bilet konusunda yardımcı olabilirim.
-
Mersin-Konya 29 Kasım otobüs bileti arıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Otel ve Uçak Rezervasyonu İçin Gereken Koşullar
1.Oteller ve Uçak rezervasyonları için indirim uygulaması gördüğünüz site üzerindeki fiyatlandırmaya göre yapılır
2. İptal ve İade koşulu olmayan rezervasyonlarda yine de güven amaçlı rezervasyon yapıldıktan sonra %30 indirimli tutarın ödemesi alınır. Otelle görüşülüp teyit de alabilirsiniz
3. İptal ve iade koşulu olan rezervasyonlar için ödemeyi otele girişten sonra / uçuşlar için de Check-in yapıldıktan yapabilirsiniz ama bunda %20 indirim sağlayabilirim
4. Ödeme yukarıdaki koşullara göre havale ile olur ama taksit isteyenler için alternatif çözümler üretmeye çalışırım.
5. Yukarıda belirtilen koşullardaki otel veya uçak rezervasyonları için Yurt İçi veya Yurt dışı olması farketmez.
6- Ödemeler kendi hesabımdan, kendi kartımla yapılmaktadır.
Detaylı bilgi için ilanıma bakabilir ve DM'den yazabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Parafly Seyahat Hattı üzerinden %22 indirim oranı ile uçak bileti işlemi yapabilirim.
- Öncelik 4500-6000TL arası biletlerdir.
- 3000TL altı biletlere teklif vermiyorum.
- Bilet 6000TL'den pahalı ise belirtilen indirim yapılıp kalan rakam üzerine eklenir.
İŞLEM ŞARTLARI
- Belirttiğim indirim oranı PAZARLIKSIZDIR ve işlem için ÖNCE ÜCRET ALINIR.
- İndirim Paraflytravel sitesinde yayınlanan hizmet ücreti dahil son fiyat üzerinden yapılır.
- İşlemler Paraflytravel sitesinden yapılacaktır.
- Forumda uçak biletleme dahil 160+ sayıda tamamı %100 referansım var.
- Uçuş için fiyatlara ilgili siteden bakabilir veya tarih, kişi sayısı, güzergah bilgilerini iletebilirsiniz.
- Farklı seyahat/bilet/konaklama sitelerindeki kampanya ve indirimler üzerinden fiyat vermiyorum.
- Teklif sadece verildiği zaman için geçerlidir.
- İşlemi kendime ait kredi kartı ile ödemede 3D güvenlik doğrulaması ile yapıyorum.
- Ödeme Enpara, Cepteteb, YKB, İşbank, Akbank, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat ve Kuveyttürk hesaplarına kabul edilmektedir.
- Açık tarihli bilet ve/veya belirsiz tarih aralıklarında teklif vermiyorum.
- Biletleme sonrası tüm değişiklik/iptal/iade işlemleri işlem yapılan firma nezdinde/yapılabiliyorsa firmanın izin verdiği ölçüde alıcı sorumluluğundadır.
Herkese hayırlı seyahatler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 2 Aralık 2024; 23:22:50 >
-
Turna 390 tl puan 330 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TR50****2210
Emirhan korkmaz
Ücreti aldı hesabı vermedi transfere açıklama yazmıştım .
Edit: Ücret iadesi yaptı ama Ticaret yapmayın sakın !!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 29 Kasım 2024; 22:53:15 > -
Arkadaslar biri benim hesabımın sifresini calıp yukarıdaki arkadası onun ifadesiyle dolandırmıstır,o parayı kime gönderdiysen kendisi savcılığa verebilir bununla ilgili hic bir alakan yoktur hesabımı calan kisiyide ben savcılığa vereceğim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Beyler iki yetişkin Ankara Dubai veya istanbul Dubai git gel uçak bileti arıyorum.
İndirim veya kampanya bilgisi olan var mı ?
-
Turna 2100 yüklü hesap 1500 den satılık almak isteyen mesaj atabilir
Tarih sıkıntısı yoksa bu mevcut
ucuza uçakAnkara Dubai Uçak Bileti - Ucuza Uçakhttps://ucuzaucak.net/ucak-bileti/ankara-dubai-ucak-bileti/
Verdiğin linke tıkladım ürün görselinde git gel 57 pound gözüküyor ama o fiyata hiç bir listeleme olmadı tuhaf
-
Turna 390 tl puan 330 tl
Elimdeki Kamilkoç&Flixbus kodunu satıyorum.
15 bin tl değerindeki kuponu 7000 tlden veriyorum.
-
Turna 2000 puan 1450 TL satılık
Bu arkadaş dolandırıcı herkes dikkat etsin. Gökhan Bilsel adıyla ödeme alıyor. Sakın tuzağına düşmeyin.
-
Merhaba Thy miles smiles 30.000 milim ile mil başına bir ücret karşılığı bilet alabilirim. İlgilenen varsa mesaj atabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X