turnada var mı kullanım hakkı olan?? referanssız üyeler yazmasın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihmander -- 3 Aralık 2024; 16:23:5 > |
Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (1245. sayfa)
-
-
Turna 390 tl puan 330 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
izmir van - van izmir gidis dönüş bilet alicam. var mi avantaj teklifi olan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sömestre tatili için 3 kişi roma düşünüyoruz pegasusun bolbol kampanyası bol bol yalanmış yanlış anlamışız önerisi olan arkadaş olurmu teşekkürler.Beklemek dahamı mantıklı sizce
-
Hakkim @Mihmandar tarafindan kullanilmistir. Hayirli yolculuklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 9 Aralık 2024; 17:51:0 > -
Otobüs bileti indirimi arıyorum Turna vs
merhaba fiyat almak istiyorum izmir van gidiş dönüş icin. parafly sitesinde SunExpress var.
Merhaba. Mesaj gönderdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 5 Aralık 2024; 22:40:42 >
Otel ve Uçak Rezervasyonu İNDİRİMİ İçin Gereken Koşullar
1.Oteller ve Uçak rezervasyonları için indirim uygulaması gördüğünüz site üzerindeki fiyatlandırmaya göre yapılır
2. İptal ve İade koşulu olmayan rezervasyonlarda yine de güven amaçlı rezervasyon yapıldıktan sonra %30 indirimli tutarın ödemesi alınır. Otelle görüşülüp teyit de alabilirsiniz
3. İptal ve iade koşulu olan rezervasyonlar için ödemeyi otele girişten sonra / uçuşlar için de Check-in yapıldıktan yapabilirsiniz ama bunda %20 indirim sağlayabilirim
4. Ödeme yukarıdaki koşullara göre havale ile olur ama taksit isteyenler için alternatif çözümler üretmeye çalışırım.
5. Yukarıda belirtilen koşullardaki otel veya uçak rezervasyonları için Yurt İçi veya Yurt dışı olması farketmez.
6- Ödemeler kendi hesabımdan, kendi kartımla yapılmaktadır.
Detaylı bilgi için ilanıma bakabilir veya DM'den yazabilirsiniz.
İlan linki :https://forum.donanimhaber.com/otel-ve-ucak-rezervasyonlarinda-20-30-arasi-indirim-saglanir--159382114#159382114
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePhenomenal07 -- 6 Aralık 2024; 0:4:37 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
banada mesaj atmış dikakt edelim
amd 9700x için şu şekilde ''Amazon hocam 2 yıl gibi oldu referans yokda eski üyeyim zaten bakarsnz tabi sizde haklısınız şöyle olablir bı miktar atarsnz kargo yaparım''
işlemci bu senenin 9. ayında çıktı daha :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg06 -- 6 Aralık 2024; 12:29:48 > -
Hocam merhaba teşekkürler bilgilendirme için. Kullanıcı adı nedir size yazdığı?
-
DarknessTiger hocam uzaklaştırılmış bende teşekkür ederim
-
Turna 390 tl puan 330 tl
Hakkim @Mihmandar tarafindan kullanilmistir. Hayirli yolculuklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 9 Aralık 2024; 17:58:9 > -
Turna 2 bin ve üstü puan satan hesap yazsın
Bu arkadaş meşhur dolandırıcı Gökhan Bilsel. Dikkat edin alışveriş yapmayın.
ilhan54 hesabıyla dolandırıcı Gökhan Bilsel sahalara dönmüş. Dikkat edin.
Bu hesapları nerden buluyor bu şahıs
27 Aralık Zürih-İstanbul için bir adet öğrenci uçuşu için bilet lazım. Yardımcı olabileceklerden pm bekliyorum.
-
Merhaba. 18-19 Ocak Gidiş, 1-2 Şubat Dönüş, İstanbul-Diyarbakır, Gidiş-Dönüş uçak bileti bakıyoruz. 1 Öğretmen, 1 Engelli Yetişkin, 1 öğrenci, 1 çocuk toplamda 4 kişi için. En uygun teklifinizi bekliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X