< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (1248. sayfa)
-
-
Pegasus indirim yapabilirim saatleri söyleyin fiyat teklifi yapayım.
-
turna.com dan indirim yapabilecek varmı 2 adet 13 bin tl lik bilet
-
Araç Kiralamada,
Paraflytravel üzerinden %30 ind. Sağlanır
7500 tl üst işlem sınırım
Paraflytravel.com üzerinden işlem.
paraflytravel.com dan
Eger 3 gun kiralayacaksaniz KOLAYARAC koduyla sitede indirim var.
bu indirimle oluşan en son haline bende %30 ind yapıyorum
3-4 gün arası araç kiralamalarda 500 TL ind
5-6 gün arası araç kiralamalarda 750 TL ind.
7-14 gün araç kiralamalarda 1.000 TL ind
misal: 3 günlük 3000 tl araç kir. KOLAYARAC koduyla 500 ind gelir. 2500 olur.
ben puanlarımla ödeme yaparsam size %30 ind sağlarım 1750 ye düşer
referanslarım malum.
-
Ben de arkadaşa yazdım forumu bilgilendirmesi için. Burada dolandırıcılık için birbirinizi uyariyorsak aynı şekilde mesajınızı sildigimizde de bilgilendirme yapmalıyız? Ne oldu ne bitti? Bilet alınan kişi neden forumdan uzaklaştırıldı. Dolandırıcı kıydı? Değilse neden mesaj silindi. Burda bir topluluğuz. Topluluk hukukuna riayet etmek gerekir. Bu forumda birçok dolandırıcılık olayı gördük ama ben kurtardık kendimi diğerleri kendisi uğraşsın demek doğru değil. O zaman destek veren arkadaşlar da herkes dolandirildigiyla kalsın der tavır almaz ve community ethic zarar görür.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Eyvallah hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Satışa devam ediyorum bir kişiye iki adet bilet satışı yaptım ayrıca üç referansım varquote:
Orijinalden alıntı: KyletriPegasus uçak biletleriniz 275TL indirimle kesilir. Alt limitsiz ve yurt içi - yurt dışı tüm uçuşlarda geçerlidir.
İndirim yurt içi uçuşlarda "SÜPER EKO" paketlerde, yurt dışı uçuşlarda "LIGHT" paketlerde geçerlidir.
UYARI: "LIGHT" paketlerde sadece 3KG kabin içi çanta hakkınız bulunmaktadır. "SÜPER EKO" paketli yurt içi uçuşlarda 15 KG Check-in ve 8 KG kabin bagaj hakkı mevcuttur.
Alınan bilet acente bileti değildir, ancak iptal etmeniz halinde para iadesi mümkün olmayacaktır. Bunu göz önünde bulundurarak biletinizi alın.
Bileti Pegasus hesabınıza işleyerek check-in yapabilir, uçuşunuzdan bol puan kazanabilirsiniz.
Uçuşunuz Pegasus tarafından iptal olması halinde biletinizde değişikliği Pegasus web sitesinde, mobil uygulamasında ve müşteri hizmetlerinde yapabilmektesiniz. Sadece para iadesi mümkün olmayabilir.
Siz sormadan bazı sorulara cevabım:
Bileti zararına mı satıyorum, bu işten kârım ne?
Hayır bileti zararına satmıyorum aksine yaptığım indirimden daha fazla indirimle bileti alıyorum yani siz uyguna bilet alırken bile benim bir kar oranım var ki bu kar oranı yüksek değil.
Ailemde veya yakınlarımda Pegasus çalışanı mı var neden Pegasus ve nasıl indirimli satıyorum?
Hiçbir tanıdığım Pegasus'da çalışmıyor. Bileti bulduğum bir aracı firmadan kesiyorum. Ödememi sanal kartımla yapıyorum. PNR bilgisi bana iletildiği gibi sizlerle paylaşıyorum. Bu aracı firma sadece Pegasus ve AJet biletlerini bana uyguna verebiliyor. AJet biletlerinde bazı sorunlar olduğu için sadece Pegasus biletleri satıyorum.
Neden sana güvenelim, çok az referansın var.
Doğru referans sayım az ve daha fazla güven nasıl verebilirim emin değilim. Fakat referans sayınız fazla ise maddi durumum müsaitse 1000TL'nin altındaki biletleri önden satın alıp teslim edebilirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
7600 TL üzeri yurtdışıbiletlerinizde bilete bağlı %20-30 indirim yapılır. (Stok:2)
Sabiha Gökçen İç ve Dış Hatlar ,İzmir Havalimanı İç ve Dış Hatlar İstanbul Havalimanı İç ve Dış Hatlar tek kullanımlık lounge.me giriş kartı ->600 TL (Stok :2 )
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba ucak bileti alacagımda numara yazsrmısınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20000 TL'ye kadar uçak biletiniz yurtiçi yurtdışı Turna üzerinden yüzde 35 e kadar indirimli kesilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
paraflytravel üzerindeki fiyatlar üzerinden yuzde 25 indirim ile 10.000 tl ye kadar olan biletleriniz alınır. hızlı iletşim whatshap 505 278 35 74
-
THY mil ile koltuk seçimi lazım.
6600 MİL X 2 koltuk =13200 mil işlemi gereklidir.
Tekliflere açığım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X