Şimdi Ara

Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (1216. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.009
Cevap
1.308
Favori
1.501.892
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12141215121612171218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Herkesin dikkatine,@MeSeGeMedya adlı kullanıcı dolandırıcıdır.Mil transferi talebinde bulundum ödememi yaptım ancak mil transferi gerçekleşmemiştir.Lütfen dikkat dikkat edelim arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba miles smiles kredi kartımla sadece Türk hava yolları biletlerinde yuzde 5 indirimle bilet alabilirim. Whatsapp 0553 3684250

• Merhaba yüzde 40 ile indirimli uçak bileti alablirim puan ile detay için mesaj atabilirsiniz

• 6.000-10.000 TL arası yurtdışı uçak biletlerinde 1000-2500 TL arası indirim için iletişime geçebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doory -- 30 Aralık 2023; 1:50:46 >
  • Pegasus bol puan satan özelden yazabilir mi fiyatıyla beraber 10.000 lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • THT Elite statü hediye hakkı satmak isteyen varsa bağlantıya geçebilir.

• Merhaba Pegasus da geçerli olmak üzere puan ile bilet kesilir yüzde 30+40 indirimli o ihtiyacı olan ulaşabilir

• 12 bin tl lik izmir-mısır ucak bileti icin teklif verebilecek olan varmı

• 2 Ocak Sali Istanbul havalimani - izmir 2 kisi oglen 12 THY ucusu icin 2 bilet aramaktayim. Guncel thy fiyati kisi basi 1555 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaolee -- 27 Aralık 2023; 11:42:44 >
  • teacher47 kullanıcısına yanıt
    tarih yazin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDifference35 -- 31 Aralık 2023; 14:44:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün için toplam 3000 liralık bilet alacağım yarın sabah uçuş

• Merhabalar, 10 Ocak civarında 17-23 bin tllik Amerika uçuşum olacak. Tekliflerinizi iletebilirsiniz, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boğaziçi YBS -- 28 Aralık 2023; 1:24:31 >
  • rikocan85 R kullanıcısına yanıt
    Önce uçuş sonra ödeme yapabilirim demiştim, cevap bile vermemişti. Birinin canını yakmış. Herkes dikkatli olsun. Mümkün olduğunca önce uçuş sonra ödeme yapın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam onuda kimse kabul etmezki bu seferde senin ödeyeceğin belli değil sonuçta, farklı bir yol bulmak lazım bu işe ama ne olabilir bilmiyorum

• 80.000 THY mil satılıktır ilgilenenler özel mesaj atabilir

• Merhabalar, 45 bin mil gerekli THY bileti için.

NOT:

Referanslı satıcılar harici uçuş öncesi ödeme yapılmayacaktır.

60 adet satış referansım mevcut DH'de.

• İzmir -Şarm El-Şeyh

Gidiş 22 Oca 2024, Pts 16:30

Dönüş 30 Oca 2024, Sal 03:05

1 kisili olmak uzere bu ucus toplam 8500 tl (bana ozel indirimle 6500 e dusuyor) fiyat teklifi vermek isteyenler en gec yarın sabaha kadar verebilir.

(not: eskiden bilet al satları ben yapardım sonra bıraktım o yuzden dolandırıcı arkadaslar lutfen ne beni nede kendinizi yormayın bu işi daha once yıllarca yaptıgım icin tum riskleri ve dolandırma taktiklerini biliyorum sadece gercek satıcılar yazarsa sevinirim daha once 7 kisiyi kodese gonderdim 8. ile ugrasmak istemiyorum) tesekkurler

• ika İ kullanıcısına yanıt
    Artık 7500 puana mı alınıyor uçak bileti acaba.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gumus299 G kullanıcısına yanıt

evet maalesef.

• 
Sayfa: önceki 12141215121612171218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.