Herkesin dikkatine,@MeSeGeMedya adlı kullanıcı dolandırıcıdır.Mil transferi talebinde bulundum ödememi yaptım ancak mil transferi gerçekleşmemiştir.Lütfen dikkat dikkat edelim arkadaşlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (1216. sayfa)
-
-
Merhaba miles smiles kredi kartımla sadece Türk hava yolları biletlerinde yuzde 5 indirimle bilet alabilirim. Whatsapp 0553 3684250
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba yüzde 40 ile indirimli uçak bileti alablirim puan ile detay için mesaj atabilirsiniz
6.000-10.000 TL arası yurtdışı uçak biletlerinde 1000-2500 TL arası indirim için iletişime geçebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doory -- 30 Aralık 2023; 1:50:46 > -
Pegasus bol puan satan özelden yazabilir mi fiyatıyla beraber 10.000 lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
THT Elite statü hediye hakkı satmak isteyen varsa bağlantıya geçebilir.
Merhaba Pegasus da geçerli olmak üzere puan ile bilet kesilir yüzde 30+40 indirimli o ihtiyacı olan ulaşabilir
12 bin tl lik izmir-mısır ucak bileti icin teklif verebilecek olan varmı
-
2 Ocak Sali Istanbul havalimani - izmir 2 kisi oglen 12 THY ucusu icin 2 bilet aramaktayim. Guncel thy fiyati kisi basi 1555 TL.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaolee -- 27 Aralık 2023; 11:42:44 > -
tarih yazin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Satıldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDifference35 -- 31 Aralık 2023; 14:44:51 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün için toplam 3000 liralık bilet alacağım yarın sabah uçuş
Merhabalar, 10 Ocak civarında 17-23 bin tllik Amerika uçuşum olacak. Tekliflerinizi iletebilirsiniz, teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boğaziçi YBS -- 28 Aralık 2023; 1:24:31 > -
Önce uçuş sonra ödeme yapabilirim demiştim, cevap bile vermemişti. Birinin canını yakmış. Herkes dikkatli olsun. Mümkün olduğunca önce uçuş sonra ödeme yapın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam onuda kimse kabul etmezki bu seferde senin ödeyeceğin belli değil sonuçta, farklı bir yol bulmak lazım bu işe ama ne olabilir bilmiyorum
80.000 THY mil satılıktır ilgilenenler özel mesaj atabilir
Merhabalar, 45 bin mil gerekli THY bileti için.
NOT:
Referanslı satıcılar harici uçuş öncesi ödeme yapılmayacaktır.
60 adet satış referansım mevcut DH'de.
-
İzmir -Şarm El-Şeyh
Gidiş 22 Oca 2024, Pts 16:30
Dönüş 30 Oca 2024, Sal 03:05
1 kisili olmak uzere bu ucus toplam 8500 tl (bana ozel indirimle 6500 e dusuyor) fiyat teklifi vermek isteyenler en gec yarın sabaha kadar verebilir.
(not: eskiden bilet al satları ben yapardım sonra bıraktım o yuzden dolandırıcı arkadaslar lutfen ne beni nede kendinizi yormayın bu işi daha once yıllarca yaptıgım icin tum riskleri ve dolandırma taktiklerini biliyorum sadece gercek satıcılar yazarsa sevinirim daha once 7 kisiyi kodese gonderdim 8. ile ugrasmak istemiyorum) tesekkurler
-
Artık 7500 puana mı alınıyor uçak bileti acaba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet maalesef.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X