Transfer olayı thy de pahalı siz nasıl yapıyorsunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Transfer olayı thy de pahalı siz nasıl yapıyorsunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Merhaba 1000 mil 15$. İstediğiniz tutarda mil sağlayabilirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ozel mesaj alamiyorum malesef turkiye hatti kullanmadigim icin bana numaranizi bir sekilde gonderebilir misiniz 110000 mil lazim 2 kisilik bilet alinacak ? |
TRABZON-İST HAVAALANI 1yetişkin 1 çocuk 26 mayıs gidiş 29 mayıs dönüş thy kendi sitesinde 6450 tl civarı bileti indirimli sağlayabilecek varsa pm yada telegram @enparlayan |
Hocam ben de aynı soruyu sordum ama cevap yok tabii < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba 28 ocak ist-bangkok gidiş; 5 şubat phuket -ist dönüş 4 yetişkin bilet için indirimli fiyat verebilecek olan var mıdır? tşk |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muyas -- 16 Mayıs 2024; 23:33:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
3 haziran İstanbuldan muşa ne kadara ayarlayabioir8z hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam uçuş neresi ve ne zaman < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |